Виробництво рослинного замінника молока АК Д’яконова, ВС Степанова Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2016 | 13 | 2016 |
Структурообразователи в производстве консервированных продуктов АК Дьяконова, АТ Безусов Одесса: Optimum, 2006 | 10 | 2006 |
Перспективні напрямки розвитку і розширення асортименту соусної продукції на емульсійній основі АК Д’яконова, ВС Степанова Харчова наука та технологія 9 (4), 2015 | 8 | 2015 |
Сучасний стан і пер-спективи розвитку виробництва харчових продуктів геродієтичного призначення АК Д’яконова Харчова наука і технологія, 3, 2014 | 8 | 2014 |
Визначення пробіотичної складової для десертних кисломолочних продуктів функціонального призначення ВВ Власенко, АМ Соломон, АК Д’яконова Харчова наука і технологія, 32-36, 2010 | 7 | 2010 |
Напої з горіхоплідної сировини СВС Д’яконова А.К. East European Science Journal, 21 – 27, 2017 | 6* | 2017 |
Технологічні аспекти переробки зерна бобових культур АК Д’яконова Хранение и переработка зерна, 80, 2006 | 6 | 2006 |
Usage of the nut raw materials and chia seeds to improve fatty acid composition of the smoothies VS Andgela Dyakonova Ukrainian Food Journal 2016 (Volume 5, Issue 4), p. 713 – 724., 0 | 6* | |
Preparation of the core of walnut for use in the composition of soft drinks A Dyakonova, V Stepanova, E Shtepa Харчова наука і технологія, 71-79, 2017 | 5 | 2017 |
Технология продуктов лечебно-профилактического назначения АД Салавелис, АК Дьяконова | 4 | 2012 |
Порівняльний аналіз біологічної цінності та здатності насіння чіа і льону до вологоутримання АК Д’яконова, ВС Степанова Харчова промисловість, 40-45, 2016 | 3 | 2016 |
Perspective Directions of Development and Expansion Assortment Sauces Products on Emulsion Base AK Diakonova, VS Stepanova Food Science and Technology 4 (9), 3-7, 2015 | 2 | 2015 |
Перспективи отримання і використання цукрозамінника із листя стевії при виробництві консервів АК Д’яконова, ОМ Свинаренко Харчова наука і технологія, 63-67, 2010 | 2 | 2010 |
Використання волоського горіху у складі здорових продуктів харчування АК Д’яконова, ВС Степанова | 1 | 2017 |
Підвищення якості послуг в готельно–ресторанному господарстві АК Д’яконова, ОА Пацела | 1 | 2017 |
Розробка універсальної основи для приготування соусної продукції, СВС Д’яконова А.К. Вісник Херсонського національного технічного університету, 76 – 83, 2016 | 1 | 2016 |
Розробка технології сирних десертів для людей із залізодефіцитною анемією АК Д’яконова, АВ Єгорова, ОМ Железко Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 219-224, 2013 | 1 | 2013 |
Потенціал і проблеми ресторанного бізнесу Одещини в аспекті розвитку етногастрономічного туризму ТЄ Лебеденко, ВО Кожевнікова, АК Д’яконова | | 2020 |
Сторітеллінг у практиці викладання у ЗВО АК Д’яконова, ТВ Стрікаленко | | 2020 |
Напій дисперсного типу на основі волоського горіху, як альтернативний замінник молока АК Д’яконова, ВС Степанова | | 2019 |