Ольга Волошенко (Крошко)
Ольга Волошенко (Крошко)
одесская национальная академия пищевый технологий, кафедра технологии переработки зерна
Підтверджена електронна адреса в onaft.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Мучные смеси из зерновых культур.
ДА Жигунов, ОС Волошенко
Одесса: Освіта України, 2013
192013
Пищевая ценность композиционных смесей из муки различных зерновых культур
ВА Моргун, ДА Жигунов, ОС Крошко
3б. наукових праць ОНАХТ 28 (1), 42-45, 2006
152006
Пищевая ценность композиционных смесей из муки различных зерновых культур
ВА Моргун, ДА Жигунов, ОС Крошко
Тези доповідей V міжнародної наук.-практ. конф. "Хлібопродукти-2005", 32, 2005
152005
Вплив воднотеплової обробки зерна на вихід і якість цілої крупи з голозерного вівса
СМ Соц, ОС Волошенко, ІО Кустов
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 7-10, 2013
92013
Висока харчова цінність композиційних сумішей з борошна різних зернових
В Моргун, Д Жигунов, О Крошко
Зерно і хліб, 39, 2010
92010
Использование муки из зерна крупяных культур при производстве муки хлебопекарной
ВА Моргун, ДА Жигунов, ОС Крошко
Зерновые продукты и комбикорма, 13-15, 2004
82004
Определение реологических характеристик теста на приборе" Миксолаб" из муки с различных систем технологического процесса
ДА Жигунов, ОС Волошенко, ИВ Брославцева, АА Плеве
Хлебопродукты, 50-54, 2013
52013
Анализ качества пшеничной муки целевого назначения
ДА Жигунов, ОС Волошенко, ИВ Брославцева
Хранение и переработка зерна, 41-43, 2013
42013
Порівняльне дослідження показників якості цільнозернового пшеничного та спельтового борошна вітчизняного виробництва
ДО Жигунов, ОС Волошенко, НВ Хоренжий
Зернові продукти і комбікорми, 15-20, 2018
32018
Функциональные продукты питания на основе зерновых культур
ОС Волошенко, ДА Жигунов
Зернові продукти і комбікорми, 15-18, 2011
3*2011
Функціональні продукти харчування на основі зернових культур
ОС Волошенко, ДО Жигунов
Зернові продукти і комбікорми, 15-18, 2011
32011
Ячмень–ценный компонент мучных смесей.
ВА Моргун, ОС Волошенко
Зб. наук. пр. ОНАХТ.–Вип 34, 2008
32008
Розробка технології виробництва борошняних сумішей підвищеної харчової цінності
ОС Крошко
ОНАХТ, 2006
32006
Спрощення процесів виробництва вівсяних круп
СМ Соц, ОС Волошенко, ІО Кустов
Контактна інформація організаційного комітету конференції: Центр наукових …, 2014
2*2014
Пiдвищення ефективностi переробки зерна пшеницi
ВО Моргун, ОС Волошенко
Зб. наук. праць Одеської НАХТ, 25, 2012
22012
Підвищення ефективності переробки зерна пшениці
ВО Моргун, ОС Волошенко
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 54-56, 2009
22009
Разработка многокомпонентных зерномучных композиционных смесей повышенной пищевой ценности
В Моргун, Д Жигунов, О Крошко
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України, 7-10, 2006
2*2006
Сориз – компонент борошняних композиційних сумішей
ВО Моргун, ДО Жигунов, ОС Крошко
Хранение и переработка зерна, 20-22, 2007
1*2007
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ВІВСЯНИХ КРУПІВ, ПРЕДСТАВЛЕНИХ У РОЗДРІБНІЙ ТОРГОВІЙ МЕРЕЖІ М. ОДЕСА
СМ Соц, НВ Хоренжий, ОС Волошенко, ІО Кустов, АО Донець
BBK 57, 268, 2020
2020
Підвищення ефективності самостійної роботи здобувачів вищої освіти
ДО Жигунов, НВ Хоренжий, ОС Волошенко
2020
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20