Підписатись
Ирина Калугина
Ирина Калугина
Одеський національний технологічний університет
Підтверджена електронна адреса в ontu.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Разработка технологии йодсодержащих смузи на основе фейхоа
АВН И.М. Калугина
Наукові праці ОНАХТ 2 (46), 129-133, 2014
62014
Аналіз сучасних технологій виробництва солодких страв для оздоровчого харчування
ОМІ Дзюба Н.А. , Кашкано М.А., Калугіна І.М.
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2019
5*2019
The nutritional value of desserts with the addition of Gooseberry family raw materials from the Northern Black Sea Region
YK Iryna Kalugina, Liubov Telegenko
Ukrainian Journal of food Science 6 (3), 459-469, 2017
5*2017
Моделювання драглеподібних страв функціонального призначення з добавками морських водоростей
ІМ Калугіна
Харчова наука і технологія, 14-16, 2011
52011
Технологічний контроль у закладах ресторанного господарства: Навчальний посібник
ЛМТ І.М. Калугіна
42017
Технологія етнічних кухонь світу: навч. посіб
ІМ Калугіна, ЛМ Тележенко
Одеса: Освіта України, 2015
42015
Розробка технології граноли профілактичного призначення з підвищеним вмістом йоду
ІОЯ І. М. Калугіна, Н.А. Дзюба
Науковий Вісник Львівського національного університету ветеринарної …, 2019
22019
Determining biological value and quality indicators of beverages of the drink-breakfast type
YK Nadya Dzyuba, Liubov Telezhenko, Iryna Kalugina
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (11 (96)), 6 – 14, 2018
2*2018
Frozen pre-cooked semi-products with iodine-containing stuffing
YN I.М. Kalugina, S.I. Vikul
Food Science and Technology 11 (3), 80-86, 2017
2*2017
Effect of abiotic factors on the respiration intensity of fruit vegetables during storage
IK Olesia Priss, Viktoria Yevlash, Valentina Zhukova, Sergey Kiurchev ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 6 (11(90)), 27 – 35, 2017
2*2017
Structural and mechanical properties of the jostaberry jelly
JK Irina Kalugina
Ukrainian Journal of food Science 5 (1), 72-81, 2017
22017
Особливості акредитації освітніх програм національним агентством з забезпечення якості вищої освіти
ЛМ Тележенко, ІМ Калугіна, НА Дзюба
12020
Проектування граноли з фейхоа із підвищеним вмістом йоду для закладів ресторанного господарства
ДНА Калугіна І.М., Тележенко Л.М.
Продовольчі ресурси: зб. наук. пр. Ін-т прод. ресурсів НААН 8 (15), 102–113, 2020
12020
Дослідження структури заморожених солодких страв з фейхоа
НАД І.М. Калугіна, Л.М. Тележенко
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення в …, 2018
1*2018
Перспективи виробництва напівфабрикатів млинців з йодовмісними начинками
НАД І. М. Калугіна
Наукові праці 81 (2), 11 – 21, 2017
12017
Розробка технології солодких страв з радіопротекторними властивостями
ІМ Калугіна
12015
Розробка технології страв «здорового» харчування з рапани маринованої
ЛІП Калугіна І.М.
Харчова наука і технологія, 25-27, 2012
12012
Технологія солодких страв із використанням дієтичних добавок для закладів ресторанного господарства
І Калугіна, Н Дзюба, А Дубина
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації 6 (1), 110-124, 2023
2023
Аналіз якості сировини для виробництва добавок з підвищеним вмістом йоду в технології стравдля закладів ресторанногогосподарства
ІМ Калугіна
2022
Етнічні кухні
ІМ Калугіна, ЛМ Тележенко, СО Поплавська
Освіта України, 2022
2022
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20