Процеси та апарати жаріння харчових продуктів: навч. посібник ОІ Черевко, ВМ Михайлов, ІВ Бабкіна Х.: ХДАТОХ, 2000 | 13 | 2000 |
Процеси і апарати харчових виробництв. Лабораторний практикум ЮГ Сухенко, ММ Жеплінська, ММ Муштрук ЦП" КОМПРИНТ", 2018 | 10 | 2018 |
Використання мікрохвильової вакуумної обробки в процесах виробництва овочевих концентратів ОІ Черевко, ВМ Михайлов, ВО Потапов, ІВ Бабкіна, СВ Михайлова Харків: ХДУХТ, 2014 | 8 | 2014 |
Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини. У 3 ч. Ч. 2. Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної … ОІ Черевко, ВМ Михайлов, ІВ Бабкіна, АО Шевченко, ОГ Дьяков Харків: ХДУХТ, 2012 | 6 | 2012 |
Моделювання зміни теплового стану харчового напівфабрикату в умовах комбінованого жарення з електроконтактним нагріванням ІГ Бабанов, ВМ Михайлов, АО Шевченко, ІВ Бабкіна, СВ Михайлова | 2 | 2015 |
Розробка раціональних умов теплової обробки котлет способом двобічного обжарювання ІГ Бабанов, ВМ Михайлов, ІВ Бабкіна, АО Шевченко, СВ Михайлова | 2 | 2015 |
Процеси і апарати харчових виробництв. Лабораторний практикум. Навч. посібник. ОІ Черевко, ВМ Михайлов, ЛВ Кіптела, ВІ Маяк, ЮІ Єфремов, ... Харків: Світ Книг, 2013 | 2 | 2013 |
Комбінований процес ІЧ-жаріння в регульованих за складом газових середовищах ОІ Черевко, ВМ Михайлов, ІВ Бабкіна, ІВ Лебединець Прогресивні техніка та технології харчових виробництв, ресторанного …, 2008 | 2 | 2008 |
Influence of eccentricity of internal rotor’s cylinder for mixing water-flour mixture on its kinematic and dynamic parameters Y Dolomakin, I Babanov, A Shevchenko, I Babkina | 1 | 2017 |
Сучасні лабораторні установки та дослідження електрофізичних методів обробки харчової сировини ВМ Михайлов, ІВ Бабкіна, АО Шевченко, СВ Михайлова, СС Авдєєв Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2014 | 1 | 2014 |
Розрахунок тривалості НВЧ-концентрування та НВЧ-сушіння суміші подрібнених коренів пряних овочів СВ Михайлова Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2013 | 1 | 2013 |
Мікрохвильове концентрування та сушіння суміші зелені пряних овочів СВ Михайлова Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 375-379, 2013 | 1 | 2013 |
Технологічні особливості електроконтактних методів обробки харчових продуктів ОІ Черевко, ВМ Михайлов, ІВ Бабкіна, АО Шевченко Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2010 | 1 | 2010 |
Электроконтактный нагрев в комбинированных тепловых процессах при производстве жареной и запеченной кулинарной продукции ВМ Михайлов, АГ Дьяков, ИВ Бабкина, АА Шевченко Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 344-348, 2010 | 1 | 2010 |
Дослідження функціональних можливостей апаратів для теплової обробки ІВЛ ОІ Черевко, ВМ Михайлов, ІВ Бабкіна Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009 | 1 | 2009 |
Прогресивні процеси виробництва м'ясо-рослинних кулінарних виробів ОІ Черевко, ВМ Михайлов, ІВ Бабкіна, БВ Ляшенко, ІВ Лебединець Харків: ХДУХТ, 2008 | 1 | 2008 |
Компетентнісний підхід до організації синергетичних методів навчання у вищій освіті ВМ Михайлов, ІВ Бабкіна, АО Шевченко, СВ Прасол Харків: ХДУХТ, 2020 | | 2020 |
Характеристика процесу сушіння пастило-мармеладних виробів за умов інфрачервоного випромінювання ІВ Бабкіна, АО Шевченко, СВ Прасол, ВО Демченко Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2020 | | 2020 |
Розробка асортименту м’ясних кулінарних виробів на основі рослинної сировини із застосуванням електроконтактного нагрівання ВМ Михайлов, ІВ Бабкіна, АО Шевченко, СВ Прасол Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2020 | | 2020 |
Процеси і апарати харчових виробництв. У 2 ч. Ч. 1. Основи курсу. Гідравлічні, гідромеханічні та механічні процеси. Конспект лекцій для студентів, що навчаються за … ОІ Черевко, ІВ Бабкіна, АО Шевченко, СВ Прасол, ОА Маяк Харків: ХДУХТ, 2020 | | 2020 |