Подписаться
Ольга Холодова
Ольга Холодова
Доцент кафедри ТМФВ НУФВСУ
Нет подтвержденного адреса электронной почты - Главная страница
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Методологія та організація наукових досліджень: навч. посіб
ФД Швець
Рівне: НУВГП, 151, 2016
432016
Управління асортиментом і якістю товарів як підсистема торговельного підприємства
ЛА Гончар, ОЮ Холодова
Режим доступу: http://www. ukr. vipreshebnik. ru/torgovl.... va. html, 2004
212004
Методологія наукових досліджень: монографія
ВД Малигіна, ОЮ Холодова, ЛМ Акімова
Nat︠s︡ionalʹnyĭ universytet vodnoho hospodarstva ta pryrodokorystuvanni︠a︡, 2016
152016
Характеристика поживних властивостей нуту та сучасний стан його використання у харчовій промисловості
ОЮ Холодова
Товарознавство та інновації, 165-170, 2011
102011
Критичні періоди у формуванні мотивації до занять руховою активністю школярів з урахуванням їх гендерних характеристик
Т Круцевич, О Марченко, О Холодова
Спортивний вісник Придніпров’я 1, 268-277, 2020
72020
Застосування сумісного аналізу з метою оптимізації асортиментної політики торгівельного підприємства
ЛА Гончар, ОЮ Холодова
Товарознавчий вісник, 123-132, 2014
72014
Вплив добавки нуту на формування реологічних властивостей фаршу для виготовлення ковбаси вареної
ОЮ Холодова
Товари і ринок: зб. наук. праць.–Київ: КНЕУ, 146-151, 2010
72010
Моделирование тактических вариантов бега спортсменов высокой квалификации, специализирующихся в шорт-треке, на дистанциях 500, 1000 и 1500 м
О Холодова, Е Козлова
Наука в олимпийском спорте, 11-16, 2016
52016
Гендерна складова самооцінки фізичного розвитку школярів 11-13 років
Т Круцевич, О Марченко, Л Погасій, О Холодова
Slobozhanskyi Herald of Science & Sport 86 (6), 2021
32021
Змагальна діяльність біатлоністів високої кваліфікації як один із чинників підвищення їхньої технічної майстерності
ВП Карленко, ОА Кравченко, ОС Холодова, ЗД Смірнова, ДВ Хуртик, ...
Науковий часопис НПУ імені МП Драгоманова, 2019
32019
Підвищення якості ковбасних виробів за рахунок використання зернобобової сировини
ОЮ Холодова
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2013
32013
Історичні аспекти розвитку професійного гольфу
І Павлюк
Спортивний вісник Придніпров'я, 96, 2012
3*2012
Особливості оцінки висновку судового експерта як одного з видів доказів у кримінальному, цивільному, адміністративному та господарському судочинстві
НО Кушакова, ОЮ Холодова
Вісник ОНДІСЕ, 91-95, 2018
22018
Визначення шляхів розвитку та вдосконалення виробничого хлібопекарного підприємства
ОЮ Холодова
Економічний нобелівський вісник, 485-492, 2014
22014
Класифікація споживних властивостей і формулювання номенклатури показників якості варених ковбасних виробів
ОЮ Холодова
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2010
22010
МЕТОДОЛОГІЯ ВИЗНАЧЕННЯ ВАРТОСТІ МАШИН, ОБЛАДНАННЯ, СИРОВИНИ ТА СПОЖИВЧИХ ТОВАРІВ З УРАХУВАННЯМ РЕТРОСПЕКТИВНОСТІ ОЦІНКИ З ВИКОРИСТАННЯМ ПОРІВНЯЛЬНОГО ПІДХОДУ ІЗ ЗАСТОСУВАННЯМ …
ОЮ Холодова
Програмний комітет, 53, 0
2
Моделирование соревновательной деятельности с целью улучшения процесса подготовки квалифицированных спортсменов, специализирующихся в шорт-треке
ОС Холодова
Наукові конференції Харківської державної академії фізичної культури, 109-111, 2015
12015
Судебно-Товароведная экспертиза: научно-теоретический аспект
ВД Малыгина, ОЮ Холодова
ИННОВАЦИОННЫЕ ТЕХНОЛОГИИ В ПРОМЫШЛЕННОСТИ-ОСНОВА ПОВЫШЕНИЯ КАЧЕСТВА …, 2014
12014
Ідентифікація споживних властивостей ковбаси вареної з використанням зернобобової сировини нуту
ОЮ Холодова, ВВ Кійко
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 230-233, 2011
12011
Дослідження фізичної підготовленості учнів молодшого шкільного віку в умовах воєнного стану
О Марченко, О Холодова
Спортивна медицина, фізична терапія та ерготерапія, 70-74, 2023
2023
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20