Effect of abiotic factors on the respiration intensity of fruit vegetables during storage IK Olesia Priss, Viktoria Yevlash, Valentina Zhukova, Sergey Kiurchev ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (11(90)), 27 – 35, 2017 | 4* | 2017 |
Разработка технологии йодсодержащих смузи на основе фейхоа АВН И.М. Калугина Наукові праці ОНАХТ 2 (46), 129-133, 2014 | 4 | 2014 |
Моделювання драглеподібних страв функціонального призначення з добавками морських водоростей ІМ Калугіна Харчова наука і технологія, 14-16, 2011 | 3 | 2011 |
Розробка технології граноли профілактичного призначення з підвищеним вмістом йоду ІОЯ І. М. Калугіна, Н.А. Дзюба Науковий Вісник Львівського національного університету ветеринарної …, 2019 | 2 | 2019 |
Determining biological value and quality indicators of beverages of the drink-breakfast type YK Nadya Dzyuba, Liubov Telezhenko, Iryna Kalugina Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (11 (96)), 6 – 14, 2018 | 2* | 2018 |
The nutritional value of desserts with the addition of Gooseberry family raw materials from the Northern Black Sea Region YK Iryna Kalugina, Liubov Telegenko Ukrainian Journal of food Science 6 (3), 459-469, 2017 | 2* | 2017 |
Дослідження структури заморожених солодких страв з фейхоа НАД І.М. Калугіна, Л.М. Тележенко Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення в …, 2018 | 1 | 2018 |
The new raw berry materials of the North-Black sea region usage reasoning in the technologies of sweet dishes with high nutritional value KIM Telezhenko L.M., Atanasova V.V., Golinskaya Y.A., Dzyuba N.A. Healthy nutrition – a healthy nation!: collective monograph., 194 - 233, 2020 | | 2020 |
Внедрение технологии гранолы с фейхоа в предприятия ресторанного бизнеса ИМ Калугина ББК 36 Т38 Редакционная коллегия: д. т. н., профессор Акулич АВ (отв …, 2020 | | 2020 |
Comprehensive Assessment of the White Roots Aroma I Bilenka, Y Golinskaya, I Kalugina, L Kiurcheva Modern Development Paths of Agricultural Production Trends and Innovations …, 2019 | | 2019 |
Застосування інноваційних методів викладання для підвищення якості вищої освіти ПСО Тележенко Л.М., Калугіна І.М. Всеукраїнська науково-методична конференція «Забезпечення якості вищої …, 2019 | | 2019 |
Застосування компетентнісного підходу для підвищення якості вищої освіти КІМ Тележенко Л.М. Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення …, 2019 | | 2019 |
Нові йодовмісні сухі сніданки з фейхоа ПСО Калугіна І.М. Збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Технології …, 2019 | | 2019 |
Використання цукатів фейхоа для створення продуктів профілактичного призначення ЯІО Калугіна І.М. Збірник тез доповідей 79 наукової конференції викладачів академії 16 – 19 …, 2019 | | 2019 |
Проектування закладів ресторанного господарства: Навчальний посібник ВМЛ І.М. Калугіна, А.Д. Салавеліс, О.О. Фесенко | | 2019 |
Роль викладача у розвитку комунікативної культури студентів СМП А.Д. Салавеліс, І.М. Калугіна Матеріали конференції 49 науково-методичної конференції ОНАХТ «Забезпечення …, 2018 | | 2018 |
Фейхоа – перспективна сировина у розробці солодких страв підвищенної харчової цінності ІМ Калугіна Збірник тез доповідей 78 наукової конференції викладачів академії 23 – 27 …, 2018 | | 2018 |
Вплив розвитку технології на виробництво піци ЯІО Калугіна І.М., Кисельов С.В. Збірка наукових статей з нагоди року італійської їжі у світі та ІІ …, 2018 | | 2018 |
Технологічний контроль у закладах ресторанного господарства ЛН Тележенко, ЛМ Тележенко, ИМ Калугина, ІМ Калугіна | | 2017 |
ПЕРСПЕКТИВИ ВИ В ВИРОБНИЦТВА НАПІВФАБРИКАТІВ АТІВ МЛИНЦІВ З ЙОДОВМІСНИМИ Й НАЧИНКАМИ ІМ Калугіна, НА Дзюба Научные труды Одесской национальной академии пищевых технологий 81 (2), 11-21, 2017 | | 2017 |