Подписаться
Алена Жмудь
Алена Жмудь
ОНАПТ
Нет подтвержденного адреса электронной почты
Название
Процитировано
Процитировано
Год
Тенденції розвитку виробництва соусів
ЛМ Тележенко, АВ Жмудь
Харчова наука і технологія 2 (7), 21-23, 2009
222009
Креативні соуси-дресінги–нові продукти на ринку України
ЛМ Тележенко, АВ Жмудь
Харчова наука і технологія, 49-51, 2010
182010
Технології закусок з додаванням традиційних пряно-ароматичних приправ та коренів
ВВ Атанасова, ЮО Козонова, АВ Жмудь
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2021
12021
Вдосконалення технології виробництва страв з бобових
ВВ Атанасова, АВ Жмудь
12020
Формування структури соусів-дресингів
ЛМ Тележенко, АВ Жмудь
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2013
12013
Розробка технології соусів-дресингів
АВ Жмудь
ОНАХТ, 2012
12012
РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПРЯНО-АРОМАТИЧНИХ ЕКСТРАКТУ І ЙОГО ВИКОРИСТАННЯ ПРИ ВИГОТОВЛЕННІ ФРУКТОВО-ОВОЧЕВОГО СМУЗІ
А Жмудь, Л Осипова, Л Коваленко
Innovations and Technologies in the Service Sphere and Food Industry, 62-70, 2024
2024
НАУКОВІ АСПЕКТИ РОЗВИТКУ РЕСТОРАННИХ ТЕХНОЛОГІЙ: ВПЛИВ НА БЕЗПЕКУ ТА ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ
ОВ Дишкантюк, КВ Власюк, ЛА Тітомир, АВ Жмудь
Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 20-28, 2023
2023
ІННОВАЦІЇ В РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ: АДАПТАЦІЯ ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧУВАННЯ ДО СУЧАСНИХ ВИМОГ СТАЛОГО РОЗВИТКУ
ОВ Дишкантюк, КВ Власюк, ЛА Тітомир, АВ Жмудь
Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 113-119, 2023
2023
Корекція раціону харчування при розладах харчової поведінки в стресових умовах
АВ Жмудь, ВВ Атанасова, ЮО Козонова, ЛМ Тележенко
2022
Інноваційні шляхи розвитку сучасної інженерної освіти
ВВ Атанасова, ЮО Козонова, АВ Жмудь
2022
Розробка технології страв з використання порошків з рослинної сировини
АК Бурдо, АВ Жмудь
2021
Вплив компонентів харчового продукту на сенсорне сприйняття аромату
АВ Жмудь, ЛМ Тележенко, ВВ Атанасова
2020
Особливості технології соусу-дресингу
ЛМ Тележенко, АВ Жмудь
2019
Технологічнічні аспекти виробництва продуктів, стійких до седиментації, для оздоровчого харчування
АВ Жмудь
2019
Технологічні принципи виробництва соусів на пряно-ароматичній основі
ЛМ Тележенко, АВ Жмудь
2019
Оптимізація процесу екстрагування фенольних сполук журавлини
ЛМ Тележенко, АВ Жмудь
2019
Нездорове «правильне харчування»
АВ Жмудь
2018
Соуси дресинги
ЛМ Тележенко, АВ Жмудь
2014
Дослідження термізації молочно-рослинних десертів
ОВ Золовська, АВ Жмудь
2014
В данный момент система не может выполнить эту операцию. Повторите попытку позднее.
Статьи 1–20