Підписатись
Михайло Кравченко
Михайло Кравченко
Державний торговельно-економічний університет
Підтверджена електронна адреса в knute.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Технологія продуктів харчування функціонального призначення
МІ Пересічний, МФ Кравченко, ДВ Федорова
К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2008
1162008
Технологія харчових продуктів функціонального призначення
АА Мазаракі, МФ Кравченко, МІ Пересічний
монографія/АА Мазаракі, МІ Пересічний, МФ Кравченко, ПО Карпенко, СМ …, 2012
762012
Харчування людини і сучасне довкілля: теорія і практика: монографія
МІ Кравченко, МФ Пересічний
К.: КНТЕУ, 2003
57*2003
Технологія продукції громадського харчування з використанням біологічно активних добавок: монографія
МФ Кравченко, МІ Пересічний, ПО Карпенко
К.: КНТЕУ, 2003
532003
Наукове обґрунтування і розроблення фруктових систем як основидля солодких соусів
A ANTONENKO, M KRAVCHENKO
INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 8 (2 …, 2009
322009
Якість борошна з зерна пшениці, пророщеного в розчині морської харчової солі
М Кравченко, М Криворучко, Т Поп
Товари і ринки, 106-111, 2012
27*2012
Структурно-механічні властивості прісного тіста з борошна пророщеного зерна пшениці
M KRAVCHENKO, M KRYVORUCHKO, A ANTONENKO
INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 13 (1 …, 2012
242012
Використання морських водоростей як необхідного компонента харчування населення
ВН Корзун, МФ Кравченко, М Реус
Вісник КНТЕУ, 64-69, 2003
162003
та ін. Технологія продуктів функціонального призначення
АА Мазаракі, МІ Пересічний, МФ Кравченко
Монографія.–К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т 1116, 22-23, 2012
152012
Технологiя харчових продуктiв функцiонального призначення: монографiя
АА Мазаракi, МI Пересiчний, МФ Кравченко, ПО Карпенко, ...
2-ге вид., переробл. та допов. Монографiя К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т …, 2012
152012
Теоретичні основи харчових технологій: навч. посіб
МФ Кравченко, АВ Антоненко
Київ: Київський національний торгівельно-економічний університет, 2011
152011
Збірник рецептур кулінарної продукції і напоїв функціонального призначення
АА Мазаракі, МФ Кравченко, АВ Антоненко
Київ: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013
142013
Хімічний і фракційний склад порошку з листя волоського горіха
М Кравченко, Т Поп
Товари і ринки, 124-131, 2014
132014
Плодово-ягідні системи як основа для соусів
МФ Кравченко, АВ Антоненко, ВС Михайлик
Збірник наукових праць ХДУХТ, С. 102-108., 2013
132013
Технологія пряникових виробів, збагачених кунжутним і кедровим шротом
МФ Кравченко, НЮ Ярошенко
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2015
112015
Оцінка безпечності соусної продукції
A ANTONENKO, M KRAVCHENKO
INTERNATIONAL SCIENTIFIC-PRACTICAL JOURNAL" COMMODITIES AND MARKETS" 9 (1 …, 2010
112010
Підсолоджувальні речовини у харчуванні людини
МІ Пересічний, МФ Кравченко, ПО Каппенко, ВВ Корпачов
МІ Пересічний, МФ Кравченко, ПО Каппенко, ВВ Корпачев–К.: Київський …, 2004
102004
Структурно-механічні властивості випечених бісквітних напівфабрикатів з додаванням борошна «Здоров’я» та порошку керобу
МФ Кравченко, ОЛ Романовська
Харчова наука і технологія 9 (№ 4), С. 37-43, 2016
92016
Технологія харчових продуктів функціонального призначення: монографія
МІ Пересічний
монографія/АА Маза ракі, МІ Пересічний, МФ Кравченко та ін, 2012
92012
Борошняні кондитерські вироби спеціального призначення
МІ Пересічний, МФ Кравченко, ДВ Федорова
Продукты & ингредиенты, 5, 2004
82004
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20