Фосфолипидные жировые продукты функционального назначения ЕИ Шеманская, НИ Осейко Харчова наука і технологія, 28-31, 2012 | 24 | 2012 |
New vegetable oil blends to ensure high biological value and oxidative stability T Nosenko, E Shemanska, V Bakhmach, T Sydorenko, A Demydova, ... | 16 | 2017 |
Дослідження характеристик та окиснювальної стабільності рижієвої олії з наступним купажуванням ЄІ Шульга, ЄІ Шеманська, АО Демидова Вісник Національного технічного університету Харківський політехнічний …, 2016 | 5 | 2016 |
Modeling composition of the mixed oils by blending M Zholdosh, E Shemanska, I Radzievska | 5 | 2014 |
Олії та жири: склад, методи одержання, якість М Осенко Харчова і переробна промисловість 5, 17-19, 2004 | 5 | 2004 |
Шляхи збагачення харчового раціону людини есенціальними жирними кислотами ЄІ Шеманська Харчова промисловість, 80-85, 2016 | 4 | 2016 |
Атерогенность как фактор прогнозирования функциональной направленности пищевых продуктов ЛВ Пешук, ИГ Радзиевская, ОП Мельник, ЕИ Шеманская | 4 | 2013 |
Склад і біологічна цінність олій холодного пресування ЄІ Шеманська Вісник ДонНУЕТ. Сер. Технічні науки, 1 (53), 221-225, 2012 | 4 | 2012 |
Одержання мастил із жирової сировини ЛМ Касьяненко, ІМ Демидов, ЄІ Шеманська | 3 | 2020 |
Sklad i biolohichna tsinnist olii kholodnoho presuvannia YI Shemanska Composition and biological value of oils cold pressed]. Visnyk DonNUET, 53, 2012 | 3 | 2012 |
Технологія функціональних жирових продуктів на основі фосфоліпідів та есенціальних жирних кислот ЄІ Шеманська | 3 | 2011 |
Технологічні режими пресування олійних культур родини хрестоцвітих ЄІ Шеманська, НВ Мачин | 2 | 2020 |
Розробка технології спредів підвищеної біологічної цінності І Вінніченко, ЄІ Шеманська, ВВ Манк | 2 | 2014 |
Atherogenicity as a factor in predicting functional orientation of food products. Scientific works volume LX ‘Food science, engineering and technologies–2013’; 2013; Plovdiv … LV Peshuk, IG Radzievska, OP Melnyk, EI Shemanska Russ, 0 | 2 | |
Дослідження режимів сушіння насіння ріпаку ДВ Пазюк, ЄІ Шеманська, АО Демидова MicroCAD-2021 [«Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта …, 2021 | 1 | 2021 |
Раціональні режими сушіння ріпаку ВМ Пазюк, ЄІ Шеманська, ДВ Пазюк | 1 | 2021 |
Сonditions for the obtaining of tocopherols from deodorizing distillates of sunflower oil A Demydova, T Nosenko, E Shemanska, S Molchenko Національний університет харчових технологій, 2019 | 1 | 2019 |
4. Дослідження методів екстрагування фенольних сполук зі соняшникового шроту М Лабейко, О Литвиненко, З Федякіна, Є Шеманська Національний університет харчових технологій, 2016 | 1 | 2016 |
Використання купажованих жирових основ в технології спредів ЄІ Шеманьська, ІО Шевченко, ОА Литвиненко Вісник Національного технічного університету Харківський політехнічний …, 2016 | 1 | 2016 |
Порівняння ефективності гліцератів лужних металів як каталізаторів переетерифікації жирів Н Ситнік, І Демидов, Є Шеманська Наукові здобутки молоді–вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті …, 2016 | 1 | 2016 |