Підписатись
Валерія Желєзна (Возіян)
Валерія Желєзна (Возіян)
Уманський національний університет садівництва
Підтверджена електронна адреса в udau.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Development of recipes and estimation of raw material for production of wheat bread
N Osokina, K Kostetska, H Gerasymchuk, V Voziian, L Telezhenko, ...
EUREKA: Life Sciences, 26-34, 2017
142017
Substantiation of the use of spice plants for enrichment of wheat bread
N Osokina, К Kostetska, О Gerasymchuk, V Voziian, L Telezhenko, ...
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 16-22, 2017
112017
Хлібопекарські властивості зерна спельти залежно від удобрення
ГМ Господаренко, ВВ Любич, ІО Полянецька, ВВ Возіян
Вестник Уманского национального университета садоводства, 11-15, 2015
102015
Вплив параметрів лущення та водотеплової обробки зерна на вихід і кулінарну оцінку плющеної крупи із пшениці спельти
ВВ Возіян
Зернові продукти і комбікорми, 28-32, 2017
82017
Автореферат дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук" Математичнi моделi процесiв модулярної нестiйкостi хвиль в середовищах з кубiчною нелiнiйнiстю"
ЄВ Бєлкін
8*2010
ЯКІСТЬ КРУП’ЯНИХ ПРОДУКТІВ ІЗ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ СПЕЛЬТИ
ЖВВ Господаренко Г.М., Полторецький С.П., Любич В.В.
Вісник Уманського національного університету садівництва 2 (2), 29-35, 2018
7*2018
Технологічні властивості зерна сортів пшениці озимої різного еколого-географічного походження
ВВ Возіян, ВВ Любич, ОГ Сухомуд
Вінниця, 2013
62013
Оцінювання якості кексу з добавлянням до борошна тритикале гарбузового пюре
ВВ Любич, ВВ Желєзна, ДМ Грабова
The X International Science Conference «Trends and prospects development of …, 2021
32021
Хлібопекарські властивості зерна пшениці спельти залежно від сорту та лінії
ВВ Любич
Новітні агротехнології, 2020
32020
Удосконалення режимів пропарювання за виробництва крупи плющеної із зерна пшениці спельти
ГМ Господаренко, СП Полторецький, ВВ Любич, ВВ Желєзна
Збірник наукових праць Уманського НУС, 8-22, 2018
32018
Формування якості макаронів і кондитерських виробів із зерна пшениці спельти
ГМ Господаренко, ВВ Любич, СП Полторецький, ВВ Новіков, ...
Миколаївський національний аграрний університет, 2018
32018
Енергетична оцінка зерна пшениці спельти залежно від сорту
ВВ Любич, ІО Полянецька, ВВ Возіян
32015
Використання тритикале у виробництві хлібобулочних виробів підвищеної харчової цінності
ВВ Любич, ВВ Желєзна, ЯС Стратуца
The 4 th International scientific and practical conference―Achievements and …, 2021
22021
Амінокислотний склад зерна пшениці озимої залежно від сорту.
ГМ Господаренко, ВВ Любич, ВВ Желєзна, ІО Полянецька
Вісник УНУС, 2021
22021
Effect of water-heat treatment on spelt grain flour quality
V Liubych, V Zheliezna
Grain Products and Mixed Fodder’s 20 (2), 19-25, 2020
22020
Білково-протеїназний комплекс зерна сортів пшениці спельти залежно від удобрення
ГМ Господаренко, ВВ Любич, ВВ Новіков, ВВ Желєзна
Збірник наукових праць Уманського НУС. Умань, 8-22, 2018
22018
Технологічні властивості зерна тритикале озимого залежно від норм азотних добрив
ВВ Любич, ВВ Возіян
Збірник наукових праць Уманського НУС, 119-125, 2017
22017
Вихід і якість крупи плющеної з пшениці спельти залежно від елементів технології переробки
НМ Осокіна, ВВ Возіян, ВВ Любич
Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва, 91-98, 2017
22017
Вплив типу зерна пшениці на техніко-економічні показники круп'яного виробництва та кулінарну оцінку готового продукту
ГМ Господаренко, ВВ Любич, ВВ Новіков, ІО Полянецька, ВВ Возіян
Вестник Уманского национального университета садоводства, 38-43, 2017
22017
Хлібопекарські властивості зерна спельти залежно від вуглеводно-амілазного комплексу
ГМ Господаренко, ВВ Любич, ІО Полянецька, ВВ Возіян
Агробіологія, 57-61, 2015
22015
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20