Підписатись
Ірина Мазуркевич / Iryna Mazurkevych
Ірина Мазуркевич / Iryna Mazurkevych
Вінницький торговельно-економічний інститут ДТЕУ
Підтверджена електронна адреса в vtei.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Оцінка ефективності використання основних засобів на підприємстві
ІО Мазуркевич
Формування ринкових відносин в Україні, 91, 2006
312006
Проблеми та перспективи розвитку харчової промисловості України
ОГ Римар, ІО Мазуркевич
Економіка та держава, 66-70, 2021
302021
Управління персоналом у закладах готельно-ресторанного господарства.
ІО Мазуркевич, МО Рябенька
Інтелект XXI., С. 75 - 80, 2020
292020
ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ В ДІЯЛЬНОСТІ ТУРИСТИЧНОГО БІЗНЕСУ
ТА Мазуркевич, Ірина Олександрівна, Дзюба
Вісник СНУ ім. Володимира Даля, 2016
292016
Теоретичні аспекти відтворення основних засобів на підприємстві
ІО Мазуркевич
132006
Особливості відтворення основних засобів на підприємствах у ринкових умовах
ІО Мазуркевич
Формування ринкових відносин в Україні, 58-61, 2006
102006
Social-economic development of the United Territoria Communities and development of a strategy for sustainable development (сase of Ukraine)
D Tarasenko, О Тsyklaurі, S Belei, M Rіabenka, I Mazurkevych, S Bashlai
WSEAS Transactions on Business and Economics, 2021
82021
Архітектура як чинник формування іміджу готельного підприємства
ВВ Швець, ІО Мазуркевич, АВ Лук’янець
Сучасні технології, матеріали і конструкції в будівництві.№ 2: 102-106., 2018
82018
Особливості оцінювання фінансової стійкості на підприємствах вантажного автомобільного транспорту
ІО Мазуркевич
72008
Дослідження взаємозв’язку видів, форм і методів відтворення основних засобів
ІО Мазуркевич
ПВНЗ "Європейський університет", 2006
62006
ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ УПРАВЛІННЯ БІЗНЕС-ПРОЦЕСАМИ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ
І Мазуркевич
Наукові інновації та передові технології, 2022
42022
Оцінка ринку готельно-ресторанних послуг у місті Вінниця.
ІО Мазуркевич, ДП Задорожнюк
Problemes et perspectives d’introduction de la recherché scientifique …, 2019
42019
Дослідження методичних підходів щодо оцінки ефективності франчайзингових інвестиційних проектів в сфері ресторанного бізнесу
І Мазуркевич
Innovations and Technologies in the Service Sphere and Food Industry, 21-26, 2022
32022
Strategic Planning for the Sustainable Development of Territories.
MI Tarasenko D., Тsyklaurі О., Belei S., Rіabenka M.
International Journal of Economics and Business Administration., РР. 259-272., 2020
32020
Теоретичні аспекти культури обслуговування у закладах готельно-ресторанного господарства
ЛАВ Мазуркевич І.О.
Економічний вісник Запорізької державної інженерної академії, С. 143 - 146, 2019
32019
Дослідження сутності та основних елементів маркетингової стратегії на підприємствах туристичного бізнесу= Research of the essence and main elements of marketing strategy at the …
ІО Мазуркевич, МО Рябенька
Причорноморські економічні студії. 2020. Вип. 57. С. 68-71, 2021
22021
Особливості управління підприємствами ресторанного господарства
ІО Мазуркевич
Інфраструктура ринку, 165 - 168, 2016
22016
Дослідження структури маркетингового середовища підприємств туристичного бізнесу
І Мазуркевич
Соціально-політичні, економічні та гуманітарні виміри європейської …, 0
2
УПРАВЛІННЯ ЛОЯЛЬНІСТЮ СПОЖИВАЧІВ У СФЕРІ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
М Рябенька, І Мазуркевич
Наука і техніка сьогодні, 2023
12023
ДОСЛІДЖЕННЯ МЕТОДИЧНИХ ПІДХОДІВ ОЦІНКИ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ПРИВАБЛИВОСТІ ПІДПРИЄМСТВ АГРОПРОМИСЛОВОГО КОМПЛЕКСУ
І Мазуркевич
Економіка та суспільство, 2023
12023
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20