Технологія продуктів харчування функціонального призначення МІ Пересічний, МФ Кравченко, ДВ Федорова К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2008 | 116 | 2008 |
Технологія харчових продуктів функціонального призначення АА Мазаракі, МІ Пересічний, МФ Кравченко Київ: КНТЕУ 1116, 2012 | 76 | 2012 |
Харчування людини і сучасне довкілля: теорія і практика: монографія МІ Пересічний, МФ Кравченко, ОМ Григоренко Київ: КНТЕУ, 2003 | 58 | 2003 |
Технологія продукції громадського харчування з використанням біологічно активних добавок: монографія МІ Пересічний, МФ Кравченко, ПО Карпенко К.: КНТЕУ 321, 2003 | 54 | 2003 |
Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення ОІ Черевко, МІ Пересічний, ІС Тюрікова Харків, ХДУХТ, 2017 | 32 | 2017 |
Концепція організації харчування студентів МІ Пересічний, ПО Карпенко, СМ Пересічна Проблемы старения и долголетия 20 (2), 177-188, 2011 | 32 | 2011 |
Функціональне харчування: теорія та практика МІ Пересічний, Д Федорова, О Кандалей Вісник КНТЕУ 2, 96-104, 2015 | 15 | 2015 |
Технологiя харчових продуктiв функцiонального призначення: монографiя АА Мазаракi, МI Пересiчний, МФ Кравченко, ПО Карпенко, ... 2-ге вид., переробл. та допов. Монографiя К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т …, 2012 | 15 | 2012 |
та ін. Технологія продуктів функціонального призначення АА Мазаракі, МІ Пересічний, МФ Кравченко Монографія.–К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т 1116, 22-23, 2012 | 15 | 2012 |
Дієтичне харчування при ожирінні та цукровому діабеті ЯЛ Германюк, ПО Карпенко, МІ Пересічний К.: Київ. держ. торг.-екон. ун-т, 1997 | 13 | 1997 |
Підсолоджувальні речовини у харчуванні людини МІ Пересічний, МФ Кравченко, ПО Каппенко, ВВ Корпачов МІ Пересічний, МФ Кравченко, ПО Каппенко, ВВ Корпачев–К.: Київський …, 2004 | 11 | 2004 |
Проблеми оцінювання конкурентопридатності кулінарної продукції М Пересічний, ДВ Федорова Вісник Київ. нац. торг.-екон. ун-ту, 95-103, 2006 | 10 | 2006 |
Мінеральний склад чизкейків з використанням рослинної сировини МІ Пересічний, СМ Пересічна, НВ Розумна Харчова наука і технологія, 6, 2014 | 9 | 2014 |
Технологія харчових продуктів функціонального призначення: монографія МІ Пересічний монографія/АА Маза ракі, МІ Пересічний, МФ Кравченко та ін, 2012 | 9 | 2012 |
Борошняні кондитерські вироби спеціального призначення МІ Пересічний, МФ Кравченко, ДВ Федорова Продукты & ингредиенты, 5, 2004 | 8 | 2004 |
Сучасний стан харчування, екології та здоров'я населення України МІ Пересічний, ВН Корзун, МФ Кравченко, ОМ Григоренко Харчування людини і сучасне довкілля: теорія і практика: Монографія/МІ …, 2003 | 8 | 2003 |
Наукова концепція організації раціонального харчування учнів загальноосвітніх і професійно-технічних навчальних закладів МІ Пересічний, ПО Карпенко, ВО Хлібійчук Проблеми харчування, 2, 2012 | 7 | 2012 |
Норми фізіологічних потреб у енергії і харчових речовинах та середньодобовий раціон харчування студентів МІ Пересічний, ПО Карпенко, СМ Пересічна, ІВ Смичек Проблеми харчування, 25-31, 2011 | 7 | 2011 |
Технологiя продукцiї громадського харчування з використанням бiологiчно активних добавок МI Пересiчний, МФ Кравченко, ПО Карпенко | 7 | 2003 |
Технологія виробництва продукції громадського харчування радіозахисної дії–теорія та практика МІ Пересічний, МФ Кравченко, ОМ Григоренко К.:" Медекол" МНІЦ БІОЕКОС, 1999 | 7 | 1999 |