Підписатись
Ірина Ряполова / Irina Ryapolova
Ірина Ряполова / Irina Ryapolova
Херсонський державний аграрно - економічний університет
Підтверджена електронна адреса в ksau.kherson.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Obtaining the powder-like raw materials with the further research into properties of eggplant powders
O Dzyundzya, V Burak, A Averchev, N Novikova, I Ryapolova, ...
ЧП" Технолог. центр", Укр. гос. ун-т ж.-д. трансп., 2018
92018
Establishing the effect of eggplant powders on the rheological characteristics of a semi-finished product made from liver pate masses
VM O. Dzyundzya, V. Burak, I. Ryapolova, N.Voievoda, M. Shinkaruk, A ...
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 4 ((11) 100), 56–63, 2019
72019
Investigation of technological properties of powder of eggplants
O Dzyundzya, V Burak, A Averchev, N Novikova, І Ryapolova, ...
Osauhing" Scientific Route", 2018
72018
Проблеми впровадження інновації у харчовій промисловості
НВ Новікова, ІО Ряполова
Вестник Херсонского национального технического университета, 117-122, 2020
42020
Використання інтер'єрних тестів для оцінки та відбору овець за вовновою та м'ясною продуктивністю
ІО Ряполова
ІО Ряполова, 2004
42004
Study of quality and safety parameters of liver pastes with aubergine powder
O Dzyundzya, V Burak, І Ryapolova, N Voievoda, M Shinkaruk, ...
OÜ «Scientific Route»(Estonia), 2019
32019
Превентивна система контролю виробництва яловичини за біологічними ризиками
ННВ Ряполова І.О.
Вісник Херсонського національного технічного університету, 2018
32018
Методичні рекомендації для проведення лабораторних робіт з навчальної дисципліни" Експертиза харчових продуктів" для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня …
І Ряполова
ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет», 2020
22020
Розробка технологічної схеми виробництва овочевого соку комбінованого складу
М Шинкарук, І Ряполова
Збірник наукових праць Таврійського державного агротехнологічного …, 2020
22020
Оцінка сертифікації та стандартизації продукції на підприємстві
ВГ Бурак, ІО Ряполова, НМ Защепкіна
Таврійський науковий вісник, 145-150, 2013
22013
Особливості успадкування основних продуктивних ознак у овець Асканійської породи різних генотипів
БО Вовченко, І Ряполова
Херсонський державний аграрний університет, 2000
22000
Сенсорні показники якості і безпечність розроблених комбінованих м’ясних паштетів
ІО Ряполова, ЯС Теленик
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 70-78, 2023
12023
ЕКСПЕРТИЗА РОЗРОБЛЕНОЇ КОНСЕРВНОЇ ПРОДУКЦІЇ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ «СВИНИНА З ГРИБАМИ»
ІО Ряполова, НВ Новікова, ІМ Кіпіоро
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 156-167, 2022
12022
Експертиза м’ясної та рослинної сировини під час виробництва м’ясо-рослинних консервів
ІО Ряполова, С Верешко
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 37-43, 2021
12021
Використання функціональних інгредієнтів у борошняних кондитерських виробах
І Ряполова, Д Микулінська
Національний університет біоресурсів і природокористування м. Київ, 2021
12021
Перспективні технології виробництва м'ясних січених кулінарних виробів
ТВ Плохенко, ІО Ряполова
Resource-Saving Technologies of Apparel, Textile & Food Industry, 179-181, 2021
12021
ДОСВІД ЗАСТОСУВАННЯ КУЛЬТИВОВАНИХ ГРИБІВ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ М’ЯСО-РОСЛИННИХ КОНСЕРВІВ
І Ряполова, С Верешко, В Радченко
Херсонський державний аграрноекономічний університет, 2021
12021
Санітарно-гігієнічний контроль м’ясної сировини для виробництва м’ясних кулінарних виробів
І Ряполова, Т Плохенко
Таврійський державний агротехнологічний університет ім. Дмитра Моторного, 2021
12021
Розробка технології приготування в’ялених томатів
ІО Ряполова, ЄГ Жогло
«Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини». Кривій ріг: ДоНУЕТ …, 2020
12020
Розробка рецептури та експертиза соусної продукції із некондиційної сировини
І Ряполова, Д Гончарук
Таврійський національний університет ім. ВІ Вернадського, 2020
12020
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20