Training of future specialists in hotel and restaurant industry in highere ducationales tablishments in the conditions of distance learning V Burak ScienceRise: Pedagogical Education., Р. 16–20., 2020 | 24 | 2020 |
Trends in the development of tertiary education in the context of modern challenges O Khomova, K Yanchytska, O Shkatula, V Burak, O Frolova Applied Linguistics Research Journal 5 (4), 126-133, 2021 | 14 | 2021 |
Специфіка формування компетентності майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи у процесі професійної підготовки в закладах вищої освіти ВГ Бурак | 13 | 2021 |
Оптимізація технологічних процесів при виробництві комбінованих продуктів та підвищення якості сировини ВГ Бурак Вісник Херсонського національного технічного університету, 92-102, 2018 | 12 | 2018 |
Особливості професійної підготовки майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи в сучасних економічних умовах В Бурак Актуальні питання гуманітарних наук: міжвузівський збірник наукових праць …, 2021 | 11 | 2021 |
Використання інтернет-ресурсів у дистанційному навчанні майбутніх фахівців готельно-ресторанного господарства в закладах вищої освіти ВГ Бурак Педагогічні науки, С. 43–50, 2020 | 11 | 2020 |
Досвід професійної підготовки фахівців готельно-ресторанного господарства в закладах вищої освіти ВГ Бурак Інноваційна педагогіка 1 (№ 29), С. 88–92, 2020 | 9 | 2020 |
Obtaining the powder-like raw materials with the further research into properties of eggplant powders [Отримання порошкоподібної овочевої сировини з подальшим дослідженням … O Dzyundzya, V Burak, A Averchev, N Novikova, I Ryapolova, ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 5 (11-95), 14-20, 2018 | 9* | 2018 |
Професійна підготовка майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи: дефінітивний аналіз В Бурак Педагогічний альманах, С. 124–131, 2020 | 8 | 2020 |
Development of scientific and natural competence of technology teachers in the system of postgraduate education by means of information and communication support G Kashyna, K Nazarova, V Burak Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, 2019 | 8 | 2019 |
Establishing the effect of eggplant powders on the rheological characteristics of a semifinished product made from liver pate masses O Dzyundzya, V Burak, I Ryapolova, N Voievoda, M Shinkaruk, ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 4 (11-100), 56-63, 2019 | 7 | 2019 |
Prerequisites for the development of hydro-jet technology in designing women’s headgear at hospitality establishments. V Burak, O Yakymchuk, D Yakymchuk, N Kushevskiy, E Chepelyuk, ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (1(91)), 36-46, 2018 | 7* | 2018 |
INVESTIGATION OF TECHNOLOGICAL PROPERTIES OF POWDER OF EGGPLANTS O Dzyundzya, V Burak, A Averchev, N Novikova, I Ryapolova, ... EUREKA: LIFE SCIENCES, 22-29, 2018 | 7 | 2018 |
Prerequisitesfor the development of hydro-jet technology in designing women's headgear at hospitality establishments V Burak, O Yakymchuk, D Yakymchuk, N Kushevskiy, E Chepelyuk, ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (1-91), 36-46, 2018 | 7* | 2018 |
Research into the structural-mechanical properties of shortbread dough with oilseed meals M Kravchenko, V Mihailik, D Yakymchuk, O Dzyundzya, V Burak, ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 3 (11-99), 52-59, 2019 | 6 | 2019 |
Economic efficiency of textile materials cutting designer costumes of hospitality facilities D Yakymchuk, O Dzyundzya, V Burak, I Shvets, Y Shvets, N Myrhorodska, ... Vlakna a Textil. 25 (4), 90-93, 2018 | 6 | 2018 |
Цифровізаційні аспекти антикризового управління підприємствами готельно-ресторанного бізнесу ТНА Бурак В. Г. Economic synergy, С. 32–47., 2023 | 5 | 2023 |
The methods for improving vocational education and training in modern conditions. BV Abiltarova E., Poberezhets H., Androshchuk I. Journal of higher education theory and practice 22 (№12), Р. 203–211., 2022 | 5 | 2022 |
Компоненти готовності майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи до професійної діяльності ВГ Бурак Збірник наукових праць «Педагогічні науки», 57-65, 2021 | 5 | 2021 |
Оптимізація технологічних процесів виробництва сировини і ковбасних виробів із застосуванням бактеріальних заквасок ВГ Бурак Вісник Херсонського національного технічного університету, 81-91, 2018 | 5 | 2018 |