Підписатись
Оксана Бочарова
Оксана Бочарова
Одесская национальная академия пищевых технологий; кафедра безопасности, экспертизы, товароведения
Підтверджена електронна адреса в onaft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції
ОВ Бочарова
232019
Toluene and Benzyl Alcohol Formation in Fruit Juices Containing Benzoates
O Bocharova, S Reshta, V Eshtokin
Journal of Food Processing and Preservation, 1-9, 2016
172016
Управління безпечністю товарів
ОВ Бочарова
152014
Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Управління безпечністю товарів» для студентів спеціальності 8.03051003 «Експертиза товарів та послуг».
ОВ Бочарова
Одеса. ОНЕУ, ротапринт, – 34 с., 2014
6*2014
Бiологiчна цiннiсть плодових сокiв
ОВ Бочарова, НВ Доценко
Харч. i перероб. пром.-сть, 14-15, 2008
5*2008
Генеза регулювання безпечності харчових продуктів в Україні
ОВ Бочарова
Харчова наука і технологія, 91-94, 2013
22013
Експрес-оцінювання якості антоціанозабарвлених соків та сокових продуктів
ОВ Бочарова, І Боброва, Л Анісімова
Стандартизація, сертифікація, якість, 62-65, 2013
12013
Наукове обґрунтування методологiï формування та контролю якості дисперсних систем продуктiв перероблення плодiв та овочiв
ОВ Бочарова
Київ. нац. торг.-екон. ун-т., 2010
12010
Сучасні аспекти формування якості харчових продуктів
ОВ Бочарова
Харчова наука і технологія, 22-25, 2010
12010
139712 Спосіб визначення наявності ароматичних вуглеводнів в харчових продуктах
ОВ Бочарова, СП Решта, ОІ Данилова
2020
ВПЛИВ НОВОЇ ТІОСУЛЬФОНАТНОЇ АНТИМІКРОБНОЇ ОБРОБКИ НА СТІЙКІСТЬ ТЕКСТИЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ
ІА МАРТИРОСЯН, ОВ БОЧАРОВА, ОВ ПАХОЛЮК
Хмельницького національного університету, 158, 2020
2020
Оцінювання якості харчових продуктів в умовах глобалізації економіки
ОВ Бочарова, ОІ Данилова
2020
Міжнародне і вітчизняне законодавство щодо безпечності товарів тваринного походження
ОВ Бочарова, ВА Луцькова, АА Трубнікова
2020
Особливості оцінювання естетичних властивостей ювелірних коштовностей етнічного спрямування
ВА Луцькова, ОВ Бочарова
2020
Методичні підходи до викладання дисципліни «Товарознавство» в умовах глобалізації економіки
ОВ Бочарова, ОІ Данилова
2020
Дисципліна «Основи наукових досліджень» як обов’язкова складова при здобутті вищої освіти
СП Решта, ОВ Бочарова, ОІ Данилова
2019
Науково-методичне забезпечення дисципліни «Фізіологічні аспекти оцінки якості харчових продуктів»
СП Решта, ОВ Бочарова, ОІ Данилова
2018
Обгрунтування експрес-методу виявлення бензоатів при виробництві відновленого апельсинового соку
ОВ Бочарова, СП Решта
2018
Ефективне використання опорних схем, блоків, конспектів в навчанні сучасних інженерних кадрів
СП Решта, ОВ Бочарова, ОІ Данилова
2018
Тенденції введення результатів наукових розробок викладачів як складова розвитку наукової та інноваційної діяльності в освіті
ОВ Бочарова, СП Решта
2017
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20