Follow
Роксолана Бліщ
Title
Cited by
Cited by
Year
Альтернатива хмелю у виробництві пива
РО Бліщ, НЗ Петришин, ІМ Бабич
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 31-37, 2021
22021
Підбір антисептиків для боротьби з мікробною контамінацією у виробництві спирту з крохмалевмісної сировини
РО Бліщ, НЗ Петришин
ЦЕНТРАЛЬНА СПІЛКА СПОЖИВЧИХ ТОВАРИСТВ УКРАЇНИ ЛЬВІВСЬКИЙ ТОРГОВЕЛЬНО …, 0
2
Використання сухих препаратів молочнокислих бактерій для зброджування квасного сусла
МЄ Сагайдак, РО Бліщ, ВЛ Прибильський
Вчені записки Таврійського національного університету імені ВІ Вернадського …, 2018
12018
Шляхи та способи покращання якості пива
РО Бліщ, НЗ Петришин, МП Попович
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 104-107, 2017
12017
Перспективні збагачувальні добавки із зародків пшениці для кондитерських виробів
НЗ Петришин, РО Бліщ
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 106-109, 2016
12016
Вплив кавітації на активність ферментних препаратів спиртового виробництва
РО Бліщ, АМ Лудин, СР Мельник, ВО Маринченко
Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003
12003
Закономірності одержання водно-спиртових екстрактів та цукрових витяжок з ягідної сировини
С Мельник, Ю Мельник, Р Бліщ, О Оробчук
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2023
2023
ТЕХНОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ ОДЕРЖАННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПИВА
РО Бліщ
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 33-39, 2023
2023
ПЕРЕДУМОВИ ЕФЕКТИВНОГО РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
ІМ Ощипок, РО Бліщ
Підприємництво і торгівля, 41-47, 2021
2021
НАССР-СИСТЕМА КЕРУВАННЯ БЕЗПЕКОЮ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Р Бліщ
Видається в одному томі Публікується в авторському варіанті Електронний …, 2021
2021
ЕНЕРГОЗБЕРІГАЮЧІ ТЕХНОЛОГІЇ ПРИГОТУВАННЯ ПИВНОГО СУСЛА
РО Бліщ, НЗ Петришин
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 13-17, 2021
2021
ГАРМОНІЯ ПИВА ТА ЇЖІ
РО Бліщ, НЗ Петришин
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 145-149, 2020
2020
Удосконалення технології десертних страв з використанням яблучного порошку
НЗ Петришин, РО Бліщ
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 92-95, 2018
2018
Удосконалення технології десертних страв з використанням яблучного порошку
НЗ Петришин, РО Бліщ
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 92-95, 2018
2018
Науково-інноваційна інфраструктура регіону в контексті розвитку готельно-ресторанної індустрії
ІМ Ощипок, НЗ Петришин, РО Бліщ, МП Попович
Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Економічні науки …, 2018
2018
Шляхи збереження β-каротину під час виробництва борошняних кулінарних виробів
НЗ Петришин, РО Бліщ
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 108-111, 2017
2017
Дослідження різних культур мікроорганізмів у виробництві хлібного квасу
МЄ Сагайдак, РО Бліщ, ВЛ Прибильський, ТО Мудрак, АМ Куц
2016
Подбор культур микроорганизмов для производства хлебного кваса
МЄ Сагайдак, РО Бліщ, ВЛ Прибильський, ТО Мудрак, АМ Куц
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2016
2016
Підбір перспективних рас дріжджів у виробництві квасу
МЄ Сагайдак, РО Бліщ, ВЛ Прибильський
Видавництво Львівської політехніки, 2016
2016
Дослідження якості горілок на мінеральній воді
РО Бліщ, НЗ Петришин, НІ Богославець, ТМ Максимів
Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки, 94-98, 2016
2016
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20