Підписатись
Зоя Яківна Котова
Зоя Яківна Котова
старший викладач кафедри товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Підтверджена електронна адреса в uccu.org.ua - Домашня сторінка
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Основи рослинництва і тваринництва
ГО Бірта, ЮГ Бургу, ЛВ Флока, ЗП Рачинська, ЗЯ Котова
GlobeEdit is a trademark of International Book Market Service Ltd, 2021
242021
Сенсорна характеристика цільнозернових та овочевих макаронних виробів
ОО Горячова, ВО Назаренко, НО Офіленко, ЗЯ Котова
52020
Сучасні тенденції в формуванні асортименту пастильних виробів
ВО Назаренко, ЗЯ Котова
ВНЗ Укоопспілки" Полтавський університет економіки і торгівлі", 2017
12017
ВПЛИВ ГЕНОТИПУ І ФЕНОТИПУ НА М'ЯСНІСТЬ ТУШ СВИНЕЙ
ГО Бірта, ЮГ Бургу, НВ Гнітій, ЗЯ Котова
The 1 st International scientific and practical conference “Modern research …, 2023
2023
ЯКІСНІ ПОКАЗНИКИ М'ЯСА СВИНЕЙ РІЗНИХ ГЕНОТИПІВ
ГО Бірта, ЮГ Бургу, АС ТКАЧЕНКО, ЗЯ КОТОВА
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія …, 2023
2023
Проблема якості та безпечності ковбасних виробів
ЮГ Бургу, ЗЯ Котова
Полтавський державний аграрний університет, 2023
2023
КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ М'ЯСА ПРИ ЗБЕРІГАННІ
ГО Бірта, ЮГ Бургу, ЗЯ Котова
тваринництва в умовах євроінтеграції»(м. Полтава, 4 листопада 2022 р.)., 26, 2022
2022
Дослідження якості виноградних вин
ЮГ Бургу, ЗП Рачинська, ЗЯ Котова
Полтавський державний аграрний університет, 2022
2022
Активізація пізнавальної діяльності студентів при вивченні медичних дисциплін
ОД Іващенко, ДМ Іващенко, СП Іващенко
Полтавський державний медичний університет, 2022
2022
Стан ринку молока та молочної продукції в Україні
ЄВ Хмельницька, ЮГ Бургу, ЗЯ Котова, НВ Гнітій
2021
Товарознавча характеристика чаю різних виробників
ГО Бірта, ЮГ Бургу, ЛВ Флока, ЗЯ Котова
Perfect Publishing, Vancouver, Canada, 2021
2021
СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ ФОРМУВАННЯ АСОРТИМЕНТУ СОУСНОЇ ПРОДУКЦІЇ
ВО Назаренко, ЗЯ Котова
2020
ПОЛІМЕРНА ТАРА-ЗАПОРУКА ТРИВАЛОГО ЗБЕРІГАННЯ КОРЕНЕПЛОДІВ
ЄВ Хмельницька, ЗЯ Котова
2020
Інтенсифікація процесів дозрівання м'яса
ЮГ Бургу, ЗЯ Котова
ВНЗ Укоопспілки" Полтавський університет економіки і торгівлі", 2019
2019
Сенсорна оцінка якості національних кисломолочних напоїв
ВО Назаренко, ЗЯ Котова
Львівська комерційна академія, 2015
2015
ДОСЛІДЖЕННЯ ВМІСТУ ГІСТАМІНУ В МОРОЖЕНИХ НЕРИБНИХ ВОДНИХ ПРОДУКТАХ
ОП Юдічева, ЗЯ Котова
2014
КОМПЕТЕНТНІСНИЙ ПІДХІД ДО ПІДГОТОВКИ ТОВАРОЗНАВЦІВ–КОМЕРСАНТІВ ПІД ЧАС ВИКЛАДАННЯ ДИСЦИПЛІНИ «БЕЗПЕКА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ»
ОП Юдічева, НО Кузнецова, ЗЯ Котова
2012
М’ЯСНІ ЯКОСТІ СВИНЕЙ ЗАЛЕЖНО ВІД РІВНЯ ПРОТЕЇНУ В РАЦІОНІ
ЮГ Бургу, ЗЯ Котова
Організаційний комітет, 72, 0
ВЗАЄМОЗВ'ЯЗОК МІЖ ПОКАЗНИКАМИ М'ЯСО-САЛЬНИХ ЯКОСТЕЙ СВИНЕЙ ГО Бірта
ЗЯ Котова
Програмний комітет, 142, 0
ДИСТАНЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ НАВЧАННЯ ПІД ЧАС ВИКЛАДАННЯ ДИСЦИПЛІНИ «БЕЗПЕЧНІСТЬ ТОВАРІВ»: ОСОБЛИВОСТІ ВПРОВАДЖЕННЯ І ЗАСТОСУВАННЯ
ОП Юдічева, НО Кузнецова, ЗЯ Котова
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20