Підписатись
Дацишин (Костюк) Катерина Євгенівна, Datsyshyn (Kostyuk) Kateryna Yevgenivna
Дацишин (Костюк) Катерина Євгенівна, Datsyshyn (Kostyuk) Kateryna Yevgenivna
Ternopil Ivan Puluj National Technical University Тернопільський національний технічний університет
Підтверджена електронна адреса в tntu.edu.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Electrophoretic system for express analysis of whey protein fractions
V Yukalo, K Datsyshyn, L Storozh
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 37-44, 2019
282019
Comparison of products of whey proteins concentrate proteolysis, obtained by different proteolytic preparations
V Yukalo, K Datsyshyn, L Storozh
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 40-47, 2019
182019
Биоактивные пептиды протеинов сыворотки молока коров (Bos taurus)
АВ Юкало, ЕЕ Дацишин, ВГ Юкало
Biotechnologia Acta 6 (5), 049-061, 2013
152013
Electrophoretic systems for preparative fractionation of protein precursors of bioactive peptides from cow’s milk
V Yukalo, L Storozh, K Datsyshyn, O Krupa
Харчова наука і технологія, 26-32, 2018
112018
Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Харчові технології»
ДКЄ Сторож Л.А.
11*2017
Bioaktyvni peptydy proteiniv syrovatky moloka koriv (Bos Taurus)
AV Iukalo, KY Datsyshyn, VG Yukalo
Biotekhnolohiia Akta 6, 49-61, 2013
92013
Obtaining of β-lactoglobulin by gel filtration of cow milk whey
V Yukalo, K Datsyshyn, L Storozh
EUREKA: Life Sciences, 33-39, 2019
82019
Gel filtration of cow milk whey proteins
V Yukalo, K Datsyshyn
82018
Характеристика молекулярних мас продуктів протеолізу концентрату сироваткових білків отриманих за дії панкреатину
ВГ Юкало, КЄ Дацишин, ГМ Семенишин
Наукові праці НУХТ 25 (5), 233-239, 2019
52019
Технологія низькоалергенного молока з гідролізатом білків сироватки
ВГ Юкало, КЄ Дацишин
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2019
52019
Bioactive peptides of the cow milk Whey proteins (bos taurus)
AV Iukalo, KY Datsyshyn, VG Yukalo
Biotechnologia Acta 6 (5), 49, 2013
52013
Декстранові гелі для ексклюзивної хроматографії протеїнів сироватки молока
VG Yukalo, KY Datsyshyn
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2018
42018
Selection of conditions for preparative electrophoresis of milk whey proteins in native conditions
VG Yukalo, KY Datsyshyn
Scientific Messenger of Lviv National University of Veterinary Medicine and …, 2017
42017
Розробка технології низькоалергенного гідролізату білків сироватки для збагачення молочних продуктів спеціального призначення
КЄ Дацишин
захист 15.04. 2021/наук. кер. ВГ Юкало. Київ: НУХТ, 2021, 0
4
ТЕХНОЛОГІЯ ПАСТИ СИРКОВОЇ З ГІДРОЛІЗАТОМ БІЛКІВ СИРОВАТКИ МОЛОКА
ВГ Юкало, КЄ Дацишин, ЛА Сторож, ГМ Семенишин
Редакційна колегія 91, 2021
32021
Obtaining of β-LG, α-LA and BSA protein fractions from milk whey
V Yukalo, K Datsyshyn, O Krupa, N Pavlistova
Ukrainian Food Journal 8 (4), 788-798, 2019
32019
Improvement of the method of comparative study of milk whey proteins enzymatic hydrolysis
V Yukalo, K Datsyshyn, L Storozh
EUREKA: Life Sciences, 52-57, 2019
32019
ADAPTATION OF STADIER'S APPARATUS FOR ELECTROPHORESIS OF MAIN MILK PROTEINS.
V Yukalo, K Datsyshyn, O Krupa, L Storozh
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 2024
22024
Low allergenic fermented drink enriched with bioactive peptides of whey proteins
VG Yukalo, KY Datsyshyn, MB Shkilna
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2022
22022
THE EFFECT OF LOW HEATING TEMPERATURES ON CASEIN WHEY PROTEINS.
V Yukalo, K Datsyshy, L Storozh
Food Science & Technology (2073-8684) 18 (1), 2024
12024
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20