Подписаться
Бабкина Ирина Владимировна (Бабкіна Ірина Володимирівна, Babkina Iryna)
Бабкина Ирина Владимировна (Бабкіна Ірина Володимирівна, Babkina Iryna)
Харківський державний університет харчування та торгівлі
Подтвержден адрес электронной почты в домене hduht.edu.ua
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Процеси та апарати жаріння харчових продуктів: навч. посібник
ОІ Черевко, ВМ Михайлов, ІВ Бабкіна
Х.: ХДАТОХ, 2000
132000
Процеси і апарати харчових виробництв. Лабораторний практикум
ММ Жеплінська, ММ Муштрук, ЮГ Сухенко
ЦП" КОМПРИНТ", 2018
102018
Використання мікрохвильової вакуумної обробки в процесах виробництва овочевих концентратів
ОІ Черевко, ВМ Михайлов, ВО Потапов, ІВ Бабкіна, СВ Михайлова
Харків: ХДУХТ, 2014
82014
Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини. У 3 ч. Ч. 2. Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної …
ОІ Черевко, ВМ Михайлов, ІВ Бабкіна, АО Шевченко, ОГ Дьяков
Харків: ХДУХТ, 2012
62012
Моделювання зміни теплового стану харчового напівфабрикату в умовах комбінованого жарення з електроконтактним нагріванням
ІГ Бабанов, ВМ Михайлов, АО Шевченко, ІВ Бабкіна, СВ Михайлова
22015
Розробка раціональних умов теплової обробки котлет способом двобічного обжарювання
ІГ Бабанов, ВМ Михайлов, ІВ Бабкіна, АО Шевченко, СВ Михайлова
22015
Процеси і апарати харчових виробництв. Лабораторний практикум. Навч. посібник.
ОІ Черевко, ВМ Михайлов, ЛВ Кіптела, ВІ Маяк, ЮІ Єфремов, ...
Харків: Світ Книг, 2013
22013
Комбінований процес ІЧ-жаріння в регульованих за складом газових середовищах
ОІ Черевко, ВМ Михайлов, ІВ Бабкіна, ІВ Лебединець
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв, ресторанного …, 2008
22008
Influence of eccentricity of internal rotor’s cylinder for mixing water-flour mixture on its kinematic and dynamic parameters
Y Dolomakin, I Babanov, A Shevchenko, I Babkina
12017
Сучасні лабораторні установки та дослідження електрофізичних методів обробки харчової сировини
ВМ Михайлов, ІВ Бабкіна, АО Шевченко, СВ Михайлова, СС Авдєєв
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2014
12014
Розрахунок тривалості НВЧ-концентрування та НВЧ-сушіння суміші подрібнених коренів пряних овочів
СВ Михайлова
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2013
12013
Мікрохвильове концентрування та сушіння суміші зелені пряних овочів
СВ Михайлова
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 375-379, 2013
12013
Технологічні особливості електроконтактних методів обробки харчових продуктів
ОІ Черевко, ВМ Михайлов, ІВ Бабкіна, АО Шевченко
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2010
12010
Электроконтактный нагрев в комбинированных тепловых процессах при производстве жареной и запеченной кулинарной продукции
ВМ Михайлов, АГ Дьяков, ИВ Бабкина, АА Шевченко
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 344-348, 2010
12010
Дослідження функціональних можливостей апаратів для теплової обробки
ІВЛ ОІ Черевко, ВМ Михайлов, ІВ Бабкіна
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009
12009
Прогресивні процеси виробництва м'ясо-рослинних кулінарних виробів
ОІ Черевко, ВМ Михайлов, ІВ Бабкіна, БВ Ляшенко, ІВ Лебединець
Харків: ХДУХТ, 2008
12008
Компетентнісний підхід до організації синергетичних методів навчання у вищій освіті
ВМ Михайлов, ІВ Бабкіна, АО Шевченко, СВ Прасол
Харків: ХДУХТ, 2020
2020
Характеристика процесу сушіння пастило-мармеладних виробів за умов інфрачервоного випромінювання
ІВ Бабкіна, АО Шевченко, СВ Прасол, ВО Демченко
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2020
2020
Розробка асортименту м’ясних кулінарних виробів на основі рослинної сировини із застосуванням електроконтактного нагрівання
ВМ Михайлов, ІВ Бабкіна, АО Шевченко, СВ Прасол
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2020
2020
Процеси і апарати харчових виробництв. У 2 ч. Ч. 1. Основи курсу. Гідравлічні, гідромеханічні та механічні процеси. Конспект лекцій для студентів, що навчаються за …
ОІ Черевко, ІВ Бабкіна, АО Шевченко, СВ Прасол, ОА Маяк
Харків: ХДУХТ, 2020
2020
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20