Технологія продуктів харчування функціонального призначення МІ Пересічний, МФ Кравченко К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2008 | 79 | 2008 |
Технологія продукції громадського харчування з використанням біологічно активних добавок: монографія МФ Кравченко, МІ Пересічний, ПО Карпенко К.: КНТЕУ, 2003 | 47 | 2003 |
Харчування людини і сучасне довкілля: теорія і практика: монографія МІ Кравченко, МФ Пересічний К.: КНТЕУ, 2003 | 44* | 2003 |
Технологія харчових продуктів функціонального призначення АА Мазаракі, МФ Кравченко, МІ Пересічний монографія/АА Мазаракі, МІ Пересічний, МФ Кравченко, ПО Карпенко, СМ …, 2012 | 40 | 2012 |
Технологiя продуктiв харчування функцiонального призначення МI Пересiчний, МФ Кравченко, ДВ Федорова, ОВ Кандалей, ... | 29 | 2008 |
Якість борошна з зерна пшениці, пророщеного в розчині морської харчової солі М Кравченко, М Криворучко, Т Поп Товари і ринки, 106-111, 2012 | 25* | 2012 |
Наукове обґрунтування і розроблення фруктових систем як основи для солодких соусів А Антоненко, М Кравченко Товари і ринки, 76-83, 2009 | 19 | 2009 |
Технологiя харчових продуктiв функцiонального призначення: монографiя АА Мазаракi, МI Пересiчний, МФ Кравченко, ПО Карпенко, ... | 16 | 2012 |
Структурно-механічні властивості прісного тіста з борошна пророщеного зерна пшениці М Кравченко, М Криворучко, А Антоненко Товари і ринки, 82-88, 2012 | 15 | 2012 |
Хімічний і фракційний склад порошку з листя волоського горіха М Кравченко, Т Поп Товари і ринки, 124-131, 2014 | 13 | 2014 |
та ін. Технологія продуктів функціонального призначення АА Мазаракі, МІ Пересічний, МФ Кравченко Монографія.–К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т 1116, 22-23, 2012 | 12 | 2012 |
Технологія пряникових виробів, збагачених кунжутним і кедровим шротом МФ Кравченко, НЮ Ярошенко Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2015 | 10 | 2015 |
Використання морських водоростей, як необхідного компоненту харчування населення. ВН Корзун, МФ Кравченко, М Реус Вісник КНТЕУ, 64-69, 2003 | 10 | 2003 |
Технологія харчових продуктів функціонального призначення: монографія МІ Пересічний К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2012 | 9 | 2012 |
Збірник рецептур кулінарної продукції і напоїв функціонального призначення АА Мазаракі, МФ Кравченко, АВ Антоненко Київ: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013 | 8 | 2013 |
Оцінка безпечності соусної продукції А Антоненко, М Кравченко Товари і ринки, 184-188, 2010 | 8 | 2010 |
Сучасний стан харчування, екології та здоров'я населення України МІ Пересічний, ВН Корзун, МФ Кравченко, ОМ Григоренко Харчування людини і сучасне довкілля: теорія і практика: Монографія/МІ …, 2003 | 8 | 2003 |
Технологія виробництва продукції громадського харчування радіозахисної дії–теорія та практика МІ Пересічний, МФ Кравченко, ОМ Григоренко К.:“Медекол” МНІЦ БЮЕКОС, 1999 | 8 | 1999 |
Теоретичні основи харчових технологій: навч. посіб МФ Кравченко, АВ Антоненко Київ. нац. торг.-екон. ун-т. Київ, 2011 | 7 | 2011 |
Підсолоджувальні речовини у харчуванні людини МІ Пересічний, МФ Кравченко, ПО Каппенко, ВВ Корпачов МІ Пересічний, МФ Кравченко, ПО Каппенко, ВВ Корпачев–К.: Київський …, 2004 | 7 | 2004 |