Михайло Кравченко
Михайло Кравченко
Київський національний торговельно-економічний університет
Подтвержден адрес электронной почты в домене knteu.kiev.ua - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Технологія продуктів харчування функціонального призначення
МІ Пересічний
К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2008
582008
Технологія продукції громадського харчування з використанням біологічно активних добавок: монографія
МФ Кравченко, МІ Пересічний, ПО Карпенко
К.: КНТЕУ, 2003
362003
Технологія харчових продуктів функціонального призначення
АА Мазаракі, МФ Кравченко, МІ Пересічний
монографія/АА Мазаракі, МІ Пересічний, МФ Кравченко, ПО Карпенко, СМ …, 2012
292012
Технологiя продуктiв харчування функцiонального призначення
МI Пересiчний, МФ Кравченко, ДВ Федорова, ОВ Кандалей, ...
272008
Харчування людини і сучасне довкілля: теорія і практика: монографія
МІ Кравченко, МФ Пересічний
К.: КНТЕУ, 2003
27*2003
Якість борошна з зерна пшениці, пророщеного в розчині морської харчової солі
М Кравченко, М Криворучко, Т Поп
Товари і ринки, 106-111, 2012
18*2012
Наукове обґрунтування і розроблення фруктових систем як основи для солодких соусів
А Антоненко, М Кравченко
Товари і ринки, 76-83, 2009
152009
Технологiя харчових продуктiв функцiонального призначення: Монографiя та iн.; за ред. МI Пересiчного.-2-ге вид., переробл. i доп
АА Мазаракi, МI Пересiчний, МФ Кравченко, ПО Карпенко, ...
142012
Структурно-механічні властивості прісного тіста з борошна пророщеного зерна пшениці
М Кравченко, М Криворучко, А Антоненко
Товари і ринки, 82-88, 2012
102012
та ін. Технологія продуктів функціонального призначення
АА Мазаракі, МІ Пересічний, МФ Кравченко
Монографія.–К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т 1116, 2003-150, 2012
92012
Технологія харчових продуктів функціонального призначення: монографія
МІ Пересічний
К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2012
92012
Технологія пряникових виробів, збагачених кунжутним і кедровим шротом
МФ Кравченко, НЮ Ярошенко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2015
82015
Хімічний і фракційний склад порошку з листя волоського горіха
М Кравченко, Т Поп
Товари і ринки, 124-131, 2014
82014
Технологічні основи харчових технологій: навч. посіб.
МФ Кравченко
К.: КНТЕУ, 2011
82011
Сучасний стан харчування, екології та здоров'я населення України
МІ Пересічний, ВН Корзун, МФ Кравченко, ОМ Григоренко
Харчування людини і сучасне довкілля: теорія і практика: Монографія/МІ …, 2003
72003
Технологiя продукцiї громадського харчування з використанням бiологiчно активних добавок
МI Пересiчний, МФ Кравченко, ПО Карпенко
72003
Технологія виробництва продукції громадського харчування радіозахисної дії–теорія та практика
МІ Пересічний, МФ Кравченко, ОМ Григоренко
К.:“Медекол” МНІЦ БЮЕКОС, 1999
71999
Збірник рецептур кулінарної продукції і напоїв функціонального призначення
АА Мазаракі, МФ Кравченко, АВ Антоненко
Київ: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013
62013
Оцінка безпечності соусної продукції
А Антоненко, М Кравченко
Товари і ринки, 184-188, 2010
62010
Використання морських водоростей, як необхідного компоненту харчування населення.
ВН Корзун, МФ Кравченко, М Реус
Вісник КНТЕУ. Київ, 64-69, 2003
62003
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20