Подписаться
Валерія Желєзна (Возіян)
Валерія Желєзна (Возіян)
Уманський національний університет садівництва
Подтвержден адрес электронной почты в домене udau.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Development of recipes and estimation of raw material for production of wheat bread
N Osokina, K Kostetska, H Gerasymchuk, V Voziian, L Telezhenko, ...
EUREKA: Life Sciences, 26-34, 2017
132017
Хлібопекарські властивості зерна спельти залежно від удобрення
ГМ Господаренко, ВВ Любич, ІО Полянецька, ВВ Возіян
Вестник Уманского национального университета садоводства, 11-15, 2015
112015
Substantiation of the use of spice plants for enrichment of wheat bread
N Osokina, K Kostetska, О Gerasymchuk, V Voziian, L Telezhenko, ...
Украинская государственная академия железнодорожного транспорта, 2017
102017
Вплив параметрів лущення та водотеплової обробки зерна на вихід і кулінарну оцінку плющеної крупи із пшениці спельти
ВВ Возіян
Зернові продукти і комбікорми, 28-32, 2017
72017
ЯКІСТЬ КРУП’ЯНИХ ПРОДУКТІВ ІЗ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ СПЕЛЬТИ
ЖВВ Господаренко Г.М., Полторецький С.П., Любич В.В.
Вісник Уманського національного університету садівництва 2 (2), 29-35, 2018
6*2018
Технологічні властивості зерна сортів пшениці озимої різного еколого-географічного походження
ВВ Возіян, ВВ Любич, ОГ Сухомуд
Вінниця, 2013
62013
АВТОРЕФЕРАТ дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата педагогічних наук-ЗАСТОСУВАННЯ ХМАРО ОРІЄНТОВАНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ПРОЦЕСІ ПРОЄКТУВАННЯ МУЛЬТИМЕДІЙНИХ ОСВІТНІХ …
Д Настас
Луганський національний університет імені Тараса Шевченка, Київський …, 2020
42020
Оцінювання якості кексу з добавлянням до борошна тритикале гарбузового пюре
ВВ Любич, ВВ Желєзна, ДМ Грабова
The X International Science Conference «Trends and prospects development of …, 2021
32021
Хлібопекарські властивості зерна пшениці спельти залежно від сорту та лінії
ВВ Любич
Новітні агротехнології, 2020
32020
Удосконалення режимів пропарювання за виробництва крупи плющеної із зерна пшениці спельти
ГМ Господаренко, СП Полторецький, ВВ Любич, ВВ Желєзна
Збірник наукових праць Уманського НУС, 8-22, 2018
32018
Амінокислотний склад зерна пшениці озимої залежно від сорту.
ГМ Господаренко, ВВ Любич, ВВ Желєзна, ІО Полянецька
Вісник УНУС, 2021
22021
Effect of water-heat treatment on spelt grain flour quality
V Liubych, V Zheliezna
Grain Products and Mixed Fodder’s 20 (2), 19-25, 2020
22020
Білково-протеїназний комплекс зерна сортів пшениці спельти залежно від удобрення
ГМ Господаренко, ВВ Любич, ВВ Новіков, ВВ Желєзна
Збірник наукових праць Уманського НУС. Умань, 8-22, 2018
22018
Формування якості макаронів і кондитерських виробів із зерна пшениці спельти
ГМ Господаренко, ВВ Любич, СП Полторецький, ВВ Новіков, ...
Миколаївський національний аграрний університет, 2018
22018
Вплив типу зерна пшениці на техніко-економічні показники круп'яного виробництва та кулінарну оцінку готового продукту
ГМ Господаренко, ВВ Любич, ВВ Новіков, ІО Полянецька, ВВ Возіян
Вестник Уманского национального университета садоводства, 38-43, 2017
22017
Енергетична оцінка зерна пшениці спельти залежно від сорту
ВВ Любич, ІО Полянецька, ВВ Возіян
22015
Якість крупи із зерна спельти та її зв’язок з вмістом білка
ГМ Господаренко, ВВ Любич, ІО Полянецька, ЛЛ Новак, ЛД Руденко, ...
Вісник Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету, 11-15, 2015
22015
Газоутримувальна здатність борошна із зерна спельти залежно від сорту
НМ Осокіна, ВВ Любич, ВВ Возіян
Наукові праці національного університету харчових технологій, 185-190, 2015
22015
Оцінка сортів пшениці озимої за виходом борошна з урожаєм зерна пшениці озимої
НМ Осокіна, ІО Полянецька, ВВ Любич, ВВ Возіян
Наукові праці Інституту біоенергетичних культур і цукрових буряків, 142-144, 2014
22014
Використання тритикале у виробництві хлібобулочних виробів підвищеної харчової цінності
ВВ Любич, ВВ Желєзна, ЯС Стратуца
The 4 th International scientific and practical conference―Achievements and …, 2021
12021
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20