Follow
Євгенія Шеманська/Евгения Шеманская/Evgeniya Shemanskaya/
Євгенія Шеманська/Евгения Шеманская/Evgeniya Shemanskaya/
Національний університет харчових технологій
Verified email at nuft.edu.ua - Homepage
Title
Cited by
Cited by
Year
Фосфолипидные жировые продукты функционального назначения
ЕИ Шеманская, НИ Осейко
Харчова наука і технологія, 28-31, 2012
242012
New vegetable oil blends to ensure high biological value and oxidative stability
T Nosenko, E Shemanska, V Bakhmach, T Sydorenko, A Demydova, ...
162017
Дослідження характеристик та окиснювальної стабільності рижієвої олії з наступним купажуванням
ЄІ Шульга, ЄІ Шеманська, АО Демидова
Вісник Національного технічного університету Харківський політехнічний …, 2016
52016
Modeling composition of the mixed oils by blending
M Zholdosh, E Shemanska, I Radzievska
52014
Олії та жири: склад, методи одержання, якість
М Осенко
Харчова і переробна промисловість 5, 17-19, 2004
52004
Шляхи збагачення харчового раціону людини есенціальними жирними кислотами
ЄІ Шеманська
Харчова промисловість, 80-85, 2016
42016
Атерогенность как фактор прогнозирования функциональной направленности пищевых продуктов
ЛВ Пешук, ИГ Радзиевская, ОП Мельник, ЕИ Шеманская
42013
Склад і біологічна цінність олій холодного пресування
ЄІ Шеманська
Вісник ДонНУЕТ. Сер. Технічні науки, 1 (53), 221-225, 2012
42012
Одержання мастил із жирової сировини
ЛМ Касьяненко, ІМ Демидов, ЄІ Шеманська
32020
Sklad i biolohichna tsinnist olii kholodnoho presuvannia
YI Shemanska
Composition and biological value of oils cold pressed]. Visnyk DonNUET, 53, 2012
32012
Технологія функціональних жирових продуктів на основі фосфоліпідів та есенціальних жирних кислот
ЄІ Шеманська
32011
Технологічні режими пресування олійних культур родини хрестоцвітих
ЄІ Шеманська, НВ Мачин
22020
Розробка технології спредів підвищеної біологічної цінності
І Вінніченко, ЄІ Шеманська, ВВ Манк
22014
Atherogenicity as a factor in predicting functional orientation of food products. Scientific works volume LX ‘Food science, engineering and technologies–2013’; 2013; Plovdiv …
LV Peshuk, IG Radzievska, OP Melnyk, EI Shemanska
Russ, 0
2
Дослідження режимів сушіння насіння ріпаку
ДВ Пазюк, ЄІ Шеманська, АО Демидова
MicroCAD-2021 [«Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта …, 2021
12021
Раціональні режими сушіння ріпаку
ВМ Пазюк, ЄІ Шеманська, ДВ Пазюк
12021
Сonditions for the obtaining of tocopherols from deodorizing distillates of sunflower oil
A Demydova, T Nosenko, E Shemanska, S Molchenko
Національний університет харчових технологій, 2019
12019
4. Дослідження методів екстрагування фенольних сполук зі соняшникового шроту
М Лабейко, О Литвиненко, З Федякіна, Є Шеманська
Національний університет харчових технологій, 2016
12016
Використання купажованих жирових основ в технології спредів
ЄІ Шеманьська, ІО Шевченко, ОА Литвиненко
Вісник Національного технічного університету Харківський політехнічний …, 2016
12016
Порівняння ефективності гліцератів лужних металів як каталізаторів переетерифікації жирів
Н Ситнік, І Демидов, Є Шеманська
Наукові здобутки молоді–вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті …, 2016
12016
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20