Технологія продуктів харчування функціонального призначення МІ Пересічний, МФ Кравченко, ДВ Федорова К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2008 | 110 | 2008 |
Технологія харчових продуктів функціонального призначення АА Мазаракі, МІ Пересічний, МФ Кравченко Київ: КНТЕУ 1116, 2012 | 96 | 2012 |
Технологія продукції громадського харчування з використанням біологічно активних добавок: монографія МІ Пересічний, МФ Кравченко, ПО Карпенко К.: КНТЕУ 321, 2003 | 70 | 2003 |
Харчування людини і сучасне довкілля: теорія і практика: монографія МІ Пересічний, ВН Корзун, МФ Кравченко, ОМ Григоренко Київ: КНТЕУ, 2003 | 64 | 2003 |
Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення ОІ Черевко, МІ Пересічний, ІС Тюрікова Харків, ХДУХТ, 2017 | 56 | 2017 |
Концепція організації харчування студентів МІ Пересічний, ПО Карпенко, СМ Пересічна Проблемы старения и долголетия 20 (2), 177-188, 2011 | 34 | 2011 |
Проектування готелів: навч. посіб. АА Мазаракі, МІ Пересічний, СЛ Шаповал Київ: КНТЕУ, 2012 | 33 | 2012 |
Технології харчової продукції функціонального призначення з використанням стевії МІ Пересічний, СМ Пересічна Харків: ХДУХТ, 2019 | 21 | 2019 |
Функціональне харчування: теорія та практика М Пересічний, Д Федорова, О Кандалей Вісник КНТЕУ 2, 96-104, 2015 | 17 | 2015 |
Гопкало ЛМ та ін.; за ред.: АА Мазаракі; Київ. нац. торг.-екон. ун-т АА Мазаракі, МІ Пересічний, СЛ Шаповал К.: КНТЕУ, 2011 | 17 | 2011 |
Технологiя харчових продуктiв функцiонального призначення: монографiя АА Мазаракi, МI Пересiчний, МФ Кравченко, ПО Карпенко, ... 2-ге вид., переробл. та допов. Монографiя К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т …, 2012 | 15 | 2012 |
та ін. Технологія продуктів функціонального призначення АА Мазаракі, МІ Пересічний, МФ Кравченко Монографія.–К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т 1116, 22-23, 2012 | 15 | 2012 |
Дієтичне харчування при ожирінні та цукровому діабеті ЯЛ Германюк, ПО Карпенко, МІ Пересічний К.: Київ. держ. торг.-екон. ун-т, 1997 | 14 | 1997 |
Проблеми оцінювання конкурентопридатності кулінарної продукції МІ Пересічний, ДВ Федорова Вісник Київ. нац. торг.-екон. ун-ту, 95-103, 2006 | 13 | 2006 |
Підсолоджувальні речовини у харчуванні людини МІ Пересічний, МФ Кравченко, ПО Каппенко, ВВ Корпачов МІ Пересічний, МФ Кравченко, ПО Каппенко, ВВ Корпачев–К.: Київський …, 2004 | 13 | 2004 |
Мінеральний склад чизкейків з використанням рослинної сировини МІ Пересічний, СМ Пересічна, НВ Розумна Харчова наука і технологія, 6, 2014 | 10 | 2014 |
Наукова концепція організації раціонального харчування учнів загальноосвітніх і професійно-технічних навчальних закладів МІ Пересічний, ПО Карпенко, ВО Хлібійчук Проблеми харчування 1 (2), 33-35, 2012 | 9 | 2012 |
Технологія продукції ресторанного господарства: опорний конспект лекцій. Ч. 2 МІ Пересічний КНТЕУ. Київ. КНТЕУ, 2011 | 8 | 2011 |
Збірник рецептур страв та кулінарних виробів: Для підприємств громадського харчування АІ Здобнов, ВА Циганенко, МІ Пересічний Київ. ТОВ «Видавництво Арій, 2009 | 8 | 2009 |
Сучасний стан харчування, екології та здоров'я населення України МІ Пересічний, ВН Корзун, МФ Кравченко, ОМ Григоренко Харчування людини і сучасне довкілля: теорія і практика: Монографія/МІ …, 2003 | 8 | 2003 |