Identification of equilibrium state of hydroxyl protons in vodkas by 1H NMR spectroscopy O Kuzmin, S Sujkov, I Koretska, O Matyiashchuk, V Polyovyk | 16 | 2017 |
Використання амарантового борошна в технології виробництва бісквітних напівфабрикатів ОВ Матиящук, ЮП Фурманова, СК П’яних Науковий погляд в майбутнє 6, 52-58, 2017 | 15 | 2017 |
Екологічні готелі як інноваційна концепція в індустрії гостинності ОВ Матиящук, ГР Ашмаріна, АМ Матиящук, ОМ Салавор Информация для Авторов, 86, 2016 | 6 | 2016 |
Приготування курячого філе, шприцьованого імбірним соком О Арпуль, О Слободян, М Макаров, О Матиящук Продовольча індустрія АПК, 33-37, 2016 | 5 | 2016 |
Use amaranth flour in the sponge semi-finished production technologies ОВ Матиящук, ЮП Фурманова, СК П'яних Научный взгляд в будущее 2 (6), 52-58, 2017 | 3 | 2017 |
Удосконалення рецептури шоколадних тістечок Брауні, збагачених льняним та вівсяним борошном ОВ Матиящук, НВ Башкірова Молодий вчений, 192, 2017 | 3 | 2017 |
Використання принципів НАССР при виробництві сиру кисломолочного КІ Солошенко, ОП Слободян, ОВ Матиящук | 2 | 2019 |
ПРИГОТУВАННЯ РИБИ ЗА ТЕХНОЛОГІЄЮ" SOUS VIDE" ОВ Матиящук, ГР Ашмаріна, АС Скребець Научный взгляд в будущее 1 (8), 33-43, 2018 | 2 | 2018 |
Використання рослинної білкововмісної сировини для покращення якості щербету ОМ Кирпіченкова, ОВ Матиящук, О Божко ХНТУСГ, 2016 | 2 | 2016 |
Використання ефектів кавітації для оброблення рідких середовищ АМ Матиящук, ОВ Матиящук Сборник научных трудов SWorld 9 (2), 52-57, 2013 | 2 | 2013 |
Теоретичне і практичне обґрунтування рецептурного складу мафінів яблучних спеціального призначення ОС Павлюченко, ЛГ Дейниченко, АВ Кравчук, ОВ Матиящук, ІМ Силка | 1 | 2022 |
Сучасна молекулярна гастрономія ОП Слободян, ОВ Матиящук | 1 | 2019 |
Сучасні технології приготування страв в ресторанному господарстві ОП Слободян, ОВ Матиящук | 1 | 2017 |
Попередження аварійних ситуацій на молокопереробних підприємствах С Авдієнко, О Слободян, О Матиящук Продовольча індустрія АПК, 13-15, 2015 | 1 | 2015 |
Безаварійна зупинка підприємств харчової промисловості в разі виникнення надзвичайних ситуацій СО Авдієнко, ОВ Матиящук, АМ Матиящук | 1 | 2015 |
Забруднювачі продовольчої сировини та харчових продуктів ОВ Матиящук, ОП Слободян, СО Авдієнко, АМ Матиящук | 1 | 2015 |
Запобігання виникнення надзвичайних ситуацій на підприємствах цукрової галузі НА Гусятинська, ІФ Степанець, СО Авдієнко, ОП Слободян, ... | 1 | 2015 |
Удосконалення технології кексів з продуктами переробки насіння конопель для ЗРГ АА Єсауленко | | 2024 |
ВИКОРИСТАННЯ РИСОВОГО НАПОЮ У ТЕХНОЛОГІЇ ЦИБУЛЕВОГО СУПУ-ПЮРЕ ОВ Нєміріч, ОС Павлюченко, ОВ Матиящук, АВ Крикунова Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 137-146, 2023 | | 2023 |
Силка ІМ МА Кривчик, ОВ Матиящук, НМ Ющенко ВЧЕНІ ЗАПИСКИ, 62023209, 2023 | | 2023 |