Подписаться
Ольга Волошенко (Крошко)
Ольга Волошенко (Крошко)
Odesa National University of Technology, Одеський національний технологічний університет
Подтвержден адрес электронной почты в домене ontu.edu.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Мучные смеси из зерновых культур.
ДА Жигунов, ОС Волошенко
Одесса: Освіта України, 2013
212013
Пищевая ценность композиционных смесей из муки различных зерновых культур
ВА Моргун, ДА Жигунов, ОС Крошко
3б. наукових праць ОНАХТ 28 (1), 42-45, 2006
182006
Пищевая ценность композиционных смесей из муки различных зерновых культур
ВА Моргун, ДА Жигунов, ОС Крошко
Тези доповідей V міжнародної наук.-практ. конф. "Хлібопродукти-2005", 32, 2005
182005
Bioactive compounds and dietary fibers in new developed cereal products
LV Kaprelyants, OS Voloshenko, ED Zhurlova
Зернові продукти і комбікорми, 17-21, 2012
132012
Вплив воднотеплової обробки зерна на вихід і якість цілої крупи з голозерного вівса
СМ Соц, ОС Волошенко, ІО Кустов
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 7-10, 2013
112013
Висока харчова цінність композиційних сумішей з борошна різних зернових
В Моргун, Д Жигунов, О Крошко
Зерно і хліб, 39, 2010
102010
Анализ качества пшеничной муки целевого назначения
ДА Жигунов, ОС Волошенко, ИВ Брославцева
Хранение и переработка зерна, 41-43, 2013
72013
Определение реологических характеристик теста на приборе" Миксолаб" из муки с различных систем технологического процесса
ДА Жигунов, ОС Волошенко, ИВ Брославцева, АА Плеве
Хлебопродукты, 50-54, 2013
72013
Использование муки из зерна крупяных культур при производстве муки хлебопекарной
ВА Моргун, ДА Жигунов, ОС Крошко
Зерновые продукты и комбикорма, 13-15, 2004
72004
Порівняльне дослідження показників якості цільнозернового пшеничного та спельтового борошна вітчизняного виробництва
ДО Жигунов, ОС Волошенко, НВ Хоренжий
Grain Products and Mixed Fodder’s 18 (3), 15-20, 2018
62018
Функциональные продукты питания на основе зерновых культур
ОС Волошенко, ДА Жигунов
Зернові продукти і комбікорми, 15-18, 2011
4*2011
Функціональні продукти харчування на основі зернових культур
ОС Волошенко, ДО Жигунов
Зернові продукти і комбікорми, 15-18, 2011
42011
Зерновий сніданок на основі вівсяних пластівців
ДО Жигунов, ОС Волошенко, МР Мардар, ІВ Брославцева
Хранение и переработка зерна, 26-28, 2017
32017
Визначення хлібопекарських властивостей пшеничного борошна
ОС Волошенко, НВ Хоренжий
Хранение и переработка зерна, 51-54, 2017
32017
Мучные композиционные смеси
ВА Моргун, ОС Волошенко
Хлібопродукти: Технологія та якість, 43, 2011
32011
Ячмень–ценный компонент мучных смесей.
ВА Моргун, ОС Волошенко
Зб. наук. пр. ОНАХТ.–Вип 34, 2008
32008
Розробка технології виробництва борошняних сумішей підвищеної харчової цінності
ОС Крошко
ОНАХТ, 2006
32006
Производство композиционных мучных смесей повышенной пищевой ценности
ДА Жигунов, ОС Крошко
Хранение и переработка зерна, 32-34, 2006
32006
Investigation of quality indicators of wholemeal industrial-made flour.
D Marchenkov, N Khorenzhy, O Voloshenko, D Zhygunov, ...
Food Science & Technology (2073-8684) 15 (4), 2021
22021
Comparative study of the quality indices of the whole grainwheat and spelta flour of the domestic production.
DO Zhyhunov, OS Voloshenko, NV Khorenghy
Grain Products and Mixed Fodders 18 (3), 15-19, 2018
22018
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20