Підписатись
Михайло Пересічний
Михайло Пересічний
Професор, Київський національний університет культури і мистецтв
Підтверджена електронна адреса в knukim.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Технологія продуктів харчування функціонального призначення
МІ Пересічний, МФ Кравченко, ДВ Федорова
К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2008
1102008
Технологія харчових продуктів функціонального призначення
АА Мазаракі, МІ Пересічний, МФ Кравченко
Київ: КНТЕУ 1116, 2012
962012
Технологія продукції громадського харчування з використанням біологічно активних добавок: монографія
МІ Пересічний, МФ Кравченко, ПО Карпенко
К.: КНТЕУ 321, 2003
702003
Харчування людини і сучасне довкілля: теорія і практика: монографія
МІ Пересічний, ВН Корзун, МФ Кравченко, ОМ Григоренко
Київ: КНТЕУ, 2003
642003
Інноваційні технології харчової продукції функціонального призначення
ОІ Черевко, МІ Пересічний, ІС Тюрікова
Харків, ХДУХТ, 2017
562017
Концепція організації харчування студентів
МІ Пересічний, ПО Карпенко, СМ Пересічна
Проблемы старения и долголетия 20 (2), 177-188, 2011
342011
Проектування готелів: навч. посіб.
АА Мазаракі, МІ Пересічний, СЛ Шаповал
Київ: КНТЕУ, 2012
332012
Технології харчової продукції функціонального призначення з використанням стевії
МІ Пересічний, СМ Пересічна
Харків: ХДУХТ, 2019
212019
Функціональне харчування: теорія та практика
М Пересічний, Д Федорова, О Кандалей
Вісник КНТЕУ 2, 96-104, 2015
172015
Гопкало ЛМ та ін.; за ред.: АА Мазаракі; Київ. нац. торг.-екон. ун-т
АА Мазаракі, МІ Пересічний, СЛ Шаповал
К.: КНТЕУ, 2011
172011
Технологiя харчових продуктiв функцiонального призначення: монографiя
АА Мазаракi, МI Пересiчний, МФ Кравченко, ПО Карпенко, ...
2-ге вид., переробл. та допов. Монографiя К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т …, 2012
152012
та ін. Технологія продуктів функціонального призначення
АА Мазаракі, МІ Пересічний, МФ Кравченко
Монографія.–К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т 1116, 22-23, 2012
152012
Дієтичне харчування при ожирінні та цукровому діабеті
ЯЛ Германюк, ПО Карпенко, МІ Пересічний
К.: Київ. держ. торг.-екон. ун-т, 1997
141997
Проблеми оцінювання конкурентопридатності кулінарної продукції
МІ Пересічний, ДВ Федорова
Вісник Київ. нац. торг.-екон. ун-ту, 95-103, 2006
132006
Підсолоджувальні речовини у харчуванні людини
МІ Пересічний, МФ Кравченко, ПО Каппенко, ВВ Корпачов
МІ Пересічний, МФ Кравченко, ПО Каппенко, ВВ Корпачев–К.: Київський …, 2004
132004
Мінеральний склад чизкейків з використанням рослинної сировини
МІ Пересічний, СМ Пересічна, НВ Розумна
Харчова наука і технологія, 6, 2014
102014
Наукова концепція організації раціонального харчування учнів загальноосвітніх і професійно-технічних навчальних закладів
МІ Пересічний, ПО Карпенко, ВО Хлібійчук
Проблеми харчування 1 (2), 33-35, 2012
92012
Технологія продукції ресторанного господарства: опорний конспект лекцій. Ч. 2
МІ Пересічний
КНТЕУ. Київ. КНТЕУ, 2011
82011
Збірник рецептур страв та кулінарних виробів: Для підприємств громадського харчування
АІ Здобнов, ВА Циганенко, МІ Пересічний
Київ. ТОВ «Видавництво Арій, 2009
82009
Сучасний стан харчування, екології та здоров'я населення України
МІ Пересічний, ВН Корзун, МФ Кравченко, ОМ Григоренко
Харчування людини і сучасне довкілля: теорія і практика: Монографія/МІ …, 2003
82003
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20