Подписаться
Світлана Окуневська
Світлана Окуневська
Сумський національний аграрний університет
Подтвержден адрес электронной почты в домене sau.sumy.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Способи подовження термінів зберігання йогурту
ЛМ Кітченко, ЮВ Назаренко, СО Окуневська, ВВ Цигура, ЛН Китченко, ...
Вінницький національний аграрний університет, 2017
42017
Раціональне співвідношення культур лактобактерій у біотехнології кисломолочних продуктів для людей з серцево-судинними захворюваннями
ЮВ Назаренко, ОС Окуневська, НА Ткаченко
Харчова наука та технологія 9 (4), 2015
32015
Влияние овсяной муки на технологические свойства йогурта
ЮВ Назаренко, ЛН Китченко, СО Окуневская, ВВ Цигура
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2017
12017
Фізіологічно-функціональні харчові інгредієнти у технологіях кисломолочних продуктів для людей, схильних до артеріальної гіпертензії
СО Окуневська, НА Ткаченко, ЮВ Назаренко
12016
Визначення ефективності режиму теплового оброблення молочної основи у технології сиркових десертів для людей, схильних до артеріальної гіпертензії
СО Окуневська, НА Ткаченко, ЮВ Назаренко, СА Окуневская, ...
ЛНУВМБТ ім. СЗ Ґжицького, 2016
12016
Обгрунтування раціонального співвідношення монокультур B. аnimalis Bb-12 зі змішаними культурами лактобактерій у технологіях ферментованих функціональних молочних продуктів для …
НА Ткаченко, ЮВ Назаренко, СО Окуневська, СА Окуневская
Паралель, 2015
12015
Спосіб виробництва м’ясовмісних напівфабрикатів січених з порошком кісточок червоного винограду (Патент на винахід№ 119485)
ВМ Пасічний, НВ Божко, ВІ Тищенко, СО Окуневська
2019
127524 Спосіб виробництва сиркового десерту зниженої енергоцінності
НА Ткаченко, СО Окуневська, ЮВ Назаренко, ЛМ Кітченко
2018
127525 Спосіб виробництва сиру кисломолочного зниженої енергоцінності з пробіотичними властивостями
НА Ткаченко, СО Окуневська, ЮВ Назаренко, ЛМ Кітченко
2018
Перспективи розробки технології молочних продуктів зниженої енергоцінності
СО Окуневська, УА Нурітдінов, СА Окуневская, УА Нуритдинов
2018
Вплив вівсяного борошна на технологічні властивості йогурту
JV Nazarenko, LN Kitchenko, SO Okunevska, VV Tsyhura
Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies …, 2017
2017
Способи подовження термінів зберігання йогурту
ЮВ Назаренко, ЛМ Кітченко, СО Окуневська, ВВ Цигура
Техніка, енергетика, транспорт АПК, 56-58, 2017
2017
М'ясовмісні напівфабрикати січені «Сумські» з порошком кісточок червоного винограду (Патент на корисну модель№ 121969)
ВМ Пасічний, НВ Божко, ВІ Тищенко, СО Окуневська
2017
Використання стерилізованого пюре гарбуза в технологіях кисломолочних продуктів для людей з артеріальною гіпертензією
СО Окуневська
2016
Дослідження впливу гомогенізації на якість сиру кисломолочного з харчовими волокнами
ЮВ Назаренко, ІМ Уханова, ЛМ Кітченко, СО Окуневська
Вісник Харківського національного технічного університету сільського …, 2016
2016
Определение эффективности режима тепловой обработки молочной основы в технологии творожных десертов для людей, склонныхк артериальной гипертензии
СО Окуневська, НА Ткаченко, ЮВ Назаренко
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини …, 2016
2016
Використання рисового борошна для дитячого харчування у виробництві низькожирних сиркових десертів для людей з артеріальною гіпертензією
СО Окуневська, НА Ткаченко, ЮВ Назаренко
2016
Способи підвищення функціональних властивостей біфідовмісних молочних продуктів
ТС Назаренко, СО Окуневська
Харків: ХДУХТ, 2015
2015
Заквашувальна композиція для виробництва кисломолочних продуктів для людей з серцево-судинними захворюваннями
НА Ткаченко, СО Окуневська
2015
Наукове обґрунтування складу закваски для виробництва ферментованих молочних продуктів для людей з серцево-судинними захворюваннями
СО Окуневська
2015
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20