Підписатись
Сергій Наріжний/Sergey Narizhnyy/Сергей Нарижный ORCID:0000-0001-5478-3221
Сергій Наріжний/Sergey Narizhnyy/Сергей Нарижный ORCID:0000-0001-5478-3221
Білоцерківський національний аграрний університет (БНАУ) /Bila Tserkva National Agrarian University
Підтверджена електронна адреса в btsau.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Yoghurt enrichment with natural bee farming products
N Lomova, O Snizhko, S Narizhniy
162014
Modification of the properties of milk-fat emulsions with the phase structure of «oil in water» in the dependence on the mass part of the lipoid and the stabilizing systems
I Stadnyk, O Bodnarchuk, K Kopylova, P Petrov, L Bal-Prylypko, ...
152021
Enhancing food safety of pollen by means of irradiation.
O Snizhko, N Lomova, N Sergiy, M Zamira
102015
Amino acid composition of whey and cottage cheese under various rennet enzymes
V Bilyi, S Merzlov, S Narizhnyy, Y Mashkin, G Merzlova
Поліський національний університет, 2021
72021
The biomass of Streptococcus thermophilus and Bifidobacterium longum in dairy medium with bee pollen
NN Lomova, OO Snezhko, SA Narizhnyy
Biotechnologia Acta 8 (1), 71, 2015
72015
Исследование процессов эмульгирования растительных жиров в роторно-вихревом эмульгирующем устройстве
СС Гуляєв-Зайцев, СС Гуляєв-Зайцев, СА Нарижный, СА Наріжний
62007
Managing quality and safety during the production of yoghurt with honey products
S Merrzlov, N Lomova, S Narizhniy, T Rudakova, O Snizhko, ...
National Academy of Sciences of Ukraine, 2018
52018
Первинна підготовка апіпродуктів у біотехнології йогурту «Медовий»
НМ Ломова, СА Наріжний, ОО Сніжко
52016
Влияние технологических факторов на эмульгирование жира в роторно-вихревом эмульгирующем устройстве
СА Нарижный, СА Наріжний
52007
Биомасса Streptococcus thermophilus и Bifidobacterium longum в молочной среде с пчелиной обножкой
НН Ломова, ОО Снежко, СА Нарижный
Biotechnologia Acta 8 (1), 71-75, 2015
42015
Effect of bee products on the structural, mechanical and physico-chemical properties of yogurt
N Lomova, O Snizhko, S Narizhniy
42014
Біотехнологічні аспекти застосування штамів з β-галактозидазною активністю у виробництві ферментованих молочних продуктів
АВ Мінорова, ТВ Рудакова, НЛ Крушельницька, ЛО Моісеєва, ...
Інститут продовольчих ресурсів НААН України, 2021
32021
Investigation of the process of bee pollen comminution
S Merzlov, N Lomova, S Narizhniy, O Snizhko, V Voroshchuk
EUREKA: Life Sciences, 39-44, 2017
32017
Effect of beekeeping products on consistency and acidity of yogurt
NN Lomova, OO Snezhko, SA Narizhnyi
Біоресурси і природокористування 6 (3-4), 2014
32014
Получение устойчивых жировых эмульсий при производстве спредов: технология и оборудование
КСИ Нарижный С.А. Гуляев-Зайцев С.С.
Сыроделие и маслоделие, 50-52, 2009
3*2009
Концентрация поверхностно-активных веществ как основной фактор получения технологически стойких жировых эмульсий
СС Гуляєв-Зайцев, СС Гуляєв-Зайцев, СА Нарижный, СА Наріжний
32008
Effect of protein and carbohydrate components upon quality parameters and viable probiotic bacteria content in milk mixtures during their drying and storage
A Minorova, I Romanchuk, S Verbytskyi, S Danylenko, N Krushelnytska, ...
Journal of microbiology, biotechnology and food sciences 11 (6), e3778-e3778, 2022
22022
Discrete-Impulse Energy Supply in Milk and Dairy Product Processing
P Droździel, T Vitenko, V Voroshchuk, S Narizhnyy, O Snizhko
Materials 14 (15), 4181, 2021
22021
Discrete-Impulse Energy Supply in Milk and Dairy Product Processing. Materials 2021, 14, 4181
P Drozdziel, T Vitenko, V Voroshchuk, S Narizhnyy, O Snizhko
s Note: MDPI stays neutral with regard to jurisdictional claims in published …, 2021
22021
Дослідження біомаси Streptococcus thermophilus та Bifidobacterium bifidum в молочному середовищі з обніжжям бджолиним
НМ Ломова, ОО Сніжко, СА Наріжний
Інститут біохімії ім. ОВ Палладіна, 2015
22015
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20