Підписатись
Валентина Бурак / Burak Valentina
Валентина Бурак / Burak Valentina
доцентка кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Херсонського державного університету
Підтверджена електронна адреса в ksu.ks.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Training of future specialists in hotel and restaurant industry in highere ducationales tablishments in the conditions of distance learning
V Burak
ScienceRise: Pedagogical Education., Р. 16–20., 2020
242020
Trends in the development of tertiary education in the context of modern challenges
O Khomova, K Yanchytska, O Shkatula, V Burak, O Frolova
Applied Linguistics Research Journal 5 (4), 126-133, 2021
142021
Специфіка формування компетентності майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи у процесі професійної підготовки в закладах вищої освіти
ВГ Бурак
132021
Оптимізація технологічних процесів при виробництві комбінованих продуктів та підвищення якості сировини
ВГ Бурак
Вісник Херсонського національного технічного університету, 92-102, 2018
122018
Особливості професійної підготовки майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи в сучасних економічних умовах
В Бурак
Актуальні питання гуманітарних наук: міжвузівський збірник наукових праць …, 2021
112021
Використання інтернет-ресурсів у дистанційному навчанні майбутніх фахівців готельно-ресторанного господарства в закладах вищої освіти
ВГ Бурак
Педагогічні науки, С. 43–50, 2020
112020
Досвід професійної підготовки фахівців готельно-ресторанного господарства в закладах вищої освіти
ВГ Бурак
Інноваційна педагогіка 1 (№ 29), С. 88–92, 2020
92020
Obtaining the powder-like raw materials with the further research into properties of eggplant powders [Отримання порошкоподібної овочевої сировини з подальшим дослідженням …
O Dzyundzya, V Burak, A Averchev, N Novikova, I Ryapolova, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. 5 (11-95), 14-20, 2018
9*2018
Професійна підготовка майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи: дефінітивний аналіз
В Бурак
Педагогічний альманах, С. 124–131, 2020
82020
Development of scientific and natural competence of technology teachers in the system of postgraduate education by means of information and communication support
G Kashyna, K Nazarova, V Burak
Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, 2019
82019
Establishing the effect of eggplant powders on the rheological characteristics of a semifinished product made from liver pate masses
O Dzyundzya, V Burak, I Ryapolova, N Voievoda, M Shinkaruk, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 4 (11-100), 56-63, 2019
72019
Prerequisites for the development of hydro-jet technology in designing women’s headgear at hospitality establishments.
V Burak, O Yakymchuk, D Yakymchuk, N Kushevskiy, E Chepelyuk, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (1(91)), 36-46, 2018
7*2018
INVESTIGATION OF TECHNOLOGICAL PROPERTIES OF POWDER OF EGGPLANTS
O Dzyundzya, V Burak, A Averchev, N Novikova, I Ryapolova, ...
EUREKA: LIFE SCIENCES, 22-29, 2018
72018
Prerequisitesfor the development of hydro-jet technology in designing women's headgear at hospitality establishments
V Burak, O Yakymchuk, D Yakymchuk, N Kushevskiy, E Chepelyuk, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 1 (1-91), 36-46, 2018
7*2018
Research into the structural-mechanical properties of shortbread dough with oilseed meals
M Kravchenko, V Mihailik, D Yakymchuk, O Dzyundzya, V Burak, ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 3 (11-99), 52-59, 2019
62019
Economic efficiency of textile materials cutting designer costumes of hospitality facilities
D Yakymchuk, O Dzyundzya, V Burak, I Shvets, Y Shvets, N Myrhorodska, ...
Vlakna a Textil. 25 (4), 90-93, 2018
62018
Цифровізаційні аспекти антикризового управління підприємствами готельно-ресторанного бізнесу
ТНА Бурак В. Г.
Economic synergy, С. 32–47., 2023
52023
The methods for improving vocational education and training in modern conditions.
BV Abiltarova E., Poberezhets H., Androshchuk I.
Journal of higher education theory and practice 22 (№12), Р. 203–211., 2022
52022
Компоненти готовності майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи до професійної діяльності
ВГ Бурак
Збірник наукових праць «Педагогічні науки», 57-65, 2021
52021
Оптимізація технологічних процесів виробництва сировини і ковбасних виробів із застосуванням бактеріальних заквасок
ВГ Бурак
Вісник Херсонського національного технічного університету, 81-91, 2018
52018
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20