Тенденції розвитку виробництва соусів ЛМ Тележенко, АВ Жмудь Харчова наука і технологія 2 (7), 21-23, 2009 | 22 | 2009 |
Креативні соуси-дресінги–нові продукти на ринку України ЛМ Тележенко, АВ Жмудь Харчова наука і технологія, 49-51, 2010 | 18 | 2010 |
Технології закусок з додаванням традиційних пряно-ароматичних приправ та коренів ВВ Атанасова, ЮО Козонова, АВ Жмудь Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2021 | 1 | 2021 |
Вдосконалення технології виробництва страв з бобових ВВ Атанасова, АВ Жмудь | 1 | 2020 |
Формування структури соусів-дресингів ЛМ Тележенко, АВ Жмудь Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2013 | 1 | 2013 |
Розробка технології соусів-дресингів АВ Жмудь ОНАХТ, 2012 | 1 | 2012 |
РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПРЯНО-АРОМАТИЧНИХ ЕКСТРАКТУ І ЙОГО ВИКОРИСТАННЯ ПРИ ВИГОТОВЛЕННІ ФРУКТОВО-ОВОЧЕВОГО СМУЗІ А Жмудь, Л Осипова, Л Коваленко Innovations and Technologies in the Service Sphere and Food Industry, 62-70, 2024 | | 2024 |
НАУКОВІ АСПЕКТИ РОЗВИТКУ РЕСТОРАННИХ ТЕХНОЛОГІЙ: ВПЛИВ НА БЕЗПЕКУ ТА ЯКІСТЬ ПРОДУКЦІЇ ОВ Дишкантюк, КВ Власюк, ЛА Тітомир, АВ Жмудь Вісник ЛТЕУ. Технічні науки, 20-28, 2023 | | 2023 |
ІННОВАЦІЇ В РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ: АДАПТАЦІЯ ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧУВАННЯ ДО СУЧАСНИХ ВИМОГ СТАЛОГО РОЗВИТКУ ОВ Дишкантюк, КВ Власюк, ЛА Тітомир, АВ Жмудь Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки, 113-119, 2023 | | 2023 |
Корекція раціону харчування при розладах харчової поведінки в стресових умовах АВ Жмудь, ВВ Атанасова, ЮО Козонова, ЛМ Тележенко | | 2022 |
Інноваційні шляхи розвитку сучасної інженерної освіти ВВ Атанасова, ЮО Козонова, АВ Жмудь | | 2022 |
Розробка технології страв з використання порошків з рослинної сировини АК Бурдо, АВ Жмудь | | 2021 |
Вплив компонентів харчового продукту на сенсорне сприйняття аромату АВ Жмудь, ЛМ Тележенко, ВВ Атанасова | | 2020 |
Особливості технології соусу-дресингу ЛМ Тележенко, АВ Жмудь | | 2019 |
Технологічнічні аспекти виробництва продуктів, стійких до седиментації, для оздоровчого харчування АВ Жмудь | | 2019 |
Технологічні принципи виробництва соусів на пряно-ароматичній основі ЛМ Тележенко, АВ Жмудь | | 2019 |
Оптимізація процесу екстрагування фенольних сполук журавлини ЛМ Тележенко, АВ Жмудь | | 2019 |
Нездорове «правильне харчування» АВ Жмудь | | 2018 |
Соуси дресинги ЛМ Тележенко, АВ Жмудь | | 2014 |
Дослідження термізації молочно-рослинних десертів ОВ Золовська, АВ Жмудь | | 2014 |