Вивчення безпечності м'яса за мікробіологічними показниками ВО Загребельний, ОМ Якубчак, ТВ Таран Наукові доповіді НУБІП, 35, 2012 | 10 | 2012 |
Вплив гамма-гхцг на жирнокислотний склад м’яса курчат-бройлерів ОМ Якубчак, ПП Почтаренко, ТВ Таран Научный взгляд в будущее 10 (2), 24-29, 2016 | 9 | 2016 |
Вплив способів заключної обробки туш на якість яловичини: монографія ВО Загребельний, ОМ Якубчак, ТВ Таран К.: Компринт 94, 2012 | 9 | 2012 |
Особливостi ветеринарно-санiтарної експертизи продуктiв забою курчат-бройлерiв за впливу ГАММА-ГХЦГ ОМ Якубчак, ПП Почтаренко, ТВ Таран, ВС Баранчук | 7 | 2016 |
Критерії оцінки якості м’яса ОМ Якубчак, ВВ Кравчук, ТВ Таран Київ:«Компринт, 9-12, 2013 | 6 | 2013 |
Деякі особливості хімічних і бактеріологічних показників продуктів забою курчат-бройлерів за впливу ГАММА-ГХЦГ ОМ Якубчак, ПП Почтаренко, ТВ Таран Сборник статей. Научно-информационный центр «Знание».–Ч 1, 112-115, 0 | 6 | |
Деякi особливостi хiмiчних i бактерiологiчних показникiв продуктiв забою курчат-бройлерiв за впливу ГАММА-ГХЦГ ОМ Якубчак, ПП Почтаренко, ТВ Таран | 5 | 2016 |
Загальне бактеріальне обсіменіння молока–один з основних показників його якості ОМ Якубчак, ЛО Оленіч, ТВ Таран Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування …, 2013 | 4 | 2013 |
Вплив заключної обробки туш на мікробіологічні показники м’яса [Електронний ресурс] ВО Загребельний, ОМ ЯКУБЧАК, ТВ ТАРАН Наукові доповіді НУБіП.− Режим доступу: http://www. nbuv. gov. ua/e-journals …, 0 | 4 | |
Вплив саркоцистозу на жирнокислотний склад м’язової тканини свиней ОМ Якубчак, АА ЗБАРСЬКА, ТВ ТАРАН Сборник научных трудов SWorld 36 (1), 72-75, 2014 | 3 | 2014 |
Спосіб фарбування мазків молока для цитологічного дослідження. Патент на корисну модель. Зареєстровано в Державному реєстрі патентів України на корисні моделі 10 квітня 2008 р. ОМ Якубчак, РІ Білик, ТВ Таран US Patent 31,575, 2008 | 3* | 2008 |
The study of the cytotoxic effect of disinfectants O Iakubchak, L Adamenko, T Taran, O Sydorenko, T Rozbytska, ... Potravinarstvo Slovak Journal of Food Sciences 17, 82-95, 2023 | 2 | 2023 |
Мікроструктурний аналіз–метод ветеринарно-санітарної експертизи ковбасних виробів ОФ Ушаков, ТВ Таран Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і …, 2016 | 2 | 2016 |
Вплив ГАММА-ГХЦГ на прирости курчат-бройлерів ОМ Якубчак, ПП Почтаренко, ТВ Таран Научные труды SWorld 12 (3), 33-37, 2015 | 2 | 2015 |
Жирнокислотний склад м’язової тканини за саркоцистозу свиней ОМ Якубчак, АА Збарська, ТВ Таран Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини, 136-139, 2014 | 2 | 2014 |
Фактори, що впливають на загальне бактеріальне обсіменіння молока ОМ Якубчак, ЛО Оленіч, ТВ Таран Вісник аграрної науки, 28-30, 2013 | 2 | 2013 |
Бактеріальне обсіменіння молока залежно від умов його отримання і пори року ОМ Якубчак, ЛО Оленіч, ТВ Таран Сборник научных трудов SWorld 42 (1), 34-37, 2013 | 2 | 2013 |
Якісні показники м'яса, отриманого від вимушено забитих тварин ВО Загребельний, ОМ Якубчак, ТВ Таран Scientific researches and their practical application. Modern state and ways …, 2012 | 2 | 2012 |
САРКОЦИСТОЗ–ПРОБЛЕМА ГУМАННОЇ І ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ ТВ Таран ЗБІРНИК МАТЕРІАЛІВ, 199, 0 | 2 | |
Шляхи міграції наночастинок наземними і водними екосистемами\Екологічні науки. ПТВ Войцехівський В.М., Корнієнко В.І., Хижняк С.В., Мідик С.В ... Екологічні науки 48 (3), 32-36, 2023 | 1* | 2023 |