Electrophoretic system for express analysis of whey protein fractions V Yukalo, K Datsyshyn, L Storozh Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 37-44, 2019 | 28 | 2019 |
Comparison of products of whey proteins concentrate proteolysis, obtained by different proteolytic preparations V Yukalo, K Datsyshyn, L Storozh Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 40-47, 2019 | 18 | 2019 |
Биоактивные пептиды протеинов сыворотки молока коров (Bos taurus) АВ Юкало, ЕЕ Дацишин, ВГ Юкало Biotechnologia Acta 6 (5), 049-061, 2013 | 15 | 2013 |
Electrophoretic systems for preparative fractionation of protein precursors of bioactive peptides from cow’s milk V Yukalo, L Storozh, K Datsyshyn, O Krupa Харчова наука і технологія, 26-32, 2018 | 11 | 2018 |
Методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни «Харчові технології» ДКЄ Сторож Л.А. | 11* | 2017 |
Bioaktyvni peptydy proteiniv syrovatky moloka koriv (Bos Taurus) AV Iukalo, KY Datsyshyn, VG Yukalo Biotekhnolohiia Akta 6, 49-61, 2013 | 9 | 2013 |
Obtaining of β-lactoglobulin by gel filtration of cow milk whey V Yukalo, K Datsyshyn, L Storozh EUREKA: Life Sciences, 33-39, 2019 | 8 | 2019 |
Gel filtration of cow milk whey proteins V Yukalo, K Datsyshyn | 8 | 2018 |
Характеристика молекулярних мас продуктів протеолізу концентрату сироваткових білків отриманих за дії панкреатину ВГ Юкало, КЄ Дацишин, ГМ Семенишин Наукові праці НУХТ 25 (5), 233-239, 2019 | 5 | 2019 |
Технологія низькоалергенного молока з гідролізатом білків сироватки ВГ Юкало, КЄ Дацишин Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2019 | 5 | 2019 |
Bioactive peptides of the cow milk Whey proteins (bos taurus) AV Iukalo, KY Datsyshyn, VG Yukalo Biotechnologia Acta 6 (5), 49, 2013 | 5 | 2013 |
Декстранові гелі для ексклюзивної хроматографії протеїнів сироватки молока VG Yukalo, KY Datsyshyn Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2018 | 4 | 2018 |
Selection of conditions for preparative electrophoresis of milk whey proteins in native conditions VG Yukalo, KY Datsyshyn Scientific Messenger of Lviv National University of Veterinary Medicine and …, 2017 | 4 | 2017 |
Розробка технології низькоалергенного гідролізату білків сироватки для збагачення молочних продуктів спеціального призначення КЄ Дацишин захист 15.04. 2021/наук. кер. ВГ Юкало. Київ: НУХТ, 2021, 0 | 4 | |
ТЕХНОЛОГІЯ ПАСТИ СИРКОВОЇ З ГІДРОЛІЗАТОМ БІЛКІВ СИРОВАТКИ МОЛОКА ВГ Юкало, КЄ Дацишин, ЛА Сторож, ГМ Семенишин Редакційна колегія 91, 2021 | 3 | 2021 |
Obtaining of β-LG, α-LA and BSA protein fractions from milk whey V Yukalo, K Datsyshyn, O Krupa, N Pavlistova Ukrainian Food Journal 8 (4), 788-798, 2019 | 3 | 2019 |
Improvement of the method of comparative study of milk whey proteins enzymatic hydrolysis V Yukalo, K Datsyshyn, L Storozh EUREKA: Life Sciences, 52-57, 2019 | 3 | 2019 |
ADAPTATION OF STADIER'S APPARATUS FOR ELECTROPHORESIS OF MAIN MILK PROTEINS. V Yukalo, K Datsyshyn, O Krupa, L Storozh Eastern-European Journal of Enterprise Technologies, 2024 | 2 | 2024 |
Low allergenic fermented drink enriched with bioactive peptides of whey proteins VG Yukalo, KY Datsyshyn, MB Shkilna Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2022 | 2 | 2022 |
THE EFFECT OF LOW HEATING TEMPERATURES ON CASEIN WHEY PROTEINS. V Yukalo, K Datsyshy, L Storozh Food Science & Technology (2073-8684) 18 (1), 2024 | 1 | 2024 |