Подписаться
Михайло Пересічний
Михайло Пересічний
Професор, Київський національний університет культури і мистецтв
Подтвержден адрес электронной почты в домене knukim.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Технологія продуктів харчування функціонального призначення
МІ Пересічний, МФ Кравченко, ДВ Федорова
К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2008
1162008
Технологія харчових продуктів функціонального призначення
АА Мазаракі, МІ Пересічний, МФ Кравченко
Київ: КНТЕУ 1116, 2012
762012
Харчування людини і сучасне довкілля: теорія і практика: монографія
МІ Пересічний, МФ Кравченко, ОМ Григоренко
Київ: КНТЕУ, 2003
582003
Технологія продукції громадського харчування з використанням біологічно активних добавок: монографія
МІ Пересічний, МФ Кравченко, ПО Карпенко
К.: КНТЕУ 321, 2003
542003
Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення
ОІ Черевко, МІ Пересічний, ІС Тюрікова
Харків, ХДУХТ, 2017
332017
Концепція організації харчування студентів
МІ Пересічний, ПО Карпенко, СМ Пересічна
Проблемы старения и долголетия 20 (2), 177-188, 2011
322011
Функціональне харчування: теорія та практика
МІ Пересічний, Д Федорова, О Кандалей
Вісник КНТЕУ 2, 96-104, 2015
152015
Технологiя харчових продуктiв функцiонального призначення: монографiя
АА Мазаракi, МI Пересiчний, МФ Кравченко, ПО Карпенко, ...
2-ге вид., переробл. та допов. Монографiя К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т …, 2012
152012
та ін. Технологія продуктів функціонального призначення
АА Мазаракі, МІ Пересічний, МФ Кравченко
Монографія.–К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т 1116, 22-23, 2012
152012
Дієтичне харчування при ожирінні та цукровому діабеті
ЯЛ Германюк, ПО Карпенко, МІ Пересічний
К.: Київ. держ. торг.-екон. ун-т, 1997
131997
Проблеми оцінювання конкурентопридатності кулінарної продукції
М Пересічний, ДВ Федорова
Вісник Київ. нац. торг.-екон. ун-ту, 95-103, 2006
102006
Підсолоджувальні речовини у харчуванні людини
МІ Пересічний, МФ Кравченко, ПО Каппенко, ВВ Корпачов
МІ Пересічний, МФ Кравченко, ПО Каппенко, ВВ Корпачев–К.: Київський …, 2004
102004
Підсолоджувальні речовини у харчуванні людини
МІ Пересічний, МФ Кравченко, ПО Каппенко, ВВ Корпачов
МІ Пересічний, МФ Кравченко, ПО Каппенко, ВВ Корпачев–К.: Київський …, 2004
102004
Технологія харчових продуктів функціонального призначення: монографія
МІ Пересічний
монографія/АА Маза ракі, МІ Пересічний, МФ Кравченко та ін, 2012
92012
Мінеральний склад чизкейків з використанням рослинної сировини
МІ Пересічний, СМ Пересічна, НВ Розумна
Харчова наука і технологія, 6, 2014
82014
Борошняні кондитерські вироби спеціального призначення
МІ Пересічний, МФ Кравченко, ДВ Федорова
Продукты & ингредиенты, 5, 2004
82004
Сучасний стан харчування, екології та здоров'я населення України
МІ Пересічний, ВН Корзун, МФ Кравченко, ОМ Григоренко
Харчування людини і сучасне довкілля: теорія і практика: Монографія/МІ …, 2003
82003
Наукова концепція організації раціонального харчування учнів загальноосвітніх і професійно-технічних навчальних закладів
МІ Пересічний, ПО Карпенко, ВО Хлібійчук
Проблеми харчування, 2, 2012
72012
Норми фізіологічних потреб у енергії і харчових речовинах та середньодобовий раціон харчування студентів
МІ Пересічний, ПО Карпенко, СМ Пересічна, ІВ Смичек
Проблеми харчування, 25-31, 2011
72011
Технологiя продукцiї громадського харчування з використанням бiологiчно активних добавок
МI Пересiчний, МФ Кравченко, ПО Карпенко
72003
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20