Підписатись
Михайло Пересічний
Михайло Пересічний
Професор, Київський національний університет культури і мистецтв
Підтверджена електронна адреса в knukim.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Технологія продуктів харчування функціонального призначення
МІ Пересічний, МФ Кравченко, ДВ Федорова
К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2008
1162008
Технологія харчових продуктів функціонального призначення
АА Мазаракі, МІ Пересічний, МФ Кравченко
Київ: КНТЕУ 1116, 2012
752012
Харчування людини і сучасне довкілля: теорія і практика: монографія
МІ Пересічний, МФ Кравченко, ОМ Григоренко
Київ: КНТЕУ, 2003
562003
Технологія продукції громадського харчування з використанням біологічно активних добавок: монографія
МІ Пересічний, МФ Кравченко, ПО Карпенко
К.: КНТЕУ 321, 2003
532003
Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення. У 2-х ч. Ч. 2.
ОІ Черевко, МІ Пересічний, СМ Пересічна, КВ Свідло, ІМ Грищенко, ...
Харків: ХДУХТ, 2017
322017
Концепція організації харчування студентів
МІ Пересічний, ПО Карпенко, СМ Пересічна
Проблемы старения и долголетия 20 (2), 177-188, 2011
322011
Технологiя харчових продуктiв функцiонального призначення: монографiя
АА Мазаракi, МI Пересiчний, МФ Кравченко, ПО Карпенко, ...
2-ге вид., переробл. та допов. Монографiя К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т …, 2012
152012
та ін. Технологія продуктів функціонального призначення
АА Мазаракі, МІ Пересічний, МФ Кравченко
Монографія.–К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т 1116, 22-23, 2012
152012
Функціональне харчування: теорія та практика
МІ Пересічний, Д Федорова, О Кандалей
Вісник КНТЕУ 2, 96-104, 2015
142015
Дієтичне харчування при ожирінні та цукровому діабеті
ЯЛ Германюк, ПО Карпенко, МІ Пересічний
К.: Київ. держ. торг.-екон. ун-т, 1997
131997
Проблеми оцінювання конкурентопридатності кулінарної продукції
М Пересічний, ДВ Федорова
Вісник Київ. нац. торг.-екон. ун-ту, 95-103, 2006
102006
Технологія харчових продуктів функціонального призначення: монографія
МІ Пересічний
монографія/АА Маза ракі, МІ Пересічний, МФ Кравченко та ін, 2012
92012
Підсолоджувальні речовини у харчуванні людини
МІ Пересічний, МФ Кравченко, ПО Каппенко, ВВ Корпачов
МІ Пересічний, МФ Кравченко, ПО Каппенко, ВВ Корпачев–К.: Київський …, 2004
92004
Підсолоджувальні речовини у харчуванні людини
МІ Пересічний, МФ Кравченко, ПО Каппенко, ВВ Корпачов
МІ Пересічний, МФ Кравченко, ПО Каппенко, ВВ Корпачев–К.: Київський …, 2004
92004
Борошняні кондитерські вироби спеціального призначення
МІ Пересічний, МФ Кравченко, ДВ Федорова
Продукты & ингредиенты, 5, 2004
82004
Сучасний стан харчування, екології та здоров'я населення України
МІ Пересічний, ВН Корзун, МФ Кравченко, ОМ Григоренко
Харчування людини і сучасне довкілля: теорія і практика: Монографія/МІ …, 2003
82003
Мінеральний склад чизкейків з використанням рослинної сировини
МІ Пересічний, СМ Пересічна, НВ Розумна
Харчова наука і технологія, 6, 2014
72014
Наукова концепція організації раціонального харчування учнів загальноосвітніх і професійно-технічних навчальних закладів
МІ Пересічний, ПО Карпенко, ВО Хлібійчук
Проблеми харчування, 2, 2012
72012
Норми фізіологічних потреб у енергії і харчових речовинах та середньодобовий раціон харчування студентів
МІ Пересічний, ПО Карпенко, СМ Пересічна, ІВ Смичек
Проблеми харчування, 25-31, 2011
72011
Технологiя продукцiї громадського харчування з використанням бiологiчно активних добавок
МI Пересiчний, МФ Кравченко, ПО Карпенко
72003
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20