Підписатись
Корецька Ірина Львівна
Корецька Ірина Львівна
Інші іменаKoretska Iryna, Корецкая Ирина Львовна
Адъюнкт-профессор НУХТ (Національний університет харчових технологій, факультет ГРТБ, кафедра ТРіАП)
Підтверджена електронна адреса в nuft.edu.UA
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Інноваційні ресторанні технології
НМ Кравчук, ІЛ Корецька
К.: НУХТ, 162-164, 2014
332014
Оцінювання нових харчових виробів за допомогою критерію «Багатокутник якості»
ІЛ Корецька, ТВ Зінченко
232003
Identification of equilibrium state of hydroxyl protons in vodkas by 1H NMR spectroscopy
O Kuzmin, S Sujkov, I Koretska, O Matyiashchuk, V Polyovyk
162017
Аналіз харчової цінності солодких страв
ВВ Польовик, ЯЮ Бендас, ІЛ Корецька
Якість і безпека харчових продуктів: тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. конф …, 0
16
Використання структуроутворювачів у десертах пінної структури
ОС Пушка, ІЛ Корецька
132014
Использование гидроколлоидов в пищевом производстве
АА Кирьянова, ИЛ Корецкая
Мясное дело, 58-59, 2006
132006
Новый метод оценки пищевых продуктов
ИЛ Корецкая, ТВ Зинченко
Продукты & Ингредиенты, 16, 2006
122006
Modeling of innovative technology of fruit and berry desserts
V Polyovyk, I Koretska, O Kuzmin, T Zinchenko
112020
Evaluation of research samples by nonlinear quality criteria
I Koretska, Т Zinchenko
Proceedings of II International scientific conference “World Science in 2018 …, 2018
112018
Структура білкового десерту залежить від технологічних властивостей рецептурних компонентів
ВВ Польовик, ІЛ Корецька
112016
Sample rating in water-alcohol technology by profile non-linear quality criteria
I Koretska, O Kuzmin, T Zinchenko
102020
Вплив цукрозамінників на утворення пінної структури у збивних десертах
ЯЮ Бендас, ВВ Польовик, ІЛ Корецька
92016
Літ. твір «Рекомендації щодо використання профілограм для оцінювання якості виробу»©
ІЛ Корецька, ТВ Зінченко
Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір, 0
9
Властивості модифікованих крохмалів та їх вплив на фізико-хімічні параметри емульсійних систем
ІП Самойленко, ІЛ Корецька, ЄІ Ковалевська
82012
Использование гидроколлоидов в производстве кондитерских изделий
АА Кирьянова, ИЛ Корецкая
82009
Modern innovative solutions in restaurant establishments
O Niemirich, I Koretska, R Vlasyuk
72023
Удосконалення технології пісочного печива, збагаченого каротиновмісною сировиною
ОС Задорожня, АВ Гавриш, ВФ Доценко, ІЛ Корецька
Наукові праці Національного університету харчових технологій, 214-220, 2014
72014
Нові види вівсяного печива підвищеної харчової та біологічної цінності
ОВ Сюткіна, НП Бондар, ІЛ Корецька
72013
Innovative water preparation technology for production of kombucha fermented beverage
O Dulka, V Prybylskyy, S Oliynyk, O Fedosov, A Кuts, L Sharan, I Koretska, ...
62023
Antioxidant characteristics of non-traditional spicy-aromatic vegetable raw materials for restaurant technology
O Khareba, O Kuzmin, O Khareba, V Marynchenko, M Karputina, ...
62021
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20