Підписатись
Лариса Борсолюк
Лариса Борсолюк
Інститут продовольчих ресурсів НААН України
Підтверджена електронна адреса в ipr.net.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Дослідження фізико-хімічних і технологічних властивостей рослинної сировини у складі функціональних паштетних продуктів
ЛМ Борсолюк, ЛІ Войцехівська, СБ Вербицький, ВЮ Лизова
Продовольчі ресурси, 126-135, 2017
72017
Обгрунтування рецептур функціональних паштетних продуктів, призначених для харчування дітей дошкільного і шкільного віку
СБВ Лариса Миколаївна Борсолюк, Любов Устимівна Войцехівська, Олена ...
Продовольчі ресурси, 49-62, 2018
52018
ОБҐРУНТУВАННЯ РЕЦЕПТУР ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ПАШТЕТНИХ ПРОДУКТІВ, ПРИЗНАЧЕНИХ ДЛЯ ХАРЧУВАННЯ ДІТЕЙ ДОШКІЛЬНОГО ТА ШКІЛЬНОГО ВІКУ
ЛМ Борсолюк, ЛУ Войцехівська, ОВ Франко, ТВ Шелкова
5*
Дослідження жирнокислотного складу м'ясних паштетів та їх стійкості до окислення
ТВШ Лариса Миколаївна Борсолюк, Сергій Борисович Вербицький, Любов ...
Вісник аграрної науки, 67-72, 2019
2*2019
ОЦЕНИВАНИЕ МИКРОБИОЛОГИЧЕСКИХ ХАРАКТЕРИСТИК НОВЫХ ФУНКЦИОНАЛЬНЫХ МЯСНЫХ ПАШТЕТОВ
ЛН Борсолюк, ЛУ Войцеховская, СБ Вербицкий, ТВ Шелковая
ББК 4 С 56, 7, 2019
12019
Дослідження амінокислотного складу та відносної біологічної цінності функціональних м'ясних паштетів
ТВШ Лариса Миколаївна Борсолюк, Любов Іустимівна Войцехівська, Сергій ...
Продовольчі ресурси, 2019
2019
Оцінювання органолептичних характеристик м'ясних паштетів функціонального призначення
ТШ Лариса Борсолюк, Любов Войцехівська, Сергій Вербицький
Стан і перспективи харчової науки та промисловості: тези доповідей V …, 2019
2019
Hightech- пакування м'ясних продуктів
СВБ Сергій Борисович Вербицький, Любов Іустимівна Войцехівська, Лариса ...
Упаковка, 22-26, 2019
2019
Функціональні м'ясні паштети ресурсоощадного складу: дослідження здатності до зберігання
ТВШ Лариса Миколаївна Борсолюк, Любов Іустимівна Войцехівська, Сергій ...
VІІІ Міжнародна спеціалізована наук-практ. конф. "Ресурсо- та енергоощадні …, 2019
2019
Исследование физико-химических характеристик модельных рецептур функциональных мясных паштетов
ТВШ Лариса Николаевна Борсолюк, Любов Устимовна Войцеховская, Сергей ...
IV Международная научно-практическая конференция "Переработка и управление …, 2019
2019
Спосіб виробництва паштету для харчування дітей дошкільного та шкільного віку
ТВШ Лариса Миколаївна Борсолюк, Любов Іустимівна Войцехівська, Сергій ...
2019
Горизонтальные автоклавы в мясной промышленности: особенности современных конструкций
ЛНБ Сергей Борисович Вербицкий
product.by Электронный ресурс - режим доступа:https://produkt.by/news …, 2018
2018
Проектування рецептур функціональних м'ясних паштетів на засадах ресурсозбереження
АВГ Сергій Борисович Вербицький, Любов Іустимівна Войцехівська, Лариса ...
VІІ Міжнародна спеціалізована науково-практична конференція "Ресурсо- та …, 2018
2018
Быстро, полезно, изысканно
ЛБ Сергей Вербицкий
Food Technologies & Equipment, 16-20, 2018
2018
Дослідження модельних паштетних мас для розроблення технології функціональних паштетних продуктів
СБВ Лариса Миколаївна Борсолюк, Любов Іустимівна Войцехівська
ХІV Міжнародна науково-практична конференція молодих учених, аспірантів і …, 2018
2018
Визначення властивостей різних видів борошна у складі функціональних паштетних продуктів
ВСБ Лариса Миколаївна Борсолюк, Любов Іустимівна Войцехівська
Цілі сталого розвитку третього тисячоліття: виклики для університетів наук …, 2018
2018
Порівняння властивостей рослинних олій та їх купажів, у складі функціональних паштетних продуктів
ТВШ Лариса Миколаївна Борсолюк, Сергій Борисович Вербицький, Любов ...
Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини. VІІІ Міжнародна …, 2018
2018
Розроблення рецептури та дослідження властивостей паштетного продукту для харчування дітей дошкільного та шкільного віку
СБВ Лариса Миколаївна Борсолюк, Любов Іустимівна Войцехівська
Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених та студентів "Якість …, 2018
2018
Дослідження впливу рослинних олій на функціональні властивості паштетних продуктів
ВЮЛ Лариса Миколаївна Борсолюк, Любов Іустимівна Войцехівська, Сергій ...
V Міжнародна науково-практична конференція "Інноваційний розвиток харчової …, 2017
2017
Майже делікатеси
ЛМБ Сергій Борисович Вербицький
Мясной Бизнес, 47,48, 2017
2017
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20