Практикум з технології молока та молочних продуктів ОВ Грек, НМ Ющенко, ТГ Осьмак, ОО Онопрійчук, ОМ Рибак, АВ Тимчук, ... | 15 | 2016 |
Молокопереробка ОВ Грек, ОО Красуля Інновації: підручник/ОВ Грек, ОО Красуля, 2017 | 13 | 2017 |
Актуальні питання технології молочнобілкових концентратів: теорія і практика ОА Савченко, ОВ Грек, ОО Красуля Монографія. К.: ЦП «Компринт 293, 2015 | 12 | 2015 |
Напої на основі молочної сироватки з пророщеними злаками ОВ Грек, ОО Красуля | 11 | 2011 |
Сучасні технології молочних продуктів: Підручник ОА Савченко, ОВ Грек, ОО Красуля Київ: ЦП «Компринт, 2018 | 7 | 2018 |
Технологія виробництва молочних продуктів спеціального призначення ОА Савченко, ОВ Грек, ОО Красуля К.: ЦП «Компринт, 2017 | 6 | 2017 |
Fatty acid composition of dairy fat products of vegetable origin O Grek, O Krasulya, A Savchenko, A Petrina | 5 | 2014 |
Исследование влияния пищевых волокон на формы связи влаги в смесях с молочной сывороткой ЕВ Грек, ЕА Красуля | 5 | 2013 |
Дослідження впливу використання білкових концентратів на реологічні показники кисломолочних продуктів та терміни їх зберігання ВП Рудюк, ВМ Пасічний, ТО Хорунжа, ОО Красуля | 4 | 2019 |
Сучасні технології молочних продуктів ОА Савченко, ОВ Грек, ОО Красуля | 3 | 2018 |
Вплив концентрату білка на консистенцію кисломолочного напою О Грек, О Красуля, Т Пшенична Продовольча індустрія АПК, 27-32, 2016 | 3 | 2016 |
The influence of berry puree on microbiological indicators of Cheese product during storage G Olena, T PSHENYCHNA, O Krasulya, Y Pakhomova, K IVASHCHENKO Food and Environment Safety Journal 15 (4), 2017 | 2 | 2017 |
THE BEHAVIOR PREDICTION OF RAW MATERIAL SYSTEMS IN THE TECHNOLOGY OF WHEY BEVERAGES KEA Grek E.B. Food and Raw Materials 3 (1), 21-26, 2015 | 2 | 2015 |
Моделирование в технологии сывороточных напитков с повышенной вязкостью СВ Иванов, ЕВ Грек, ЕА Красуля Техника и технология пищевых производств, 39-46, 2014 | 2 | 2014 |
Інноваційна технологія ферментованого сироваткового напою підвищеної в’язкості ОВ Грек, ОО Красуля, ОВ Стахурський | 2 | 2014 |
Identification of by-products of fermentation of whey and malt worts N Chepel, O Grek, O Krasulya | 2 | 2013 |
Бродильна активність лактозозброджувальних дріжджів у сироватко-солодовому суслі ОВ Грек, ОО Красуля, ОО Тігунова Біотехнологія, 92-96, 2013 | 2 | 2013 |
Гідроліз лактози молочної сироватки з харчовими волокнами О Красуля, О Грек Продовольча індустрія АПК, 38-40, 2013 | 2 | 2013 |
Сироваткові напої з вологозв'язуючими рослинними інгредієнтами ОВ Грек, ОО Красуля | 2 | 2012 |
Сухі суміші сироватки з солодом для ферментованих напоїв ОВ Грек, ОО Красуля | 2 | 2012 |