Дослідження реологічних властивостей розчинів пектинів, альгінату натрію та їх комплексів ЮВ Камбулова, ІО Соколовська Харчова наука і технологія, 68, 2014 | 12 | 2014 |
Вивчення впливу комплексів структуроутворювачів на процес піноутворення яєчного білка ЮВ Камбулова, ІО Соколовська | 11 | 2013 |
Розрахунок біологічної цінності харчових продуктів і раціонів за методикою PDCAAS ВН Махинько, ІА Соколовська, ЛН Черниш Зернові продукти і комбікорми, 22-26, 2017 | 9 | 2017 |
Формула еталонного білка: етапи розроблення і сучасні норми ВМ Махинько, ВІ Дробот, ІО Соколовська | 8 | 2017 |
Влияние комплексов пектина и альгината натрия на сруктурообразование белковых кремов ЮВ Камбулова, ИА Соколовская Universum: технические науки, 5, 2014 | 8 | 2014 |
DIAAS–усовершенствованная методика расчета биологической ценности пищевых продуктов и рационов ВН Махинько, ИА Соколовская, АВ Шаран | 7 | 2017 |
Study of the water binding in the gel systems of pectin and sodium alginate I Sokolovska, J Kambulova, N Overchuk Eur. J. Enterprise Technol 2 (11), 4-11, 2016 | 5 | 2016 |
Дослідження процесу набухання полісахаридів для використання в технології вершкових кремів ЮП Звягінцева-Семенець, ЮВ Камбулова, ІО Соколовська, ... Харчова наука і технологія, 24-31, 2016 | 5 | 2016 |
Раціональне використання пектину і альгінату натрію у технології білкових кремів зниженої цукромісткості ІО Соколовська | 4 | 2015 |
Современная методика расчета биологической ценности пищевых продуктов и рационов ВН Махинько, ИА Соколовская, МА Прищепчук БГАТУ, 2017 | 3 | 2017 |
Дослідження ступеню зв’язування води в гелях пектину і альгінату натрію ІО Соколовська, ЮВ Камбулова, НО Оверчук Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (11 (80)), 4-11, 2016 | 3 | 2016 |
Bивчення можливості створення комплексів пектину і альгінату натрію для стабілізації структури білкового крему ЮВ Камбулова, ІО Соколовська, О Семененко Вісник Харківського Національного технічного університету сільського …, 2014 | 3 | 2014 |
Вивчення структурно-механічних і фізичних властивостей драглеподібних систем комплексів структуроутворювачів ІО Соколовська, А Труш | 2 | 2014 |
Вивчення мікроструктури піни яєчного білка і її зміни під впливом пектину і альгінату натрію ІО Соколовська, ЮВ Камбулова, ВВ Тернова | 2 | 2013 |
Пути улучшения пищевой ценности белковых кремов для мучных кондитерских изделий ІО Соколовська, ЄВ Дьяченко Міжнародний науковий журнал Інтернаука 1 (4), 68-70, 2018 | 1 | 2018 |
Вивчення сорбційних процесів у білкових кремах зниженої цукромісткості під час зберігання ЮВ Камбулова, ІО Соколовська Міжнародний науковий журнал Інтернаука, 145-150, 2017 | 1 | 2017 |
Инновации в оценке белковой составляющей пищевых продуктов ВН Махинько, ИА Соколовская, МД Землинская | 1 | 2017 |
Можливість застосування заморожування для кондитерських кремів ІО Соколовська, ЛО Костючик, АО Стецієнко | 1 | 2014 |
Подрібнення та механоактивування сублімованих рослинних матеріалів ГО Сімахіна, ОМ Корихалова, ІО Соколовська, АО Островська | 1 | 2011 |
Шляхи покращення харчової цінності білкових кремів для борошняних кондитерських виробів ІО Соколовська, ЄВ Дьяченко Міжнародний науковий журнал Інтернаука, 68-70, 2018 | | 2018 |