НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції ОВ Бочарова | 23 | 2019 |
Toluene and Benzyl Alcohol Formation in Fruit Juices Containing Benzoates O Bocharova, S Reshta, V Eshtokin Journal of Food Processing and Preservation, 1-9, 2016 | 17 | 2016 |
Управління безпечністю товарів ОВ Бочарова | 15 | 2014 |
Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни «Управління безпечністю товарів» для студентів спеціальності 8.03051003 «Експертиза товарів та послуг». ОВ Бочарова Одеса. ОНЕУ, ротапринт, – 34 с., 2014 | 6* | 2014 |
Бiологiчна цiннiсть плодових сокiв ОВ Бочарова, НВ Доценко Харч. i перероб. пром.-сть, 14-15, 2008 | 5* | 2008 |
Генеза регулювання безпечності харчових продуктів в Україні ОВ Бочарова Харчова наука і технологія, 91-94, 2013 | 2 | 2013 |
Експрес-оцінювання якості антоціанозабарвлених соків та сокових продуктів ОВ Бочарова, І Боброва, Л Анісімова Стандартизація, сертифікація, якість, 62-65, 2013 | 1 | 2013 |
Наукове обґрунтування методологiï формування та контролю якості дисперсних систем продуктiв перероблення плодiв та овочiв ОВ Бочарова Київ. нац. торг.-екон. ун-т., 2010 | 1 | 2010 |
Сучасні аспекти формування якості харчових продуктів ОВ Бочарова Харчова наука і технологія, 22-25, 2010 | 1 | 2010 |
139712 Спосіб визначення наявності ароматичних вуглеводнів в харчових продуктах ОВ Бочарова, СП Решта, ОІ Данилова | | 2020 |
ВПЛИВ НОВОЇ ТІОСУЛЬФОНАТНОЇ АНТИМІКРОБНОЇ ОБРОБКИ НА СТІЙКІСТЬ ТЕКСТИЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ ІА МАРТИРОСЯН, ОВ БОЧАРОВА, ОВ ПАХОЛЮК Хмельницького національного університету, 158, 2020 | | 2020 |
Оцінювання якості харчових продуктів в умовах глобалізації економіки ОВ Бочарова, ОІ Данилова | | 2020 |
Міжнародне і вітчизняне законодавство щодо безпечності товарів тваринного походження ОВ Бочарова, ВА Луцькова, АА Трубнікова | | 2020 |
Особливості оцінювання естетичних властивостей ювелірних коштовностей етнічного спрямування ВА Луцькова, ОВ Бочарова | | 2020 |
Методичні підходи до викладання дисципліни «Товарознавство» в умовах глобалізації економіки ОВ Бочарова, ОІ Данилова | | 2020 |
Дисципліна «Основи наукових досліджень» як обов’язкова складова при здобутті вищої освіти СП Решта, ОВ Бочарова, ОІ Данилова | | 2019 |
Науково-методичне забезпечення дисципліни «Фізіологічні аспекти оцінки якості харчових продуктів» СП Решта, ОВ Бочарова, ОІ Данилова | | 2018 |
Обгрунтування експрес-методу виявлення бензоатів при виробництві відновленого апельсинового соку ОВ Бочарова, СП Решта | | 2018 |
Ефективне використання опорних схем, блоків, конспектів в навчанні сучасних інженерних кадрів СП Решта, ОВ Бочарова, ОІ Данилова | | 2018 |
Тенденції введення результатів наукових розробок викладачів як складова розвитку наукової та інноваційної діяльності в освіті ОВ Бочарова, СП Решта | | 2017 |