МАРКЕТИНГОВА ДІЯЛЬНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВ: СУЧАСНИЙ ЗМІСТ МОНОГРАФІЯ За загальною редакцією доктора економічних наук, професора НВ Карпенко НВ Карпенко, МВ Макарова, НС Педченко, ВІ Перебийніс, ОС Тєлетов, ... | 78 | 2018 |
Предметні компетенції з хімії як складова ключових компетенцій особистості О Бабенко Біологія і хімія в школі 5, 41-43, 2005 | 30 | 2005 |
Формування конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства та застосування лідерства в управлінні як конкурентної переваги ОМ Бабенко, ЕН Бабенко, B Elena Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі, 100─108, 2013 | 8 | 2013 |
Етапи формування предметних компетенцій з хімії учнів середньої загальноосвітньої школи ОМ Бабенко Педагогічні науки. Стан та перспективи шкільної хімічної освіти, 43-49, 2005 | 8 | 2005 |
Формування елементів стратегії розвитку лідерства на підприємствах ресторанного господарства ОМ Бабенко Науковий вісник PUET: Economic Sciences, 2019 | 5 | 2019 |
Напрями інституціалізації лідерства в управлінні персоналом підприємств ресторанного господарстваї. Б Олена Причорноморські економічні студії. Науковий журнал., С. 71-74, 2017 | 4 | 2017 |
Інструменти та засоби розвитку лідерства в управлінні персоналом підприємств ресторанного господарства ОМ Бабенко Вісник Хмельницького національного університету. Серія “Економічні науки …, 2018 | 3 | 2018 |
Лідерство в управлінні персоналом підприємств ресторанного господарства ОМ Бабенко | 3 | 2018 |
Соціально-економічні передумови лідерства на підприємствах ресторанного господарства М Барна, О Бабенко Економічний дискурс, 57-66, 2017 | 3 | 2017 |
Характеристики стану та ефективності застосування лідерства в управлінні персоналом підприємств ресторанного господарства ОМ Бабенко ВІСНИК, 116, 2017 | 3 | 2017 |
Формування лідерських якостей особистості АК Хамайко, ОМ Бабенко АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ РОЗВИТКУ ЕКОНОМІКИ, ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ТОВАРОЗНАВСТВА, 155, 0 | 3 | |
Лідерство в управлінні закладами ресторанного господарства : теоретичний аспект ОМ Бабенко, ЕН Бабенко, B Olena Управління персоналом : теоретичні аспекти та стратегії розвитку: монографія …, 2014 | 2 | 2014 |
Можливості використання технології доповненої реальності в хімічній освіті ЮВ Харченко, ОМ Бабенко, ОГ Швець, ЮВ Ліцман, ЮВ Харченко, ... | 1 | 2021 |
Впровадження скрайб-презентацій у процес вивчення хімії в 9 класі ОМ Бабенко, ЮВ Харченко СумДПУ імені АС Макаренка, 2019 | 1 | 2019 |
Напрями удосконалення методики оцінювання лідерства в управлінні персоналом підприємств ресторанного господарства. ОМ Бабенко Приазовський економічний вісник. Електронний науковий журнал, С. 87-93, 2017 | 1 | 2017 |
Розвиток лідерських якостей особистості за рахунок участі в органах студентського самоврядування вищого навчального закладу. ОМ Бабенко Науковий вісник ПУЕТ. Серія «Економічні науки» 1 (5 (50)), 2014 | 1 | 2014 |
Підготовка учнів до зовнішнього незалежного оцінюваня з хімії Ю Ліцман, ТВ Диченко, ОМ Бабенко СумДПУ імені АС Макаренка, 2012 | 1 | 2012 |
Завдання на розвиток критичного мислення на заняттях з методики навчання хімії ОМ Бабенко ФОП Цьома СП, 2020 | | 2020 |
Особливості викладання хімії неорганічної для іноземних студентів у СумДПУ імені АС Макаренка ЮВ Харченко, ОМ Бабенко СумДПУ імені АС Макаренка, 2019 | | 2019 |
Інклюзивна освіта та її переваги ОМ Бабенко, ОА Глова СумДПУ імені АС Макаренка, 2019 | | 2019 |