Подписаться
Кожевнікова Вікторія Олегівна
Кожевнікова Вікторія Олегівна
Другие именаKozhevnikova Viktoriia, Кожевникова Виктория Олеговна
Odesa National University of Technology
Подтвержден адрес электронной почты в домене ontu.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Перспективы использования плодовых фитодобавок в хлебопечении. Экстракты плодовых фитодобавок в аспекте решения проблем хлебопекарной отрасли
ТЕ Лебеденко, ЕГ Иоргачева, ВО Кожевникова
Хлебопечение России, 30-34, 2014
192014
Перспективы использования плодовых фитодобавок в хлебопечении. Обоснование рациональных способов подготовки к производству
ТЕ Лебеденко, ЕГ Иоргачева, ВО Кожевникова
Хлебопечение России, 32-36, 2014
192014
Современные представления о пищевой ценности хлебобулочных изделий. Основные направления для их коррекции
ТЕ Лебеденко, НЮ Соколова, ВО Кожевникова
Зернові продукти і комбікорми, 19-25, 2015
172015
Использование пряно-ароматических, лекарственных, дикорастущих растений в хлебопечении
ГМ Гардаушенко, ВО Кожевникова, ТЕ Лебеденко
Техника и технология пищевых производств : тез. докл. ІХ Междунар. науч …, 2014
132014
Удосконалення процесу активації дріжджів шляхом використання фітодобавок
ТЄ Лебеденко, ВО Кожевнікова, НЮ Соколова
Харчова наука і технологія, 25-34, 2015
122015
Підвищення якості хліба пшеничного шляхом використання лікарської рослинної сировини
ТЄ Лебеденко, ВО Кожевнікова, СВ Васильєв
Зернові продукти і комбікорми, 18-25, 2013
112013
Determining the efficiency of spontaneous sourdough for stabilizing the quality of bread products in bakeries and catering enterprises
T Lebedenko, V Kozhevnikova, O Kotuzaki, T Novichkova
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies 4 (11(100)), 22-35, 2019
92019
Удосконалення технології хлібобулочних виробів з використанням лікарської та пряно-ароматичної сировини
ВО Кожевнікова
ОНАХТ, 2016
82016
Ефективність використання пектиновмісної дикорослої сировини у хлібопеченні
ТЄ Лебеденко, НЮ Соколова, ВО Кожевнікова, ГМ Гардаушенко
Наукові праці ОНАХТ 46 (1), 121-127, 2014
72014
Роль хлібобулочних виробів у формуванні здоров'я людини та способи покращення їх якості шляхом застосування фітодобавок
ТЄ Лебеденко, ТП Новічкова, ВО Кожевнікова
Вісник ДонНУЕТ 1 (61), 79-89, 2014
72014
Methods of regulating physical properties of dough using phytoextracts
T Lebedenko, H Korkach, V Kozhevnikova, T Novichkova
Food science and technology 12 (4), 52-62, 2018
52018
Перспективи удосконалення прискорених технологій хліба шляхом використання шипшини та глоду
ТЄ Лебеденко, ВО Кожевнікова, ТП Новічкова
Технологічний аудит та резерви виробництва, 8-11, 2014
52014
FEATURES OF DETERMINING THE QUALITY OF ETHNIC SOURDOUGHS AND WAYS OF USING THEM IN BAKING AND CATERING BUSINESS
T Lebedenko, V Kozhevnikova, T Novichkova, O Kotuzaki
EUREKA: Life Sciences, 36-44, 2019
42019
Хмелеві екстракти як ефективний засіб підвищення мікробіологічної безпеки хлібобулочних виробів із пшеничного борошна
ТЄ Лебеденко, ОМ Кананихіна, НЮ Соколова, ВО Кожевнікова
Наукові праці ОНАХТ 44 (1), 122-128, 2013
42013
Пряно-ароматичні добавки як функціональний інгредієнт продуктів оздоровчого призначення для закладів ресторанного бізнесу
ВО Кожевнікова, ЛО Гушпіт, ОВ Ткачук
Вчені записки Таврійського національного університету імені В.І …, 2018
32018
Spontaneous sourdough technology for bakeries and catering establishments
TY Lebedenko, VO Kozhevnikova
Development of natural sciences in countries of the European Union taking …, 2018
3*2018
Применение лекарственного плодового сырья в хлебопечении
ТЕ Лебеденко, ТП Новичкова, ВО Кожевникова
Известия Национального аграрного университета Армении, 92-96, 2014
32014
Complex improvement of wheat bread quality by introduction of Salvia officinalis and Hypericum perforatum
T Lebedenko, V Kozhevnikova, S Vikul
International Conference on Technics, Technologies and Education ICTTE 2014 …, 2014
22014
The prospects of safety and microbiological stability improvement of bakery products by using phyto-additives
T Lebedenko, A Yegorova, V Kozhevnikova, Y Korolenko
Food and Environment Safety 13 (2), 169-178, 2014
22014
Перспективи використання плодових фітодобавок у хлібопеченні
ТЄ Лебеденко, ВО Кожевнікова
Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та …, 2014
22014
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20