Підписатись
Matiyashchuk Olena, Матиящук Олена Володимирівна, Матиящук Елена Владимировна
Matiyashchuk Olena, Матиящук Олена Володимирівна, Матиящук Елена Владимировна
НУХТ, Національний університет харчових технологій, факультет ГРТБ, кафедра ТРіАП
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Identification of equilibrium state of hydroxyl protons in vodkas by 1H NMR spectroscopy
O Kuzmin, S Sujkov, I Koretska, O Matyiashchuk, V Polyovyk
162017
Використання амарантового борошна в технології виробництва бісквітних напівфабрикатів
ОВ Матиящук, ЮП Фурманова, СК П’яних
Науковий погляд в майбутнє 6, 52-58, 2017
152017
Екологічні готелі як інноваційна концепція в індустрії гостинності
ОВ Матиящук, ГР Ашмаріна, АМ Матиящук, ОМ Салавор
Информация для Авторов, 86, 2016
62016
Приготування курячого філе, шприцьованого імбірним соком
О Арпуль, О Слободян, М Макаров, О Матиящук
Продовольча індустрія АПК, 33-37, 2016
52016
Use amaranth flour in the sponge semi-finished production technologies
ОВ Матиящук, ЮП Фурманова, СК П'яних
Научный взгляд в будущее 2 (6), 52-58, 2017
32017
Удосконалення рецептури шоколадних тістечок Брауні, збагачених льняним та вівсяним борошном
ОВ Матиящук, НВ Башкірова
Молодий вчений, 192, 2017
32017
Використання принципів НАССР при виробництві сиру кисломолочного
КІ Солошенко, ОП Слободян, ОВ Матиящук
22019
ПРИГОТУВАННЯ РИБИ ЗА ТЕХНОЛОГІЄЮ" SOUS VIDE"
ОВ Матиящук, ГР Ашмаріна, АС Скребець
Научный взгляд в будущее 1 (8), 33-43, 2018
22018
Використання рослинної білкововмісної сировини для покращення якості щербету
ОМ Кирпіченкова, ОВ Матиящук, О Божко
ХНТУСГ, 2016
22016
Використання ефектів кавітації для оброблення рідких середовищ
АМ Матиящук, ОВ Матиящук
Сборник научных трудов SWorld 9 (2), 52-57, 2013
22013
Теоретичне і практичне обґрунтування рецептурного складу мафінів яблучних спеціального призначення
ОС Павлюченко, ЛГ Дейниченко, АВ Кравчук, ОВ Матиящук, ІМ Силка
12022
Сучасна молекулярна гастрономія
ОП Слободян, ОВ Матиящук
12019
Сучасні технології приготування страв в ресторанному господарстві
ОП Слободян, ОВ Матиящук
12017
Попередження аварійних ситуацій на молокопереробних підприємствах
С Авдієнко, О Слободян, О Матиящук
Продовольча індустрія АПК, 13-15, 2015
12015
Безаварійна зупинка підприємств харчової промисловості в разі виникнення надзвичайних ситуацій
СО Авдієнко, ОВ Матиящук, АМ Матиящук
12015
Забруднювачі продовольчої сировини та харчових продуктів
ОВ Матиящук, ОП Слободян, СО Авдієнко, АМ Матиящук
12015
Запобігання виникнення надзвичайних ситуацій на підприємствах цукрової галузі
НА Гусятинська, ІФ Степанець, СО Авдієнко, ОП Слободян, ...
12015
Удосконалення технології кексів з продуктами переробки насіння конопель для ЗРГ
АА Єсауленко
2024
ВИКОРИСТАННЯ РИСОВОГО НАПОЮ У ТЕХНОЛОГІЇ ЦИБУЛЕВОГО СУПУ-ПЮРЕ
ОВ Нєміріч, ОС Павлюченко, ОВ Матиящук, АВ Крикунова
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 137-146, 2023
2023
Силка ІМ
МА Кривчик, ОВ Матиящук, НМ Ющенко
ВЧЕНІ ЗАПИСКИ, 62023209, 2023
2023
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20