Obtaining the powder-like raw materials with the further research into properties of eggplant powders O Dzyundzya, V Burak, A Averchev, N Novikova, I Ryapolova, ... ЧП" Технолог. центр", Укр. гос. ун-т ж.-д. трансп., 2018 | 9 | 2018 |
Establishing the effect of eggplant powders on the rheological characteristics of a semi-finished product made from liver pate masses VM O. Dzyundzya, V. Burak, I. Ryapolova, N.Voievoda, M. Shinkaruk, A ... Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 4 ((11) 100), 56–63, 2019 | 7 | 2019 |
Investigation of technological properties of powder of eggplants O Dzyundzya, V Burak, A Averchev, N Novikova, І Ryapolova, ... Osauhing" Scientific Route", 2018 | 7 | 2018 |
Проблеми впровадження інновації у харчовій промисловості НВ Новікова, ІО Ряполова Вестник Херсонского национального технического университета, 117-122, 2020 | 4 | 2020 |
Використання інтер'єрних тестів для оцінки та відбору овець за вовновою та м'ясною продуктивністю ІО Ряполова ІО Ряполова, 2004 | 4 | 2004 |
Study of quality and safety parameters of liver pastes with aubergine powder O Dzyundzya, V Burak, І Ryapolova, N Voievoda, M Shinkaruk, ... OÜ «Scientific Route»(Estonia), 2019 | 3 | 2019 |
Превентивна система контролю виробництва яловичини за біологічними ризиками ННВ Ряполова І.О. Вісник Херсонського національного технічного університету, 2018 | 3 | 2018 |
Методичні рекомендації для проведення лабораторних робіт з навчальної дисципліни" Експертиза харчових продуктів" для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня … І Ряполова ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет», 2020 | 2 | 2020 |
Розробка технологічної схеми виробництва овочевого соку комбінованого складу М Шинкарук, І Ряполова Збірник наукових праць Таврійського державного агротехнологічного …, 2020 | 2 | 2020 |
Оцінка сертифікації та стандартизації продукції на підприємстві ВГ Бурак, ІО Ряполова, НМ Защепкіна Таврійський науковий вісник, 145-150, 2013 | 2 | 2013 |
Особливості успадкування основних продуктивних ознак у овець Асканійської породи різних генотипів БО Вовченко, І Ряполова Херсонський державний аграрний університет, 2000 | 2 | 2000 |
Сенсорні показники якості і безпечність розроблених комбінованих м’ясних паштетів ІО Ряполова, ЯС Теленик Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 70-78, 2023 | 1 | 2023 |
ЕКСПЕРТИЗА РОЗРОБЛЕНОЇ КОНСЕРВНОЇ ПРОДУКЦІЇ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ «СВИНИНА З ГРИБАМИ» ІО Ряполова, НВ Новікова, ІМ Кіпіоро Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 156-167, 2022 | 1 | 2022 |
Експертиза м’ясної та рослинної сировини під час виробництва м’ясо-рослинних консервів ІО Ряполова, С Верешко Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 37-43, 2021 | 1 | 2021 |
Використання функціональних інгредієнтів у борошняних кондитерських виробах І Ряполова, Д Микулінська Національний університет біоресурсів і природокористування м. Київ, 2021 | 1 | 2021 |
Перспективні технології виробництва м'ясних січених кулінарних виробів ТВ Плохенко, ІО Ряполова Resource-Saving Technologies of Apparel, Textile & Food Industry, 179-181, 2021 | 1 | 2021 |
ДОСВІД ЗАСТОСУВАННЯ КУЛЬТИВОВАНИХ ГРИБІВ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ М’ЯСО-РОСЛИННИХ КОНСЕРВІВ І Ряполова, С Верешко, В Радченко Херсонський державний аграрноекономічний університет, 2021 | 1 | 2021 |
Санітарно-гігієнічний контроль м’ясної сировини для виробництва м’ясних кулінарних виробів І Ряполова, Т Плохенко Таврійський державний агротехнологічний університет ім. Дмитра Моторного, 2021 | 1 | 2021 |
Розробка технології приготування в’ялених томатів ІО Ряполова, ЄГ Жогло «Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини». Кривій ріг: ДоНУЕТ …, 2020 | 1 | 2020 |
Розробка рецептури та експертиза соусної продукції із некондиційної сировини І Ряполова, Д Гончарук Таврійський національний університет ім. ВІ Вернадського, 2020 | 1 | 2020 |