Мікробіологія харчових виробництв ЛВ Капрельянц, ЛМ Пилипенко, АВ Єгорова, ЯБ Пауліна, ЛВ Труфкаті, ... | 7 | 2016 |
Культура в УСРР в 1920–1923 рр. як об’єкт державної політики ОА Кручек ступеня канд. іст. наук: спец. 07.00. 01 «Історія України»/ОА Кручек, 1997 | 6 | 1997 |
Становлення державно¿ політики УСРР в галузі національно¿ культури (1920-1923 рр.) ОА Кручек К.: Ін-т історі¿ Укра¿ ни НАН Укра¿ ни, 1996 | 6 | 1996 |
Інтеграція національної освіти у європейський освітній простір: проблеми та перспективи розвитку ОА Кручек Sciences of Europe, 13-19, 2021 | 5 | 2021 |
Використання принципів НАССР для забезпечення якості та безпечності продуктів на підприємствах роздрібної торгівлі МР Мардар, ІА Устенко, ОА Кручек, А Макарь Scientific Works 48, 2015 | 4 | 2015 |
Ветеринарно-санітарна та технологічна експертиза молока НА Ткаченко, ОП Чагаровський, НО Дец, ЛО Ланженко, ОА Кручек Овід, 2018 | 2 | 2018 |
Пробіотичні йогуртові напої зі спельтою — ферментовані молочні продукти нового покоління ГР Н. Ткаченко, О. Кручек Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ …, 2017 | 2 | 2017 |
Оптимізація складу тоніка з пробіотиками для сухої шкіри НА Ткаченко, СІ Вікуль, ОВ Севастьянова, ОА Кручек, ЯА Гончарук Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 104-118, 2017 | 2 | 2017 |
Розробка технології пастеризованого молока з подовженим терміном зберігання ОА Кручек ОНАХТ, 2007 | 2 | 2007 |
Корпоративна культура та етика спілкування як елемент комунікаційної політики маркетингу в системі електронної торгівлі КЮ Соколюк, ОА Кручек Інфраструктура ринку, 157-162, 2020 | 1 | 2020 |
Рослинна сировина, як джерело збагачення дитячих молочних продуктів ОА Кручек, ТО Мушат, ОО Мушат | 1 | 2018 |
Комбіновані молочно-рослинні біфідо-продукти зі збалансованим хімічним складом для здорового харчування РГР Ткаченко Н. А., Кручек О. А., Ізбаш Є. О., Тупікова І. О., Копійко А. В. Збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Технології …, 2017 | 1 | 2017 |
Визначення замінників молочного жиру в вершковому маслі та спредах ОАК Н. О. Могилянська, Т. А. Лисогор Харчова наука і технологія, 71-76, 2010 | 1 | 2010 |
Управление безопасностью и качеством при производстве рассольных сыров МР Мардар, ОА Кручек Вестник Алматинского технологического университета, 136-143, 2023 | | 2023 |
Мікробіологічний моніторинг – запорука отримання якісних та безпечних молочних продуктів для дитячого харчування Ш Левчук, Соловей, Кручек Матеріали ІІ міжнародної науково-практичної мультидисциплінарної конференції …, 2022 | | 2022 |
Забезпечення якості вищої освіти при навчанні магістрантів спеціальності 181 «Харчові технології», ОПП «Контроль якості та безпечності у харчовій промисловості» НА Ткаченко, ОА Кручек, ОВ Севастьянова | | 2022 |
Питний йогурт «Медок» ОА Кручек, НО Дец, ЮЮ Храновська | | 2022 |
Інноваційна технологія напою «Соняшниковий» НА Ткаченко, ОА Кручек, АО Щегульцова | | 2022 |
Особливості дисципліни «Стандартизація, облік і звітність у виробництві та переробці продукції тваринництва» ДМ Скрипніченко, ОА Кручек, ІО Климентьєва, СК Скрипніченко | | 2021 |
INTEGRATION OF NATIONAL EDUCATION INTO THE EUROPEAN EDUCATIONAL SPACE: PROBLEMS AND PROSPECTS OF DEVELOPMENT ОА Кручек Sciences of Europe, 13-19, 2021 | | 2021 |