Підписатись
Корецька Ірина Львівна
Корецька Ірина Львівна
Інші іменаKoretska Iryna, Корецкая Ирина Львовна
Адъюнкт-профессор НУХТ (Національний університет харчових технологій, факультет ГРТБ, кафедра ТРіАП)
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.UA
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Інноваційні ресторанні технології
НМ Кравчук, ІЛ Корецька
К.: НУХТ, 162-164, 2014
272014
Оцінювання нових харчових виробів за допомогою критерію «Багатокутник якості»
ІЛ Корецька, ТВ Зінченко
202003
Identification of equilibrium state of hydroxyl protons in vodkas by 1H NMR spectroscopy
O Kuzmin, S Sujkov, I Koretska, O Matyiashchuk, V Polyovyk
162017
Аналіз харчової цінності солодких страв
ВВ Польовик, ЯЮ Бендас, ІЛ Корецька
Якість і безпека харчових продуктів: тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф …, 0
15
Использование гидроколлоидов в пищевом производстве
АА Кирьянова, ИЛ Корецкая
Мясное дело, 58-59, 2006
132006
Новый метод оценки пищевых продуктов
ИЛ Корецкая, ТВ Зинченко
Продукты & Ингредиенты, 16, 2006
122006
Evaluation of research samples by nonlinear quality criteria
I Koretska, Т Zinchenko
Proceedings of II International scientific conference “World Science in 2018 …, 2018
112018
Використання структуроутворювачів у десертах пінної структури
ОС Пушка, ІЛ Корецька
112014
Sample rating in water-alcohol technology by profile non-linear quality criteria
I Koretska, O Kuzmin, T Zinchenko
92020
Вплив цукрозамінників на утворення пінної структури у збивних десертах
ЯЮ Бендас, ВВ Польовик, ІЛ Корецька
92016
Структура білкового десерту залежить від технологічних властивостей рецептурних компонентів
ВВ Польовик, ІЛ Корецька
92016
Літ. твір «Рекомендації щодо використання профілограм для оцінювання якості виробу»©
ІЛ Корецька, ТВ Зінченко
Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір, 0
9
Modeling of innovative technology of fruit and berry desserts
V Polyovyk, I Koretska, O Kuzmin, T Zinchenko
82020
Использование гидроколлоидов в производстве кондитерских изделий
АА Кирьянова, ИЛ Корецкая
82009
Удосконалення технології пісочного печива, збагаченого каротиновмісною сировиною
ОС Задорожня, АВ Гавриш, ВФ Доценко, ІЛ Корецька
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 214-220, 2014
72014
Нові види вівсяного печива підвищеної харчової та біологічної цінності
ОВ Сюткіна, НП Бондар, ІЛ Корецька
62013
Властивості модифікованих крохмалів та їх вплив на фізико-хімічні параметри емульсійних систем
ІП Самойленко, ІЛ Корецька, ЄІ Ковалевська
62012
Antioxidant characteristics of non-traditional spicy-aromatic vegetable raw materials for restaurant technology
O Khareba, O Kuzmin, O Khareba, V Marynchenko, M Karputina, ...
52021
Usinf of mountain ash in the cream desserts technology
V Polevik, I Koretska
Way to science, Proceedings of XХIХ International Scientific Conference, 122, 2018
52018
Зниження калорійності продуктів за рахунок використання мальтодекстринів
ІВ Дочинець, ВВ Польовик, ІЛ Корецька
52015
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20