Оксана Бочарова
Оксана Бочарова
Одесская национальная академия пищевых технологий; кафедра безопасности, экспертизы, товароведения
Подтвержден адрес электронной почты в домене onaft.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Toluene and Benzyl Alcohol Formation in Fruit Juices Containing Benzoates
O Bocharova, S Reshta, V Eshtokin
Journal of Food Processing and Preservation, 1-9, 2016
102016
Бiологiчна цiннiсть плодових сокiв
ОВ Бочарова, НВ Доценко
Харч. i перероб. пром.-сть, 14-15, 2008
5*2008
Управління безпечністю товарів
ОВ Бочарова
42014
НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції
ОВ Бочарова
22019
Генеза регулювання безпечності харчових продуктів в Україні
ОВ Бочарова
Харчова наука і технологія, 91-94, 2013
22013
Експрес-оцінювання якості антоціанозабарвлених соків та сокових продуктів
ОВ Бочарова, І Боброва, Л Анісімова
Стандартизація, сертифікація, якість, 62-65, 2013
12013
Сучасні аспекти формування якості харчових продуктів
ОВ Бочарова
Харчова наука і технологія, 22-25, 2010
12010
Міжнародне і вітчизняне законодавство щодо безпечності товарів тваринного походження
ОВ Бочарова, ВА Луцькова, АА Трубнікова
Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and …, 2020
2020
139712 Спосіб визначення наявності ароматичних вуглеводнів в харчових продуктах
ОВ Бочарова, СП Решта, ОІ Данилова
2020
Оцінювання якості харчових продуктів в умовах глобалізації економіки
ОВ Бочарова, ОІ Данилова
2020
ОСОБЛИВОСТІ ОЦІНЮВАННЯ ЕСТЕТИЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ЮВЕЛІРНИХ КОШТОВНОСТЕЙ ЕТНІЧНОГО СПРЯМУВАННЯ
ВА ЛУЦЬКОВА, ОВ БОЧАРОВА
РЕСУРСОЗБЕРІГАЮЧІ ТЕХНОЛОГІЇ ЛЕГКОЇ, ТЕКСТИЛЬНОЇ І ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ, 174, 2020
2020
Методичні підходи до викладання дисципліни «Товарознавство» в умовах глобалізації економіки
ОВ Бочарова, ОІ Данилова
2020
Дисципліна «Основи наукових досліджень» як обов’язкова складова при здобутті вищої освіти
СП Решта, ОВ Бочарова, ОІ Данилова
2019
Науково-методичне забезпечення дисципліни «Фізіологічні аспекти оцінки якості харчових продуктів»
СП Решта, ОВ Бочарова, ОІ Данилова
2018
Обгрунтування експрес-методу виявлення бензоатів при виробництві відновленого апельсинового соку
ОВ Бочарова, СП Решта
2018
Ефективне використання опорних схем, блоків, конспектів в навчанні сучасних інженерних кадрів
СП Решта, ОВ Бочарова, ОІ Данилова
2018
Тенденції введення результатів наукових розробок викладачів як складова розвитку наукової та інноваційної діяльності в освіті
ОВ Бочарова, СП Решта
2017
Оцінювання тенденцій введення результатів наукових розробок викладачів в науково-методичні матеріали при викладанні дисципліни «Хімія»
СП Решта, ОВ Бочарова
2017
Дистанційне навчання як нова форма навчання
ТА Манолі, ЯО Баришева, ОВ Бочарова
2016
Аналіз хімічної безпечності попкорну
ОВ Бочарова, СП Решта, СГ Когут
електронний збірник тез 76-ї конференції ОНАХТ 18-22 квітня 2016, 143-144, 2016
2016
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20