Михайло Кравченко
Михайло Кравченко
Київський національний торговельно-економічний університет
Подтвержден адрес электронной почты в домене knteu.kiev.ua - Главная страница
НазваниеПроцитированоГод
Технологія продуктів харчування функціонального призначення
МІ Пересічний
К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2008
472008
Технологія продукції громадського харчування з використанням біологічно активних добавок: монографія
МФ Кравченко, МІ Пересічний, ПО Карпенко
К.: КНТЕУ, 2003
272003
Технологiя продуктiв харчування функцiонального призначення
МI Пересiчний, МФ Кравченко, ДВ Федорова, ОВ Кандалей, ...
222008
Технологія харчових продуктів функціонального призначення
АА Мазаракі, МФ Кравченко, МІ Пересічний
монографія/АА Мазаракі, МІ Пересічний, МФ Кравченко, ПО Карпенко, СМ …, 2012
142012
Технологiя харчових продуктiв функцiонального призначення: Монографiя та iн.; за ред. МI Пересiчного.-2-ге вид., переробл. i доп
АА Мазаракi, МI Пересiчний, МФ Кравченко, ПО Карпенко, ...
132012
Харчування людини і сучасне довкілля: теорія і практика: монографія
МІ Кравченко, МФ Пересічний
К.: КНТЕУ, 2003
13*2003
Использование моллюска в технологии диетических продуктов
О Битютская, В Любчик, Т Овсянникова
Товари і ринки, 111-121, 2012
11*2012
Структурно-механічні властивості прісного тіста з борошна пророщеного зерна пшениці
М Кравченко, М Криворучко, А Антоненко
Товари і ринки, 82-88, 2012
82012
Технологія харчових продуктів функціонального призначення: монографія
МІ Пересічний
монографія/АА Маза ракі, МІ Пересічний, МФ Кравченко та ін, 2012
72012
Наукове обґрунтування і розроблення фруктових систем як основи для солодких соусів
А Антоненко, М Кравченко
Товари і ринки, 76-83, 2009
72009
Хімічний і фракційний склад порошку з листя волоського горіха
М Кравченко, Т Поп
Товари і ринки, 124-131, 2014
62014
та ін.. Технологія продуктів функціонального призначення
АА Мазаракі, МІ Пересічний, МФ Кравченко
Монографія.–К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т 1116, 2003-150, 2012
62012
Сучасний стан харчування, екології та здоров'я населення України
МІ Пересічний, ВН Корзун, МФ Кравченко, ОМ Григоренко
Харчування людини і сучасне довкілля: теорія і практика: Монографія/МІ …, 2003
62003
Технологiя продукцiї громадського харчування з використанням бiологiчно активних добавок
МI Пересiчний, МФ Кравченко, ПО Карпенко
62003
Технологія виробництва продукції громадського харчування радіозахисної дії–теорія та практика
МІ Пересічний, МФ Кравченко, ОМ Григоренко
К.:“Медекол” МНІЦ БЮЕКОС, 1999
61999
Технологія пряникових виробів, збагачених кунжутним і кедровим шротом
МФ Кравченко, НЮ Ярошенко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2015
42015
Структурно-механічні властивості випечених бісквітних напівфабрикатів з додаванням борошна «Здоров’я» та порошку керобу
МФ Кравченко, ОЛ Романовська
Харчова наука і технологія 9 (№ 4), С. 37-43, 2016
22016
Кінетика процесу сушіння рибного концентрату із атерини чорноморської
М Кравченко, С Шаповал, І Данилюк
Товари і ринки, 131–139-131–139, 2017
12017
Реологічні властивості бісквітного тіста з борошном Здоров’я
МФ Кравченко, ОЛ Романовська, СД Борук
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 200-205, 2015
12015
Технологічні властивості тістових напівфабрикатів з порошком із листя волоського горіха
М Кравченко, Т Поп, М Криворучко
Товари і ринки, 201–208-201–208, 2015
12015
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20