Михайло Кравченко
Михайло Кравченко
Київський національний торговельно-економічний університет
Подтвержден адрес электронной почты в домене knteu.kiev.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Технологія продуктів харчування функціонального призначення
МІ Пересічний
К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2008
562008
Технологія продукції громадського харчування з використанням біологічно активних добавок: монографія
МФ Кравченко, МІ Пересічний, ПО Карпенко
К.: КНТЕУ, 2003
342003
Технологія харчових продуктів функціонального призначення
АА Мазаракі, МФ Кравченко, МІ Пересічний
монографія/АА Мазаракі, МІ Пересічний, МФ Кравченко, ПО Карпенко, СМ …, 2012
282012
Харчування людини і сучасне довкілля: теорія і практика: монографія
МІ Кравченко, МФ Пересічний
К.: КНТЕУ, 2003
27*2003
Технологiя продуктiв харчування функцiонального призначення
МI Пересiчний, МФ Кравченко, ДВ Федорова, ОВ Кандалей, ...
242008
Якість борошна з зерна пшениці, пророщеного в розчині морської харчової солі
М Кравченко, М Криворучко, Т Поп
Товари і ринки, 106-111, 2012
18*2012
Наукове обґрунтування і розроблення фруктових систем як основи для солодких соусів
А Антоненко, М Кравченко
Товари і ринки, 76-83, 2009
152009
Технологiя харчових продуктiв функцiонального призначення: Монографiя та iн.; за ред. МI Пересiчного.-2-ге вид., переробл. i доп
АА Мазаракi, МI Пересiчний, МФ Кравченко, ПО Карпенко, ...
132012
Структурно-механічні властивості прісного тіста з борошна пророщеного зерна пшениці
М Кравченко, М Криворучко, А Антоненко
Товари і ринки, 82-88, 2012
102012
Технологія харчових продуктів функціонального призначення: монографія
МІ Пересічний
К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2012
92012
Хімічний і фракційний склад порошку з листя волоського горіха
М Кравченко, Т Поп
Товари і ринки, 124-131, 2014
82014
та ін. Технологія продуктів функціонального призначення
АА Мазаракі, МІ Пересічний, МФ Кравченко
Монографія.–К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т 1116, 2003-150, 2012
82012
Технологічні основи харчових технологій: навч. посіб.
МФ Кравченко
К.: КНТЕУ, 2011
82011
Технологія пряникових виробів, збагачених кунжутним і кедровим шротом
МФ Кравченко, НЮ Ярошенко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2015
72015
Технологія виробництва продукції громадського харчування радіозахисної дії–теорія та практика
МІ Пересічний, МФ Кравченко, ОМ Григоренко
К.:“Медекол” МНІЦ БЮЕКОС, 1999
71999
Збірник рецептур кулінарної продукції і напоїв функціонального призначення
АА Мазаракі, МФ Кравченко, АВ Антоненко
Київ: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013
62013
Використання морських водоростей, як необхідного компоненту харчування населення.
ВН Корзун, МФ Кравченко, М Реус
Вісник КНТЕУ. Київ, 64-69, 2003
62003
Сучасний стан харчування, екології та здоров'я населення України
МІ Пересічний, ВН Корзун, МФ Кравченко, ОМ Григоренко
Харчування людини і сучасне довкілля: теорія і практика: Монографія/МІ …, 2003
62003
Технологiя продукцiї громадського харчування з використанням бiологiчно активних добавок
МI Пересiчний, МФ Кравченко, ПО Карпенко
62003
Оцінка безпечності соусної продукції
А Антоненко, М Кравченко
Товари і ринки, 184-188, 2010
52010
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20