Follow
Соколовська Ірина Олександрівна
Соколовська Ірина Олександрівна
асистент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Verified email at nuft.edu.ua
Title
Cited by
Cited by
Year
Дослідження реологічних властивостей розчинів пектинів, альгінату натрію та їх комплексів
ЮВ Камбулова, ІО Соколовська
Харчова наука і технологія, 68, 2014
122014
Вивчення впливу комплексів структуроутворювачів на процес піноутворення яєчного білка
ЮВ Камбулова, ІО Соколовська
112013
Розрахунок біологічної цінності харчових продуктів і раціонів за методикою PDCAAS
ВН Махинько, ІА Соколовська, ЛН Черниш
Зернові продукти і комбікорми, 22-26, 2017
92017
Формула еталонного білка: етапи розроблення і сучасні норми
ВМ Махинько, ВІ Дробот, ІО Соколовська
82017
Влияние комплексов пектина и альгината натрия на сруктурообразование белковых кремов
ЮВ Камбулова, ИА Соколовская
Universum: технические науки, 5, 2014
82014
DIAAS–усовершенствованная методика расчета биологической ценности пищевых продуктов и рационов
ВН Махинько, ИА Соколовская, АВ Шаран
72017
Study of the water binding in the gel systems of pectin and sodium alginate
I Sokolovska, J Kambulova, N Overchuk
Eur. J. Enterprise Technol 2 (11), 4-11, 2016
52016
Дослідження процесу набухання полісахаридів для використання в технології вершкових кремів
ЮП Звягінцева-Семенець, ЮВ Камбулова, ІО Соколовська, ...
Харчова наука і технологія, 24-31, 2016
52016
Раціональне використання пектину і альгінату натрію у технології білкових кремів зниженої цукромісткості
ІО Соколовська
42015
Современная методика расчета биологической ценности пищевых продуктов и рационов
ВН Махинько, ИА Соколовская, МА Прищепчук
БГАТУ, 2017
32017
Дослідження ступеню зв’язування води в гелях пектину і альгінату натрію
ІО Соколовська, ЮВ Камбулова, НО Оверчук
Восточно-Европейский журнал передовых технологий 2 (11 (80)), 4-11, 2016
32016
Bивчення можливості створення комплексів пектину і альгінату натрію для стабілізації структури білкового крему
ЮВ Камбулова, ІО Соколовська, О Семененко
Вісник Харківського Національного технічного університету сільського …, 2014
32014
Вивчення структурно-механічних і фізичних властивостей драглеподібних систем комплексів структуроутворювачів
ІО Соколовська, А Труш
22014
Вивчення мікроструктури піни яєчного білка і її зміни під впливом пектину і альгінату натрію
ІО Соколовська, ЮВ Камбулова, ВВ Тернова
22013
Пути улучшения пищевой ценности белковых кремов для мучных кондитерских изделий
ІО Соколовська, ЄВ Дьяченко
Міжнародний науковий журнал Інтернаука 1 (4), 68-70, 2018
12018
Вивчення сорбційних процесів у білкових кремах зниженої цукромісткості під час зберігання
ЮВ Камбулова, ІО Соколовська
Міжнародний науковий журнал Інтернаука, 145-150, 2017
12017
Инновации в оценке белковой составляющей пищевых продуктов
ВН Махинько, ИА Соколовская, МД Землинская
12017
Можливість застосування заморожування для кондитерських кремів
ІО Соколовська, ЛО Костючик, АО Стецієнко
12014
Подрібнення та механоактивування сублімованих рослинних матеріалів
ГО Сімахіна, ОМ Корихалова, ІО Соколовська, АО Островська
12011
Шляхи покращення харчової цінності білкових кремів для борошняних кондитерських виробів
ІО Соколовська, ЄВ Дьяченко
Міжнародний науковий журнал Інтернаука, 68-70, 2018
2018
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20