Подписаться
Валентина Бурак / Burak Valentina
Валентина Бурак / Burak Valentina
доцентка кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Херсонського державного університету
Подтвержден адрес электронной почты в домене ksu.ks.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Training of future specialists in hotel and restaurant industry in highere ducationales tablishments in the conditions of distance learning
V Burak
ScienceRise: Pedagogical Education., Р. 16–20., 2020
242020
Trends in the development of tertiary education in the context of modern challenges
O Khomova, K Yanchytska, O Shkatula, V Burak, O Frolova
Applied Linguistics Research Journal 5 (4), 126-133, 2021
142021
Специфіка формування компетентності майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи у процесі професійної підготовки в закладах вищої освіти
ВГ Бурак
132021
Оптимізація технологічних процесів при виробництві комбінованих продуктів та підвищення якості сировини
ВГ Бурак
Вісник Херсонського національного технічного університету, 92-102, 2018
122018
Особливості професійної підготовки майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи в сучасних економічних умовах
В Бурак
Актуальні питання гуманітарних наук: міжвузівський збірник наукових праць …, 2021
112021
Використання інтернет-ресурсів у дистанційному навчанні майбутніх фахівців готельно-ресторанного господарства в закладах вищої освіти
ВГ Бурак
Педагогічні науки, С. 43–50, 2020
112020
Досвід професійної підготовки фахівців готельно-ресторанного господарства в закладах вищої освіти
ВГ Бурак
Інноваційна педагогіка 1 (№ 29), С. 88–92, 2020
92020
Obtaining the powder-like raw materials with the further research into properties of eggplant powders [Отримання порошкоподібної овочевої сировини з подальшим дослідженням …
O Dzyundzya, V Burak, A Averchev, N Novikova, I Ryapolova, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 5 (11-95), 14-20, 2018
9*2018
Професійна підготовка майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи: дефінітивний аналіз
В Бурак
Педагогічний альманах, С. 124–131, 2020
82020
Development of scientific and natural competence of technology teachers in the system of postgraduate education by means of information and communication support
G Kashyna, K Nazarova, V Burak
Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, 2019
82019
Establishing the effect of eggplant powders on the rheological characteristics of a semifinished product made from liver pate masses
O Dzyundzya, V Burak, I Ryapolova, N Voievoda, M Shinkaruk, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 4 (11-100), 56-63, 2019
72019
Prerequisites for the development of hydro-jet technology in designing women’s headgear at hospitality establishments.
V Burak, O Yakymchuk, D Yakymchuk, N Kushevskiy, E Chepelyuk, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (1(91)), 36-46, 2018
7*2018
INVESTIGATION OF TECHNOLOGICAL PROPERTIES OF POWDER OF EGGPLANTS
O Dzyundzya, V Burak, A Averchev, N Novikova, I Ryapolova, ...
EUREKA: LIFE SCIENCES, 22-29, 2018
72018
Prerequisitesfor the development of hydro-jet technology in designing women's headgear at hospitality establishments
V Burak, O Yakymchuk, D Yakymchuk, N Kushevskiy, E Chepelyuk, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (1-91), 36-46, 2018
7*2018
The methods for improving vocational education and training in modern conditions.
BV Abiltarova E., Poberezhets H., Androshchuk I.
Journal of higher education theory and practice 22 (№12), Р. 203–211., 2022
62022
Research into the structural-mechanical properties of shortbread dough with oilseed meals
M Kravchenko, V Mihailik, D Yakymchuk, O Dzyundzya, V Burak, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 3 (11-99), 52-59, 2019
62019
Economic efficiency of textile materials cutting designer costumes of hospitality facilities
D Yakymchuk, O Dzyundzya, V Burak, I Shvets, Y Shvets, N Myrhorodska, ...
Vlakna a Textil. 25 (4), 90-93, 2018
62018
Цифровізаційні аспекти антикризового управління підприємствами готельно-ресторанного бізнесу
ТНА Бурак В. Г.
Economic synergy, С. 32–47., 2023
52023
Компоненти готовності майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи до професійної діяльності
ВГ Бурак
Збірник наукових праць «Педагогічні науки», 57-65, 2021
52021
Оптимізація технологічних процесів виробництва сировини і ковбасних виробів із застосуванням бактеріальних заквасок
ВГ Бурак
Вісник Херсонського національного технічного університету, 81-91, 2018
52018
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20