Способи подовження термінів зберігання йогурту ЛМ Кітченко, ЮВ Назаренко, СО Окуневська, ВВ Цигура, ЛН Китченко, ... Вінницький національний аграрний університет, 2017 | 4 | 2017 |
Раціональне співвідношення культур лактобактерій у біотехнології кисломолочних продуктів для людей з серцево-судинними захворюваннями ЮВ Назаренко, ОС Окуневська, НА Ткаченко Харчова наука та технологія 9 (4), 2015 | 3 | 2015 |
Влияние овсяной муки на технологические свойства йогурта ЮВ Назаренко, ЛН Китченко, СО Окуневская, ВВ Цигура Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2017 | 1 | 2017 |
Фізіологічно-функціональні харчові інгредієнти у технологіях кисломолочних продуктів для людей, схильних до артеріальної гіпертензії СО Окуневська, НА Ткаченко, ЮВ Назаренко | 1 | 2016 |
Визначення ефективності режиму теплового оброблення молочної основи у технології сиркових десертів для людей, схильних до артеріальної гіпертензії СО Окуневська, НА Ткаченко, ЮВ Назаренко, СА Окуневская, ... ЛНУВМБТ ім. СЗ Ґжицького, 2016 | 1 | 2016 |
Обгрунтування раціонального співвідношення монокультур B. аnimalis Bb-12 зі змішаними культурами лактобактерій у технологіях ферментованих функціональних молочних продуктів для … НА Ткаченко, ЮВ Назаренко, СО Окуневська, СА Окуневская Паралель, 2015 | 1 | 2015 |
Спосіб виробництва м’ясовмісних напівфабрикатів січених з порошком кісточок червоного винограду (Патент на винахід№ 119485) ВМ Пасічний, НВ Божко, ВІ Тищенко, СО Окуневська | | 2019 |
127524 Спосіб виробництва сиркового десерту зниженої енергоцінності НА Ткаченко, СО Окуневська, ЮВ Назаренко, ЛМ Кітченко | | 2018 |
127525 Спосіб виробництва сиру кисломолочного зниженої енергоцінності з пробіотичними властивостями НА Ткаченко, СО Окуневська, ЮВ Назаренко, ЛМ Кітченко | | 2018 |
Перспективи розробки технології молочних продуктів зниженої енергоцінності СО Окуневська, УА Нурітдінов, СА Окуневская, УА Нуритдинов | | 2018 |
Вплив вівсяного борошна на технологічні властивості йогурту JV Nazarenko, LN Kitchenko, SO Okunevska, VV Tsyhura Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2017 | | 2017 |
Способи подовження термінів зберігання йогурту ЮВ Назаренко, ЛМ Кітченко, СО Окуневська, ВВ Цигура Техніка, енергетика, транспорт АПК, 56-58, 2017 | | 2017 |
М'ясовмісні напівфабрикати січені «Сумські» з порошком кісточок червоного винограду (Патент на корисну модель№ 121969) ВМ Пасічний, НВ Божко, ВІ Тищенко, СО Окуневська | | 2017 |
Використання стерилізованого пюре гарбуза в технологіях кисломолочних продуктів для людей з артеріальною гіпертензією СО Окуневська | | 2016 |
Дослідження впливу гомогенізації на якість сиру кисломолочного з харчовими волокнами ЮВ Назаренко, ІМ Уханова, ЛМ Кітченко, СО Окуневська Вісник Харківського національного технічного університету сільського …, 2016 | | 2016 |
Определение эффективности режима тепловой обработки молочной основы в технологии творожных десертов для людей, склонныхк артериальной гипертензии СО Окуневська, НА Ткаченко, ЮВ Назаренко Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2016 | | 2016 |
Використання рисового борошна для дитячого харчування у виробництві низькожирних сиркових десертів для людей з артеріальною гіпертензією СО Окуневська, НА Ткаченко, ЮВ Назаренко | | 2016 |
Способи підвищення функціональних властивостей біфідовмісних молочних продуктів ТС Назаренко, СО Окуневська Харків: ХДУХТ, 2015 | | 2015 |
Заквашувальна композиція для виробництва кисломолочних продуктів для людей з серцево-судинними захворюваннями НА Ткаченко, СО Окуневська | | 2015 |
Наукове обґрунтування складу закваски для виробництва ферментованих молочних продуктів для людей з серцево-судинними захворюваннями СО Окуневська | | 2015 |