Підписатись
Ирина Калугина
Ирина Калугина
Одеський національний технологічний університет
Підтверджена електронна адреса в ontu.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Разработка технологии йодсодержащих смузи на основе фейхоа
АВН И.М. Калугина
Наукові праці ОНАХТ 2 (46), 129-133, 2014
62014
Аналіз сучасних технологій виробництва солодких страв для оздоровчого харчування
ОМІ Дзюба Н.А. , Кашкано М.А., Калугіна І.М.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2019
5*2019
Технологічний контроль у закладах ресторанного господарства: Навчальний посібник
ЛМТ І.М. Калугіна
52017
The nutritional value of desserts with the addition of Gooseberry family raw materials from the Northern Black Sea Region
YK Iryna Kalugina, Liubov Telegenko
Ukrainian Journal of food Science 6 (3), 459-469, 2017
5*2017
Моделювання драглеподібних страв функціонального призначення з добавками морських водоростей
ІМ Калугіна
Харчова наука і технологія, 14-16, 2011
52011
Технологія етнічних кухонь світу: навч. посіб
ІМ Калугіна, ЛМ Тележенко
Одеса: Освіта України, 2015
42015
Технологія солодких страв із використанням дієтичних добавок для закладів ресторанного господарства
І Калугіна, Н Дзюба, А Дубина
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 6 (1), 110-124, 2023
22023
IMPROVING THE TECHNOLOGY OF AERATION OF THE FOOD SYSTEM OF MOUSSE AT HORECA ENTERPRISES
SZ Nadya Dzyuba, Mariia Oliinyk, Iryna Kalugina, Svitlana Poplavska ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies ISSN 1729-3774. 2 (11 …, 2023
2*2023
Розробка технології граноли профілактичного призначення з підвищеним вмістом йоду
ІОЯ І. М. Калугіна, Н.А. Дзюба
Науковий Вісник Львівського національного університету ветеринарної …, 2019
22019
Determining biological value and quality indicators of beverages of the drink-breakfast type
YK Nadya Dzyuba, Liubov Telezhenko, Iryna Kalugina
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (11 (96)), 6 – 14, 2018
2*2018
Frozen pre-cooked semi-products with iodine-containing stuffing
YN I.М. Kalugina, S.I. Vikul
Food Science and Technology 11 (3), 80-86, 2017
2*2017
Effect of abiotic factors on the respiration intensity of fruit vegetables during storage
IK Olesia Priss, Viktoria Yevlash, Valentina Zhukova, Sergey Kiurchev ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (11(90)), 27 – 35, 2017
2*2017
Structural and mechanical properties of the jostaberry jelly
JK Irina Kalugina
Ukrainian Journal of food Science 5 (1), 72-81, 2017
22017
Особливості акредитації освітніх програм національним агентством з забезпечення якості вищої освіти
ЛМ Тележенко, ІМ Калугіна, НА Дзюба
12020
Проектування граноли з фейхоа із підвищеним вмістом йоду для закладів ресторанного господарства
ДНА Калугіна І.М., Тележенко Л.М.
Продовольчі ресурси: зб. наук. пр. Ін-т прод. ресурсів НААН 8 (15), 102–113, 2020
12020
Дослідження структури заморожених солодких страв з фейхоа
НАД І.М. Калугіна, Л.М. Тележенко
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення в …, 2018
1*2018
Перспективи виробництва напівфабрикатів млинців з йодовмісними начинками
НАД І. М. Калугіна
Наукові праці 81 (2), 11 – 21, 2017
12017
Розробка технології солодких страв з радіопротекторними властивостями
ІМ Калугіна
12015
Розробка технології страв «здорового» харчування з рапани маринованої
ЛІП Калугіна І.М.
Харчова наука і технологія, 25-27, 2012
12012
Перспективи використання фейхоа у технології смузі
ПСО Калугіна І.М.
Технології та суспільство: взаємодія, вплив, трансформація: матеріали I …, 2024
2024
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20