Angela Dyakonova Konstantinovna
Angela Dyakonova Konstantinovna
Odessa National Academy of Food Technologies
Подтвержден адрес электронной почты в домене onaft.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Виробництво рослинного замінника молока
АК Д’яконова, ВС Степанова
Харків: ХДУХТ, 2016
92016
Структурообразователи в производстве консервированных продуктов
АК Дьяконова, АТ Безусов
Одесса:«Optimum, 2006
82006
Напої з горіхоплідної сировини
СВС Д’яконова А.К.
East European Science Journal, 21 – 27, 2017
5*2017
Технологічні аспекти переробки зерна бобових культур
АК Д’яконова
Хранение и переработка зерна, 80, 2006
52006
Preparation of the core of walnut for use in the composition of soft drinks
A Dyakonova, V Stepanova, E Shtepa
Харчова наука і технологія, 71-79, 2017
42017
Usage of the nut raw materials and chia seeds to improve fatty acid composition of the smoothies
VS Andgela Dyakonova
Ukrainian Food Journal 2016 (Volume 5, Issue 4), p. 713 – 724., 0
4*
Сучасний стан і перспективи розвитку виробництва харчових продуктів геродієтичного призначення
A Д'яконова, ВВ Нестеренко
Харчова наука та технологія 8 (4), 2014
32014
Технология продуктов лечебно-профилактического назначения
АД Салавелис, АК Дьяконова
32012
Визначення пробіотичної складової для десертних кисломолочних продуктів функціонального призначення
ВВ Власенко, АМ Соломон, АК Д’яконова
Харчова наука і технологія, 32-36, 2010
22010
Розробка універсальної основи для приготування соусної продукції,
СВС Д’яконова А.К.
Вісник Херсонського національного технічного університету, 76 – 83, 2016
12016
Розробка технології сирних десертів для людей із залізодефіцитною анемією
АК Д’яконова, АВ Єгорова, ОМ Железко
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 219-224, 2013
12013
Перспективи отримання і використання цукрозамінника із листя стевії при виробництві консервів
АК Д’яконова, ОМ Свинаренко
Харчова наука і технологія, 63-67, 2010
12010
Потенціал і проблеми ресторанного бізнесу Одещини в аспекті розвитку етногастрономічного туризму
ТЄ Лебеденко, ВО Кожевнікова, АК Д’яконова
2020
Сторітеллінг у практиці викладання у ЗВО
АК Д’яконова, ТВ Стрікаленко
2020
Напій дисперсного типу на основі волоського горіху, як альтернативний замінник молока
АК Д’яконова, ВС Степанова
2019
Напій дисперсного типу на основі волоського горіху
АК Д’яконова, ВС Степанова
2019
Роль інноваційних технологій в ресторанному бізнесі
АК Д’яконова, ЛА Тітомир, ОА Пацела, ЛО Гушпіт
2018
Особливості розвитку готельно-ресторанного бізнесу в різних регіонах України
АК Д’яконова, ЛА Тітомир, ОІ Данилова, ПО Жигайло
2018
Суперфуди, як складова здорового харчування
ВС Степанова, АК Д’яконова
2018
WALNUT DRINKS
A Dyakonova, V Stepanova
Восточно-европейский научный журнал, 21-27, 2017
2017
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20