Підписатись
Angela Dyakonova Konstantinovna
Angela Dyakonova Konstantinovna
Odessa National Academy of Food Technologies
Підтверджена електронна адреса в onaft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Виробництво рослинного замінника молока
АК Д’яконова, ВС Степанова
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2016
132016
Структурообразователи в производстве консервированных продуктов
АК Дьяконова, АТ Безусов
Одесса: Optimum, 2006
102006
Перспективні напрямки розвитку і розширення асортименту соусної продукції на емульсійній основі
АК Д’яконова, ВС Степанова
Харчова наука та технологія 9 (4), 2015
82015
Сучасний стан і пер-спективи розвитку виробництва харчових продуктів геродієтичного призначення
АК Д’яконова
Харчова наука і технологія, 3, 2014
82014
Визначення пробіотичної складової для десертних кисломолочних продуктів функціонального призначення
ВВ Власенко, АМ Соломон, АК Д’яконова
Харчова наука і технологія, 32-36, 2010
72010
Напої з горіхоплідної сировини
СВС Д’яконова А.К.
East European Science Journal, 21 – 27, 2017
6*2017
Технологічні аспекти переробки зерна бобових культур
АК Д’яконова
Хранение и переработка зерна, 80, 2006
62006
Usage of the nut raw materials and chia seeds to improve fatty acid composition of the smoothies
VS Andgela Dyakonova
Ukrainian Food Journal 2016 (Volume 5, Issue 4), p. 713 – 724., 0
6*
Preparation of the core of walnut for use in the composition of soft drinks
A Dyakonova, V Stepanova, E Shtepa
Харчова наука і технологія, 71-79, 2017
52017
Технология продуктов лечебно-профилактического назначения
АД Салавелис, АК Дьяконова
42012
Порівняльний аналіз біологічної цінності та здатності насіння чіа і льону до вологоутримання
АК Д’яконова, ВС Степанова
Харчова промисловість, 40-45, 2016
32016
Perspective Directions of Development and Expansion Assortment Sauces Products on Emulsion Base
AK Diakonova, VS Stepanova
Food Science and Technology 4 (9), 3-7, 2015
22015
Перспективи отримання і використання цукрозамінника із листя стевії при виробництві консервів
АК Д’яконова, ОМ Свинаренко
Харчова наука і технологія, 63-67, 2010
22010
Використання волоського горіху у складі здорових продуктів харчування
АК Д’яконова, ВС Степанова
12017
Підвищення якості послуг в готельно–ресторанному господарстві
АК Д’яконова, ОА Пацела
12017
Розробка універсальної основи для приготування соусної продукції,
СВС Д’яконова А.К.
Вісник Херсонського національного технічного університету, 76 – 83, 2016
12016
Розробка технології сирних десертів для людей із залізодефіцитною анемією
АК Д’яконова, АВ Єгорова, ОМ Железко
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 219-224, 2013
12013
Потенціал і проблеми ресторанного бізнесу Одещини в аспекті розвитку етногастрономічного туризму
ТЄ Лебеденко, ВО Кожевнікова, АК Д’яконова
2020
Сторітеллінг у практиці викладання у ЗВО
АК Д’яконова, ТВ Стрікаленко
2020
Напій дисперсного типу на основі волоського горіху, як альтернативний замінник молока
АК Д’яконова, ВС Степанова
2019
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20