Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах (Інноваційні приклади) СІ Бухкало, ЛЛ Товажнянський, АЄ Денисова, ІМ Демідов, ... Центр навчальної літератури, 2016 | 119 | 2016 |
Технологія парфумерно-косметичних продуктів ЛВ Пешук, ЛІ Бавіка, ІМ Демідов К.: Центр учбової літератури 376, 2007 | 112 | 2007 |
Химия жиров: учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений/ред БН Тютюнников, ЗИ Бухштаб, ФФ Гладкий, АП Мельник, ВП Бутенев, ... Кобчикова ИН Москва: Колос, 448, 1992 | 91* | 1992 |
Розробка комплексного антиоксиданту із екстрактів листя горіху волоського та календули ОВ Білоус, ІМ Демидов, СІ Бухкало Восточно-Европейский журнал передовых технологий 1 (6 (73)), 22-26, 2015 | 41* | 2015 |
Споживчі властивості харчових жирових продуктів ІМ Демидов, ВК Тимченко Харків: НТУ «ХПІ, 2004 | 29 | 2004 |
Developing the complex antioxidant from walnut leafs and calendula extracts O Bilous, I Demidov, S Bukhkalo Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (6), 22-26, 2015 | 27 | 2015 |
Technology of perfumery and cosmetic products LV Peshuk, LI Bavika, IM Demydov Kyiv: Centre of textbooks 376, 2007 | 20* | 2007 |
Изучение возможности использования экстрактов растений как антиоксидантов окисления жиров ИН Демидов, ЛА Данилова, ЛА Чернова, ВФ Гладкая, ЛЛ Радионова, ... Известия высших учебных заведений. Пищевая технология, 30-31, 1992 | 19 | 1992 |
Использование этанола в масложировой промышленности ИН Демидов Олійно-жировий комплекс, 21-23, 2004 | 18 | 2004 |
Дослідження процесів окиснювальних та термічних перетворень у системі" олія–ліпідо-магнетитова суспензія" ІВ Цихановська, ЗВ Барсова, ІМ Демидов, ЛФ Павлоцька Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2015 | 15* | 2015 |
Обоснование получения хлорогеновой кислоты из подсолнечного шрота ИЕ Шаповалова, ЗП Федякина, ИН Демидов, ТВ Матвеева Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (6 (63)), 39-41, 2013 | 15 | 2013 |
Дослідження фракціонування пальмової олії ЛМ Кузнецова, ПФ Петік, ІМ Демидов, ВЮ Папченко Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у …, 2012 | 12 | 2012 |
Влияние добавок растительных экстрактов на окисление жиров ИН Демидов, ЛА Данилова, ЛА Чернова, ВФ Гладкая Пищевая промышленность, 35, 1992 | 12 | 1992 |
Определение активности катализатора химической переэтерификации жиров ВА Голодняк, ИН Демидов, ВС Мазаева, НС Сытник, ПФ Петик Масложировая промышленность, 24-27, 2014 | 10* | 2014 |
Исследование ингибирующей способности фосфолипидов растительных масел ИН Демидов, АА Котелевская, ЕА Бутина, СА Ильинова, ЕП Корнена, ... Известия высших учебных заведений. Пищевая технология, 58-60, 1993 | 10 | 1993 |
Технологія модифікованих жирів ФФ Гладкий Харків: Підручник НТУ “ХПІ, 2012 | 8 | 2012 |
Development of technology obtaining fatty acid of butyl esters SM Shawkat, IN Demidov Восточно-Европейский журнал передовых технологий 3 (6 (57)), 21-24, 2012 | 8 | 2012 |
Перспективні напрямки удосконалення переетерифікації олій та жирів ІМ Демидов, НС Ситнік, ВА Гусак Інтегровані технології та енергозбереження, 90-95, 2015 | 7 | 2015 |
Дослідження явища синергізму між токоферолами соняшникової олії та інгібіторами окиснення екстракту із листя горіху волоського ОВ Білоус, ІМ Демидов, СІ Бухкало НТУ" ХПІ", 2014 | 7 | 2014 |
Жиры, используемые для фритюра, проблемы качества и безопастности ИН Демидов, ЛН Кузнецова НТУ" ХПИ", 2011 | 7 | 2011 |