Основи рослинництва і тваринництва ГО Бірта, ЮГ Бургу, ЛВ Флока, ЗП Рачинська, ЗЯ Котова GlobeEdit is a trademark of International Book Market Service Ltd, 2021 | 24 | 2021 |
Сенсорна характеристика цільнозернових та овочевих макаронних виробів ОО Горячова, ВО Назаренко, НО Офіленко, ЗЯ Котова | 5 | 2020 |
Сучасні тенденції в формуванні асортименту пастильних виробів ВО Назаренко, ЗЯ Котова ВНЗ Укоопспілки" Полтавський університет економіки і торгівлі", 2017 | 1 | 2017 |
ВПЛИВ ГЕНОТИПУ І ФЕНОТИПУ НА М'ЯСНІСТЬ ТУШ СВИНЕЙ ГО Бірта, ЮГ Бургу, НВ Гнітій, ЗЯ Котова The 1 st International scientific and practical conference “Modern research …, 2023 | | 2023 |
ЯКІСНІ ПОКАЗНИКИ М'ЯСА СВИНЕЙ РІЗНИХ ГЕНОТИПІВ ГО Бірта, ЮГ Бургу, АС ТКАЧЕНКО, ЗЯ КОТОВА Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2023 | | 2023 |
Проблема якості та безпечності ковбасних виробів ЮГ Бургу, ЗЯ Котова Полтавський державний аграрний університет, 2023 | | 2023 |
КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ М'ЯСА ПРИ ЗБЕРІГАННІ ГО Бірта, ЮГ Бургу, ЗЯ Котова тваринництва в умовах євроінтеграції»(м. Полтава, 4 листопада 2022 р.)., 26, 2022 | | 2022 |
Дослідження якості виноградних вин ЮГ Бургу, ЗП Рачинська, ЗЯ Котова Полтавський державний аграрний університет, 2022 | | 2022 |
Активізація пізнавальної діяльності студентів при вивченні медичних дисциплін ОД Іващенко, ДМ Іващенко, СП Іващенко Полтавський державний медичний університет, 2022 | | 2022 |
Стан ринку молока та молочної продукції в Україні ЄВ Хмельницька, ЮГ Бургу, ЗЯ Котова, НВ Гнітій | | 2021 |
Товарознавча характеристика чаю різних виробників ГО Бірта, ЮГ Бургу, ЛВ Флока, ЗЯ Котова Perfect Publishing, Vancouver, Canada, 2021 | | 2021 |
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ ФОРМУВАННЯ АСОРТИМЕНТУ СОУСНОЇ ПРОДУКЦІЇ ВО Назаренко, ЗЯ Котова | | 2020 |
ПОЛІМЕРНА ТАРА-ЗАПОРУКА ТРИВАЛОГО ЗБЕРІГАННЯ КОРЕНЕПЛОДІВ ЄВ Хмельницька, ЗЯ Котова | | 2020 |
Інтенсифікація процесів дозрівання м'яса ЮГ Бургу, ЗЯ Котова ВНЗ Укоопспілки" Полтавський університет економіки і торгівлі", 2019 | | 2019 |
Сенсорна оцінка якості національних кисломолочних напоїв ВО Назаренко, ЗЯ Котова Львівська комерційна академія, 2015 | | 2015 |
ДОСЛІДЖЕННЯ ВМІСТУ ГІСТАМІНУ В МОРОЖЕНИХ НЕРИБНИХ ВОДНИХ ПРОДУКТАХ ОП Юдічева, ЗЯ Котова | | 2014 |
КОМПЕТЕНТНІСНИЙ ПІДХІД ДО ПІДГОТОВКИ ТОВАРОЗНАВЦІВ–КОМЕРСАНТІВ ПІД ЧАС ВИКЛАДАННЯ ДИСЦИПЛІНИ «БЕЗПЕКА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ» ОП Юдічева, НО Кузнецова, ЗЯ Котова | | 2012 |
М’ЯСНІ ЯКОСТІ СВИНЕЙ ЗАЛЕЖНО ВІД РІВНЯ ПРОТЕЇНУ В РАЦІОНІ ЮГ Бургу, ЗЯ Котова Організаційний комітет, 72, 0 | | |
ВЗАЄМОЗВ'ЯЗОК МІЖ ПОКАЗНИКАМИ М'ЯСО-САЛЬНИХ ЯКОСТЕЙ СВИНЕЙ ГО Бірта ЗЯ Котова Програмний комітет, 142, 0 | | |
ДИСТАНЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ НАВЧАННЯ ПІД ЧАС ВИКЛАДАННЯ ДИСЦИПЛІНИ «БЕЗПЕЧНІСТЬ ТОВАРІВ»: ОСОБЛИВОСТІ ВПРОВАДЖЕННЯ І ЗАСТОСУВАННЯ ОП Юдічева, НО Кузнецова, ЗЯ Котова | | |