Подписаться
Кожевнікова Вікторія Олегівна (Кожевникова Виктория Олеговна, Kozhevnikova Viktoriia)
Кожевнікова Вікторія Олегівна (Кожевникова Виктория Олеговна, Kozhevnikova Viktoriia)
Odessa National Academy of Food Technologies
Подтвержден адрес электронной почты в домене onaft.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Перспективы использования плодовых фитодобавок в хлебопечении. Экстракты плодовых фитодобавок в аспекте решения проблем хлебопекарной отрасли
ТЕ Лебеденко, ЕГ Иоргачева, ВО Кожевникова
Хлебопечение России, 30-34, 2014
162014
Перспективы использования плодовых фитодобавок в хлебопечении. Обоснование рациональных способов подготовки к производству
ТЕ Лебеденко, ЕГ Иоргачева, ВО Кожевникова
Хлебопечение России, 32-36, 2014
162014
Современные представления о пищевой ценности хлебобулочных изделий. Основные направления для их коррекции
ТЕ Лебеденко, НЮ Соколова, ВО Кожевникова
Зернові продукти і комбікорми, 19-25, 2015
142015
Підвищення якості хліба пшеничного шляхом використання лікарської рослинної сировини
ТЄ Лебеденко, ВО Кожевнікова, СВ Васильєв
Зернові продукти і комбікорми, 18-25, 2013
102013
Удосконалення процесу активації дріжджів шляхом використання фітодобавок
ТЄ Лебеденко, ВО Кожевнікова, НЮ Соколова
Харчова наука і технологія, 25-34, 2015
92015
Ефективність використання пектиновмісної дикорослої сировини у хлібопеченні
ТЄ Лебеденко, НЮ Соколова, ВО Кожевнікова, ГМ Гардаушенко
Наукові праці ОНАХТ 46 (1), 121-127, 2014
72014
Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням лікарської та пряно-ароматичної сировини
ВО Кожевнікова
ОНАХТ, 2016
62016
Использование пряно-ароматических, лекарственных, дикорастущих растений в хлебопечении
ТЕ Гардаушенко, Г. М. Кожевникова, В. О. Лебеденко
Техника и технология пищевых производств : тез. докл. ІХ Междунар. науч …, 2014
62014
Перспективи удосконалення прискорених технологій хліба шляхом використання шипшини та глоду
ТЄ Лебеденко, ВО Кожевнікова, ТП Новічкова
Технологічний аудит та резерви виробництва, 8-11, 2014
62014
Роль хлібобулочних виробів у формуванні здоров'я людини та способи покращення їх якості шляхом застосування фітодобавок
ТЄ Лебеденко, ТП Новічкова, ВО Кожевнікова
Вісник ДонНУЕТ 1 (61), 79-89, 2014
52014
FEATURES OF DETERMINING THE QUALITY OF ETHNIC SOURDOUGHS AND WAYS OF USING THEM IN BAKING AND CATERING BUSINESS
T Lebedenko, V Kozhevnikova, T Novichkova, O Kotuzaki
EUREKA: Life Sciences, 36-44, 2019
42019
Хмелеві екстракти як ефективний засіб підвищення мікробіологічної безпеки хлібобулочних виробів із пшеничного борошна
ТЄ Лебеденко, ОМ Кананихіна, НЮ Соколова, ВО Кожевнікова
Наукові праці ОНАХТ 44 (1), 122-128, 2013
42013
Determining the efficiency of spontaneous sourdough for stabilizing the quality of bread products in bakeries and catering enterprises
T Lebedenko, V Kozhevnikova, O Kotuzaki, T Novichkova
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 4 (11(100)), 22-35, 2019
32019
Применение лекарственного плодового сырья в хлебопечении
ТЕ Лебеденко, ТП Новичкова, ВО Кожевникова
Известия Национального аграрного университета Армении, 92-96, 2014
32014
Methods of regulating physical properties of dough using phytoextracts
T Lebedenko, H Korkach, V Kozhevnikova, T Novichkova
Food science and technology 12 (4), 52-62, 2018
22018
Spontaneous sourdough technology for bakeries and catering establishments
TY Lebedenko, VO Kozhevnikova
Development of natural sciences in countries of the European Union taking …, 2018
2*2018
Complex improvement of wheat bread quality by introduction of Salvia officinalis and Hypericum perforatum
T Lebedenko, V Kozhevnikova, S Vikul
International Conference on Technics, Technologies and Education ICTTE 2014 …, 2014
22014
The prospects of safety and microbiological stability improvement of bakery products by using phyto-additives
T Lebedenko, A Yegorova, V Kozhevnikova, Y Korolenko
Food and Environment Safety 13 (2), 169-178, 2014
22014
Перспективи використання плодових фітодобавок у хлібопеченні
ТЄ Лебеденко, ВО Кожевнікова
Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та …, 2014
22014
Використання хмелю у хлібопекарному виробництві. Фізіологічні та технологічні аспекти
ТЄ Лебеденко, НЮ Соколова, ВО Кожевнікова
Харчова наука і технологія 1 (26), 24-30, 2014
22014
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20