Фаріонік Тарас Володимирович / Фаріонік Т. В. / Farionik T.
Фаріонік Тарас Володимирович / Фаріонік Т. В. / Farionik T.
Вінницький національний аграрний університет, кандидат ветеринарних наук, доцент
Подтвержден адрес электронной почты в домене vsau.vin.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Influence of “Thireomagnile” and “Thyrioton” preparations on the antioxidant status of pregnant cows with symptoms of endotoxicosis
Y Grymak, O Skoromna, O Stadnytska, O Sobolev, B Gutyj, S Shalovylo, ...
Ukrainian Journal of Ecology 10 (1), 2020
412020
Cadmium burden impact on morphological and biochemical blood indicators of poultry
BV Gutyj, AY Ostapyuk, OI Sobolev, VJ Vishchur, OP Gubash, BM Kurtyak, ...
Ukrainian Journal of Ecology 9 (1), 2019
242019
Мікроелементний склад кормів у СФГ „Дружба” с. Гопчиця Погребищенського району Вінницької області
РЙ Кравців, ТВ Фаріонік
Науковий вісник ЛНАВМ імені СЗ Ґжицькго 8 (4), 88-91, 2006
72006
Оцінка якості яловичини та її харчова і біологічна цінність
TV Farionik
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2013
42013
Показники м'ясних якостей бугайців під впливом вітаміну е і селену
ВВ Власенко, ТВ Фаріонік
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2010
32010
The influence of HamekoTox on the morphological and biochemical indices of laying hens blood in spontaneous fumonisin toxicosis
OM Brezvyn, ZA Guta, BV Gutyj, LM Fijalovych, VI Karpovskyi, ...
Ukrainian Journal of Ecology 11 (2), 249-252, 2021
22021
ВПЛИВ МІКРОЕЛЕМЕНТІВ І ЇХ ХЕЛАТНИХ СПОЛУК (МЕТІОНАТІВ) НА М’ЯСНІ ЯКОСТІ ТА ВЕТЕРИНАРНО-САНІТАРНІ ПОКАЗНИКИ ЯЛОВИЧИНИ, ВИРОБЛЕНОЇ В СФГ „ДРУЖБА” с. ГОПЧИЦЯ ПОГРЕБИЩЕНСЬКОГО …
ТВ Фаріонік, РЙ Кравців
ЛЬВІВС НОГО МЕДИ ОГІЙ імені СЗ ҐЖИЦЬКОГО, 2008
22008
Ветеринарно-санітарна експертиза продуктів тваринного та рослинного походження
ІМ Берник, ТВ Фаріонік, НВ Новгородська
навч. посіб.-Вінниця: Видавничий центр ВНАУ, 2020.-232 с./Рек. ВР Вінн. нац …, 2020
12020
Технологія виробництва варених ковбас з додаванням йодованої солі та її ветеринарно–санітарна експертиза
ТВ Фаріонік
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2016
12016
ВПЛИВ ХЕЛАТНИХ СПОЛУК (МЕТІОНАТІВ) НА МОРФОЛОГІЧНИЙ СКЛАД ТУШ ТА ДЕГУСТАЦІЙНУ ОЦІНКУ М’ЯСА, ОТРИМАНОГО ВІД ТВАРИН ЧОРНО-РЯБОЇ М’ЯСНОЇ ПОРОДИ
T Farionik
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2015
12015
Вплив мікроелементів і їх хелатних сполук (метіонатів) на морфологічний склад туш та сенсорні показники м’яса і бульйону, отриманого від тварин чорно-рябої м’ясної породи
ТВ Фаріонік, БІ Галух
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2014
12014
Нові підходи до удосконалення оцінки якості та безпеки молока з використанням бактеріологічних комп’ютерних технологій
ВВ Власенко, ІГ Власенко, ЛМ Крижак, НВ Новгородська, ТВ Фаріонік, ...
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2012
12012
Ветеринарно-санітарна оцінка залоз внутрішньої секреції молодняку свиней при використанні БВМД Аміномакс№ 5220
ВВ Власенко, ТТ Фаріонік, ВВ Довгань
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2011
12011
Methods of determination of trichinelosis in animal origin
ТВ Фаріонік
Slovak international scientific journal. 2020.№ 47, vol. 1. Р. 47-53., 2021
2021
Ветеринарно-санітарна експертиза м'яса великої рогатої худоби при згодовуванні мінеральних добавок
ТВ Фаріонік
Slovak international scientific journal. 2020.№ 47, vol. 2. Р. 46-53., 2021
2021
Effect of chelate compounds of microelements on the organism of agricultural animals
TV Farionik
Slovak international scientific journal. Slovakia: Bratislava, 2020.№ 47 …, 2020
2020
Pre-sowing and inter-row tillage of industrial crops
V Tomchuk
Slovak international scientific journal. Slovakia: Bratislava, 2020.№ 47 …, 2020
2020
Грунт, як фактор передачі збудників інфекційних захворювань (епідеміологічне значення грунту)
ТВ Фаріонік
Аграрна наука та харчові технології.-2017.-Вип. 4 (98).-С. 247-251., 2020
2020
Технологія молочної та м’ясної галузі. Програма навчальної дисципліни для здобувачів першого бакалаврського освітнього рівня спеціальності 181 «Харчові технології».
ІМ Берник, ТВ Фаріонік
2020
Определение основных биохимических свойств микобактерий туберкулеза выделенных из туберкулинов ппд для млекопитающих: Determination of the basic biocchemical properties of …
ТВ Фаріонік, ОМ Войціцька
Slovak international scientific journal.-2019.-№ 36.-С. 68-72.-Словакія., 2020
2020
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20