Мучные смеси из зерновых культур. ДА Жигунов, ОС Волошенко Одесса: Освіта України, 2013 | 21 | 2013 |
Пищевая ценность композиционных смесей из муки различных зерновых культур ВА Моргун, ДА Жигунов, ОС Крошко 3б. наукових праць ОНАХТ 28 (1), 42-45, 2006 | 18 | 2006 |
Пищевая ценность композиционных смесей из муки различных зерновых культур ВА Моргун, ДА Жигунов, ОС Крошко Тези доповідей V міжнародної наук.-практ. конф. "Хлібопродукти-2005", 32, 2005 | 18 | 2005 |
Bioactive compounds and dietary fibers in new developed cereal products LV Kaprelyants, OS Voloshenko, ED Zhurlova Зернові продукти і комбікорми, 17-21, 2012 | 13 | 2012 |
Вплив воднотеплової обробки зерна на вихід і якість цілої крупи з голозерного вівса СМ Соц, ОС Волошенко, ІО Кустов Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 7-10, 2013 | 11 | 2013 |
Висока харчова цінність композиційних сумішей з борошна різних зернових В Моргун, Д Жигунов, О Крошко Зерно і хліб, 39, 2010 | 10 | 2010 |
Порівняльне дослідження показників якості цільнозернового пшеничного та спельтового борошна вітчизняного виробництва ДО Жигунов, ОС Волошенко, НВ Хоренжий Grain Products and Mixed Fodder’s 18 (3), 15-20, 2018 | 7 | 2018 |
Анализ качества пшеничной муки целевого назначения ДА Жигунов, ОС Волошенко, ИВ Брославцева Хранение и переработка зерна, 41-43, 2013 | 7 | 2013 |
Определение реологических характеристик теста на приборе" Миксолаб" из муки с различных систем технологического процесса ДА Жигунов, ОС Волошенко, ИВ Брославцева, АА Плеве Хлебопродукты, 50-54, 2013 | 7 | 2013 |
Использование муки из зерна крупяных культур при производстве муки хлебопекарной ВА Моргун, ДА Жигунов, ОС Крошко Зерновые продукты и комбикорма, 13-15, 2004 | 7 | 2004 |
Функциональные продукты питания на основе зерновых культур ОС Волошенко, ДА Жигунов Зернові продукти і комбікорми, 15-18, 2011 | 4* | 2011 |
Зерновий сніданок на основі вівсяних пластівців ДО Жигунов, ОС Волошенко, МР Мардар, ІВ Брославцева Хранение и переработка зерна, 26-28, 2017 | 3 | 2017 |
Визначення хлібопекарських властивостей пшеничного борошна ОС Волошенко, НВ Хоренжий Хранение и переработка зерна, 51-54, 2017 | 3 | 2017 |
Мучные композиционные смеси ВА Моргун, ОС Волошенко Хлібопродукти: Технологія та якість, 43, 2011 | 3 | 2011 |
Ячмень–ценный компонент мучных смесей. ВА Моргун, ОС Волошенко Зб. наук. пр. ОНАХТ.–Вип 34, 2008 | 3 | 2008 |
Розробка технології виробництва борошняних сумішей підвищеної харчової цінності ОС Крошко ОНАХТ, 2006 | 3 | 2006 |
Производство композиционных мучных смесей повышенной пищевой ценности ДА Жигунов, ОС Крошко Хранение и переработка зерна, 32-34, 2006 | 3 | 2006 |
Investigation of quality indicators of wholemeal industrial-made flour. D Marchenkov, N Khorenzhy, O Voloshenko, D Zhygunov, ... Food Science & Technology (2073-8684) 15 (4), 2021 | 2 | 2021 |
Comparative study of the quality indices of the whole grainwheat and spelta flour of the domestic production. DO Zhyhunov, OS Voloshenko, NV Khorenghy Grain Products and Mixed Fodders 18 (3), 15-19, 2018 | 2 | 2018 |
ПОРІВНЯЛЬНА ОЦІНКА ЯКОСТІ ПШЕНИЧНОГО БОРОШНА ВИЩОГО СОРТУ ОС Волошенко, НВ Хоренжий, ВП Ковальова 77 наукова конференція науково-викладацького та наукового складу академії, м …, 2017 | 2 | 2017 |