Михайло Кравченко
Михайло Кравченко
Київський національний торговельно-економічний університет
Подтвержден адрес электронной почты в домене knteu.kiev.ua - Главная страница
НазваниеПроцитированоГод
Технологія продуктів харчування функціонального призначення
МІ Пересічний
К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2008
512008
Технологія продукції громадського харчування з використанням біологічно активних добавок: монографія
МФ Кравченко, МІ Пересічний, ПО Карпенко
К.: КНТЕУ, 2003
292003
Технологiя продуктiв харчування функцiонального призначення
МI Пересiчний, МФ Кравченко, ДВ Федорова, ОВ Кандалей, ...
222008
Технологія харчових продуктів функціонального призначення
АА Мазаракі, МФ Кравченко, МІ Пересічний
монографія/АА Мазаракі, МІ Пересічний, МФ Кравченко, ПО Карпенко, СМ …, 2012
182012
Харчування людини і сучасне довкілля: теорія і практика: монографія
МІ Кравченко, МФ Пересічний
К.: КНТЕУ, 2003
17*2003
Использование моллюска в технологии диетических продуктов
О Битютская, В Любчик, Т Овсянникова
Товари і ринки, 111-121, 2012
15*2012
Технологiя харчових продуктiв функцiонального призначення: Монографiя та iн.; за ред. МI Пересiчного.-2-ге вид., переробл. i доп
АА Мазаракi, МI Пересiчний, МФ Кравченко, ПО Карпенко, ...
132012
Наукове обґрунтування і розроблення фруктових систем як основи для солодких соусів
А Антоненко, М Кравченко
Товари і ринки, 76-83, 2009
122009
Структурно-механічні властивості прісного тіста з борошна пророщеного зерна пшениці
М Кравченко, М Криворучко, А Антоненко
Товари і ринки, 82-88, 2012
92012
Технологія харчових продуктів функціонального призначення: монографія
МІ Пересічний
монографія/АА Маза ракі, МІ Пересічний, МФ Кравченко та ін, 2012
72012
Хімічний і фракційний склад порошку з листя волоського горіха
М Кравченко, Т Поп
Товари і ринки, 124-131, 2014
62014
Збірник рецептур кулінарної продукції і напоїв функціонального призначення
АА Мазаракі, МФ Кравченко, АВ Антоненко
Київ: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013
62013
та ін.. Технологія продуктів функціонального призначення
АА Мазаракі, МІ Пересічний, МФ Кравченко
Монографія.–К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т 1116, 2003-150, 2012
62012
Використання морських водоростей, як необхідного компоненту харчування населення
ВН Корзун, МФ Кравченко, М Реус
Вісник КНТЕУ. Київ, 64-69, 2003
62003
Сучасний стан харчування, екології та здоров'я населення України
МІ Пересічний, ВН Корзун, МФ Кравченко, ОМ Григоренко
Харчування людини і сучасне довкілля: теорія і практика: Монографія/МІ …, 2003
62003
Технологiя продукцiї громадського харчування з використанням бiологiчно активних добавок
МI Пересiчний, МФ Кравченко, ПО Карпенко
62003
Технологія виробництва продукції громадського харчування радіозахисної дії–теорія та практика
МІ Пересічний, МФ Кравченко, ОМ Григоренко
К.:“Медекол” МНІЦ БЮЕКОС, 1999
61999
Технологія пряникових виробів, збагачених кунжутним і кедровим шротом
МФ Кравченко, НЮ Ярошенко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2015
42015
Оцінка безпечності соусної продукції
А Антоненко, М Кравченко
Товари і ринки, 184-188, 2010
32010
Структурно-механічні властивості випечених бісквітних напівфабрикатів з додаванням борошна «Здоров’я» та порошку керобу
МФ Кравченко, ОЛ Романовська
Харчова наука і технологія 9 (№ 4), С. 37-43, 2016
22016
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20