Валерія Возіян (Желєзна)
Валерія Возіян (Желєзна)
Уманський національний університет садівництва
Підтверджена електронна адреса в udau.edu.ua
НазваПосиланняРік
Development of recipes and estimation of raw material for production of wheat bread
N Osokina, K Kostetska, H Gerasymchuk, V Voziian, L Telezhenko, ...
EUREKA: Life Sciences, 26-34, 2017
42017
Технологічні властивості зерна сортів пшениці озимої різного екологогеографічного походження
ВВ Возіян, ВВ Любич, ОГ Сухомуд
Збірник наукових праць ВНАУ. Вінниця, 121-125, 2013
32013
Substantiation of the use of spice plants for enrichment of wheat bread
N Osokina, K Kostetska, О Gerasymchuk, V Voziian, L Telezhenko, ...
Украинская государственная академия железнодорожного транспорта, 2017
22017
Вплив параметрів лущення та водотеплової обробки зерна на вихід і кулінарну оцінку плющеної крупи із пшениці спельти
ВВ Возіян
Зернові продукти і комбікорми, 28-32, 2017
22017
АВТОРЕФЕРАТ дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата сільськогосподарських наук
ВВ Желєзна
УНУС, 2017
12017
Хлібопекарські властивості зерна спельти залежно від удобрення
ГМ Господаренко, ВВ Любич, ІО Полянецька, ВВ Возіян
Вестник Уманского национального университета садоводства, 2015
12015
Хлібопекарські властивості зерна спельти залежно від вуглеводно-амілазного комплексу
ГМ Господаренко, ВВ Любич, ІО Полянецька, ВВ Возіян
Агробіологія, 57-61, 2015
12015
Якість крупи із зерна спельти та її зв’язок з вмістом білка
ГМ Господаренко, ВВ Любич, ІО Полянецька, ЛЛ Новак, ЛД Руденко, ...
Вісник Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету, 11-15, 2015
12015
Робоча програма навчальної дисципліни" Технологія комбікормів"
ВВ Желєзна
Уманський національний університет садівництва, 2019
2019
Геометрическая характеристика зерна тритикале в зависимости от сорта
ВВ ЛЮБИЧ, ВВ ЖЕЛЄЗНА, ІФ УЛЯНИЧ
Агробіологія, 164-171, 2018
2018
ЯКІСТЬ КРУП’ЯНИХ ПРОДУКТІВ ІЗ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ СПЕЛЬТИ
ЖВВ Господаренко Г.М., Полторецький С.П., Любич В.В.
Вісник Уманського національного університету садівництва 2 (2), 29-35, 2018
2018
Формування якості макаронів і кондитерських виробів із зерна пшениці спельти
ГМ Господаренко, ВВ Любич, СП Полторецький, ВВ Новіков, ...
Миколаївський національний аграрний університет, 2018
2018
Якість хліба з борошна вищого сорту різних сортів і ліній пшениці спельти.
ГМ Господаренко, ВВ Любич, ВВ Желєзна, ІФ Улянич
Вісник Харківського національного технічного університету сільського …, 2018
2018
ГЕОМЕТРИЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ЗЕРНА ТРИТИКАЛЕ ЗАЛЕЖНО ВІД СОРТУ
ВВ Любич, ВВ Желєзна, ІФ Улянич
Засновник, редакція, видавець і виготовлювач: Білоцерківський національний …, 2018
2018
Якість крупи швидкого приготування із зерна пшениці спельти залежно від температури екструдування
ГМ Господаренко, СП Полторецький, ВВ Любич, ІО Полянецька, ...
Вісник Уманського національного університету садівництва, 111-117, 2018
2018
Спосіб лабораторного випікання та оцінювання хліба з борошна тритикале і пшениці, збагаченого нетрадиційною сировиною підвищеної біологічної цінності
ВВ Любич, ВВ Новіков, ВВ Возіян
ДП “Український інститут інтелектуальної власності”, вул. Глазунова, 1, м …, 2017
2017
Спосіб визначення кондитерських властивостей зерна тритикале і пшениці визначення кондитерських властивостей зерна тритикале і пшениці
ВВ Любич, ВВ Новіков, ВВ Возіян
ДП “Український інститут інтелектуальної власності”, вул. Глазунова, 1, м …, 2017
2017
ОПОРНИЙ КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ з дисципліни «Оптимізація техніко-технологічних об’єктів» для студентів напряму підготовки 181 «Харчові технології»
ВВ Желєзна
УНУС, 2017
2017
Опорний конспект лекцій з дисципліни «Технологія підготовки води в галузі»
ВВ Желєзна
УНУС, 2017
2017
Методичні матеріали для самостійних завдань з дисципліни «Оптимізація техніко-технологічних об’єктів», для студентів напрямку підготовки 18 «Виробництво та технології …
ВВ Желєзна
УНУС, 2017
2017
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20