Подписаться
Михайло Кравченко
Михайло Кравченко
Київський національний торговельно-економічний університет
Подтвержден адрес электронной почты в домене knteu.kiev.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Технологія продуктів харчування функціонального призначення
МІ Пересічний, МФ Кравченко
К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2008
792008
Технологія продукції громадського харчування з використанням біологічно активних добавок: монографія
МФ Кравченко, МІ Пересічний, ПО Карпенко
К.: КНТЕУ, 2003
472003
Харчування людини і сучасне довкілля: теорія і практика: монографія
МІ Кравченко, МФ Пересічний
К.: КНТЕУ, 2003
44*2003
Технологія харчових продуктів функціонального призначення
АА Мазаракі, МФ Кравченко, МІ Пересічний
монографія/АА Мазаракі, МІ Пересічний, МФ Кравченко, ПО Карпенко, СМ …, 2012
402012
Технологiя продуктiв харчування функцiонального призначення
МI Пересiчний, МФ Кравченко, ДВ Федорова, ОВ Кандалей, ...
292008
Якість борошна з зерна пшениці, пророщеного в розчині морської харчової солі
М Кравченко, М Криворучко, Т Поп
Товари і ринки, 106-111, 2012
25*2012
Наукове обґрунтування і розроблення фруктових систем як основи для солодких соусів
А Антоненко, М Кравченко
Товари і ринки, 76-83, 2009
192009
Технологiя харчових продуктiв функцiонального призначення: монографiя
АА Мазаракi, МI Пересiчний, МФ Кравченко, ПО Карпенко, ...
162012
Структурно-механічні властивості прісного тіста з борошна пророщеного зерна пшениці
М Кравченко, М Криворучко, А Антоненко
Товари і ринки, 82-88, 2012
152012
Хімічний і фракційний склад порошку з листя волоського горіха
М Кравченко, Т Поп
Товари і ринки, 124-131, 2014
132014
та ін. Технологія продуктів функціонального призначення
АА Мазаракі, МІ Пересічний, МФ Кравченко
Монографія.–К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т 1116, 22-23, 2012
122012
Технологія пряникових виробів, збагачених кунжутним і кедровим шротом
МФ Кравченко, НЮ Ярошенко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2015
102015
Використання морських водоростей, як необхідного компоненту харчування населення.
ВН Корзун, МФ Кравченко, М Реус
Вісник КНТЕУ, 64-69, 2003
102003
Технологія харчових продуктів функціонального призначення: монографія
МІ Пересічний
К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2012
92012
Збірник рецептур кулінарної продукції і напоїв функціонального призначення
АА Мазаракі, МФ Кравченко, АВ Антоненко
Київ: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013
82013
Оцінка безпечності соусної продукції
А Антоненко, М Кравченко
Товари і ринки, 184-188, 2010
82010
Сучасний стан харчування, екології та здоров'я населення України
МІ Пересічний, ВН Корзун, МФ Кравченко, ОМ Григоренко
Харчування людини і сучасне довкілля: теорія і практика: Монографія/МІ …, 2003
82003
Технологія виробництва продукції громадського харчування радіозахисної дії–теорія та практика
МІ Пересічний, МФ Кравченко, ОМ Григоренко
К.:“Медекол” МНІЦ БЮЕКОС, 1999
81999
Теоретичні основи харчових технологій: навч. посіб
МФ Кравченко, АВ Антоненко
Київ. нац. торг.-екон. ун-т. Київ, 2011
72011
Підсолоджувальні речовини у харчуванні людини
МІ Пересічний, МФ Кравченко, ПО Каппенко, ВВ Корпачов
МІ Пересічний, МФ Кравченко, ПО Каппенко, ВВ Корпачев–К.: Київський …, 2004
72004
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20