Підписатись
Анжеліка Медведєва
Анжеліка Медведєва
Інші іменаMedvedeva Anzhelika, Medvedieva Anzhelika, Medvedeva Anzhelika O.
State University of Trade and Economics
Підтверджена електронна адреса в knute.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Фундаментальные и прикладные аспекты современных эколого-биологических исследований
Д Федорова, М Кравченко, П Карпенко, А Медведева, И Антонюк
Одесса: КУПРИЕНКО СВ, 2015
41*2015
Технологія борошняних кондитеських виробів з використанням соєвої пасти
АО Медведєва
КНТЕУ, 2000
72000
Використання субтропічної сировини в технологіях самбуків
А Медведєва, О Дзюндзя
Товари і ринки, 113-118, 2008
52008
The study of influence of natural antioxidans on guality of peanut and linseed oil blends during their storage
OV Svitlana Lenert, Antonina Dubinina, Gregoriy Deynichenko, Olga Khomenko ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 3 (11 (93)), 44-50, 2018
4*2018
Theoretical Description for Ibotenic Acid and Muscazone Determination in Mushroom Pulp and Biological Liquids over Conducting Polymer-Modified Electrode
VOP Medvedeva, Anzhelika O.
Biointerface Research in Applied Chemistry 13 (3), 275, 2023
3*2023
Борошняні кондитерські вироби з соєвою пастою
АО Медведєва
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра …, 2019
32019
Comparative quality assessment of peanut and peanut-flaxseed oil
S Lenert, A Dubinina, G Deynichenko, O Khomenko, O Haponceva, ...
EUREKA: Life Sciences, 48-56, 2018
32018
The Theoretical Description of Sucralose Cathodic Electrochemical Determination Over a Poly(safranin) Modified Electrode in Acidic Media.
A Medvedeva, V Gnitsevych, O Vasylieva
Biointerface Research in Applied Chemistry 13 (6), 520, 2023
22023
The theoretical description for sotolone electrochemical determination in wine in basic media over an undoped conducting polymer.
A Medvedeva, O Vitriak
Biointerface Research in Applied Chemistry 13 (5), 470, 2023
2*2023
The theoretical description for amavadin-ion electrochemical determination in Amanita muscaria mushroom pulp and extract by galvanostatic conducting polymer doping.
A Medvedeva, O Vitriak
Biointerface Research in Applied Chemistry 13 (4), 400, 2023
2*2023
Прийоми маркетингу в організації ресторанного бізнесу україни під час війни
К Компанець, І Антонюк, А Медведєва
Наука і техніка сьогодні, 2022
22022
Технологія безглютенових булочних виробів
А Медведєва
Товари і ринки, 115–123, 2018
22018
Технологія шоколадних кексів з використанням фруктози та порошку з керобу
ОЮ Завадинська, АО Медведєва, ВС Михайлик
Сборник научных трудов SWorld 11 (1), 3-8, 2014
22014
Булочні вироби з гречаним борошном
АО Медведєва, ІЮ Антонюк
The 14 th International scientific and practical conference “Modern …, 2022
12022
Інноваційна дифузія в організації ресторанного господарства під впливом пандемії covid-19
АМ Катерина Компанець, Ірина Антонюк
Економіка та суспільство, 2021
12021
ТЕХНОЛОГІЯ БЕЗГЛЮТЕНОВОГО ПЕЧИВА ПІСОЧНОГО
АО Медведєва, ІЮ Антонюк
Випуск 20, том 2, 2020
12020
Безглютенові булочні вироби на основі лляного борошна з псиліумом
А Медведєва, І Антонюк
Товари і ринки, 133-122, 2022
2022
Технологія вареників із використанням кукурудзяного борошна та борошна з зародків пшениці Материалы конференции
МАОАІ Ю.
IX Міжнародна НПК конференція «MODERN SCIENCE: INNOVATIONS AND PROSPECTS …, 2022
2022
ТЕХНОЛОГІЯ ВЕГЕТАРІАНСЬКОГО КАПКЕЙКУ «ДЕЛІС» ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ВІВСЯНОГО БОРОШНА ТА ЛАМІНАРІЇ
МАО Антонюк І. Ю.
2022
ТЕХНОЛОГІЯ АГЛЮТЕНОВИХ ПРЯНИКІВ З БОРОШНА КУНЖУТНОГО0
А МЕДВЕДЄВА, І АНТОНЮК, О ГРАБОВСЬКА
Товари і ринки, 2021
2021
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20