Оцінка рівня екологічної небезпеки звалищ твердих муніципальних відходів ОА Сагдєєва, ГВ Крусір, АЛ Цикало Екологічна безпека, 75-83, 2018 | 27 | 2018 |
Дослідження процесів компостування харчової складової твердих побутових відходів ОА Сагдєєва, ГВ Крусір, АЛ Цикало, Г Лойєнбергер Техногенно-екологічна безпека, 13-21, 2018 | 13 | 2018 |
Екологічний аудит хлібопекарського підприємства ГВ Крусір Харчова наука і технологія, 80-81, 2013 | 13 | 2013 |
Оцінка екологічної безпеки хлібних виробів ГВ Крусір Харчова наука і технологія, 84-87, 2013 | 13 | 2013 |
Дослідження впливу температурного режиму на перебіг процесів компостування органічного компоненту твердих муніципальних відходів О Sagdeeva, G Krusir, A Tsykalo Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2018 | 9 | 2018 |
Перспективы использования дрожжевых осадков винодельчеcких предприятий ГВ Крусир, ИФ Соколова Екологічна безпека, 111-114, 2013 | 9 | 2013 |
Екологічна безпека харчових продуктів: визначення по-няття РІ Шевченко, ІС Крестінков, АС Обухова Харчова наука та технологія 9 (1), 2015 | 8 | 2015 |
Оцінка впливу хлібопекарного підприємства на навколишнє середовище на основі критерію екологічності ГВ Крусір, ІП Кондратенко Харчова наука і технологія, 81-83, 2012 | 8 | 2012 |
Обґрунтування розробки кормової добавки з відходів виноробства ГВ Крусір, ОВ Севастьянова, ІФ Соколова Харчова наука і технологія, 73, 2014 | 7 | 2014 |
Щодо оцінки індексу екологічної небезпеки хлібопекарського підприємства з урахуванням можливості техногенної аварії ГВ Крусір, ІП Кондратенко, ЛЛ Лобоцька, ВВ Добровольский Екологічна безпека, 89-96, 2016 | 6 | 2016 |
Дослідження компостування харчової складової твердих побутових відходів закладів громадського харчування ГВ Крусір, ВІ Соколова | 5 | 2019 |
Тверді відходи–екологічні аспекти виноробного підприємства ГВ Крусір, ІФ Соколова Екологічна безпека, 14, 2012 | 5 | 2012 |
Комплексна оцінка якості соусів на фруктово-овочевій основі ГП Хомич, ЮВ Левченко, ОМ Горобець Науковий вісник PUET: Technical Sciences, 2019 | 4 | 2019 |
Екологічне маркування органічних комбікормів ГВ Крусір, АВ Кіріяк, ОО Чернишова Зернові продукти і комбікорми, 17-20, 2015 | 4 | 2015 |
Сучасні напрямки екологізації переробних виробництв ГВ Крусір, РІ Шевченко Зернові продукти і комбікорми, 8-10, 2010 | 4 | 2010 |
Техніка та технології очищення газових викидів ГВ Крусір, ММ Мадані, ОЛ Гаркович ОНАХТ, 2017 | 3 | 2017 |
Дослідження режимів процесу анаеробного зброджування стічних вод м’ясопереробного підприємства у мезофільних умовах ГВ Крусір, ОО Чернишова, ВМ Поліщук Екологічна безпека, 112-117, 2016 | 3 | 2016 |
Розрахунок екологічного сліду хлібопекарського підприємства ГВ Крусір, ВВ Яшкіна, ГВ Кіріяк Харчова наука і технологія, 91-95, 2012 | 3 | 2012 |
Методологія екологічної оцінки стічної води вугільних шахт ПВ Босак, ВВ Попович | 2 | 2019 |
Розробка ключових елементів системи ресурсо-та енергоефективності ВІ Соколова, ГВ Крусір, ТВ Шпирко, ІО Кузнєцова, ІВ Коваленко | 2 | 2019 |