Ольга Волошенко (Крошко)
Ольга Волошенко (Крошко)
одесская национальная академия пищевый технологий, кафедра технологии переработки зерна
Підтверджена електронна адреса в onaft.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Пищевая ценность композиционных смесей из муки различных зерновых культур
ВА Моргун, ДА Жигунов, ОС Крошко
3б. наукових праць ОНАХТ 28 (1), 42-45, 2006
132006
Пищевая ценность композиционных смесей из муки различных зерновых культур
ВА Моргун, ДА Жигунов, ОС Крошко
Тези доповідей V міжнародної наук.-практ. конф. "Хлібопродукти-2005", 32, 2005
132005
Мучные смеси из зерновых культур.
ДА Жигунов, ОС Волошенко
Одесса: Освіта України, 2013
92013
Висока харчова цінність композиційних сумішей з борошна різних зернових
В Моргун, Д Жигунов, О Крошко
Зерно і хліб, 39, 2010
62010
Вплив воднотеплової обробки зерна на вихід і якість цілої крупи з голозерного вівса
СМ Соц, ОС Волошенко, ІО Кустов
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 7-10, 2013
52013
Определение реологических характеристик теста на приборе" Миксолаб" из муки с различных систем технологического процесса
ДА Жигунов, ОС Волошенко, ИВ Брославцева, АА Плеве
Хлебопродукты, 50-54, 2013
42013
Ячмень–ценный компонент мучных смесей.
ВА Моргун, ОС Волошенко
Зб. наук. пр. ОНАХТ.–Вип 34, 2008
32008
Спрощення процесів виробництва вівсяних круп
СМ Соц, ОС Волошенко, ІО Кустов
Контактна інформація організаційного комітету конференції: Центр наукових …, 2014
2*2014
Пiдвищення ефективностi переробки зерна пшеницi
ВО Моргун, ОС Волошенко
Зб. наук. праць Одеської НАХТ, 25, 2012
22012
Функциональные продукты питания на основе зерновых культур
ОС Волошенко, ДА Жигунов
Зернові продукти і комбікорми, 15-18, 2011
2*2011
Функціональні продукти харчування на основі зернових культур
ОС Волошенко, ДО Жигунов
Зернові продукти і комбікорми, 15-18, 2011
22011
Підвищення ефективності переробки зерна пшениці
ВО Моргун, ОС Волошенко
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 54-56, 2009
22009
Розробка технології виробництва борошняних сумішей підвищеної харчової цінності
ОС Крошко
спец. 05.18. 02 «Технологія зернових, бобових, круп’яних продуктів та …, 0
2
Анализ качества пшеничной муки целевого назначения
ДА Жигунов, ОС Волошенко, ИВ Брославцева
Хранение и переработка зерна, 41-43, 2013
12013
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ГРЕЧАНИХ КРУП, ПРЕДСТАВЛЕНИХ У РОЗДРІБНОМУ ПРОДАЖУ М.ОДЕСИ
ОС Волошенко, КС Дєткова
Материалы ХV-й междунар. конференции «Стратегия качества в промышленности и …, 2019
2019
ДOСЛІДЖЕННЯ ЯКOСТІ ЦІЛЬНOЗЕРНOВOГO БOРOШНА.
ДO ЖИГУНOВ, OС ВOЛOШЕНКO, ДФ МАРЧЕНКOВ, АГ БАТАЩУК, ...
The 4th International scientific and practical conference “Dynamics of the …, 2019
2019
INVESTIGATION OF BAKERY PROPERTIES OF WHOLEMEAL FLOUR FROM BLACK WHEAT
Z D., V O.
Food Science and Technology 13, 27-35, 2019
2019
Коригування пшеничного борошна із незадовільними хлібопекарськими властивостями
ДО Жигунов, ОС Волошенко, НВ Хоренжий
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 23-29, 2018
2018
Дослідження хлібопекарських властивостей борошняних сумішей
ОС Волошенко, НВ Хоренжий, КС Дєткова
2018
Порівняльне дослідження показників якості цільнозернового пшеничного та спельтового борошна вітчизняного виробництва
ДО Жигунов, ОС Волошенко, НВ Хоренжий
Зернові продукти і комбікорми, 15-20, 2018
2018
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20