Поняття та елементи адміністративно-правового статусу Національного банку України ОВ Запотоцька Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія: Право, 166-170, 2017 | 24 | 2017 |
The features of e-declaration as an effective tool to prevent corruption OM Reznik, V Shendryk, O Zapototska, E Popovich, M Pochtovyi J. Legal Ethical & Regul. Isses 22, 1, 2019 | 18 | 2019 |
Адміністративно-правовий статус Національного банку України. Administrative and legal status of the National Bank of Ukraine. ОВ Запотоцька | 11 | 2017 |
Поняття та зміст дозволу як засобу публічного адміністрування у сфері безпечності та якості харчових продуктів ОВ Запотоцька Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Серія …, 2017 | 6 | 2017 |
Публічне адміністрування у сфері безпечності та якості харчової продукції ОВ Запотоцька Київ, 2019 | 5 | 2019 |
Адміністративна юстиція ЮЮ Пустовіт, ОВ Запотоцька, ВО Тімашов Південноукраїнський правничий часопис, 96-101, 2020 | 4 | 2020 |
Поняття та стадії дозвільного провадження у сфері безпечності та якості харчових продуктів ОВ Запотоцька Прикарпатський юридичний вісник, 38-41, 2017 | 4 | 2017 |
Исследование реологических свойств гидроколлоидов ЕВ Запотоцкая, ВЯ Пичкур, АВ Лысый, ЕВ Грабовская, ВН Ковбаса Science and education a new dimension 2, 207-210, 2013 | 4 | 2013 |
Управління сферою безпечності та якості харчової продукції в Україні : адміністративно-правове дослідження ОВ Запотоцька | 4* | |
Legal support of the system of state control in the process of educational governmental order Y Pyvovar, A Detiuk, O Mykolenko, O Zapototska, O Lapka Amazonia Investiga 8 (20), 166-179, 2019 | 3 | 2019 |
Поняття засобів публічного адміністрування у сфері безпечності та якості харчової продукції ОВ Запотоцька Актуальні проблеми вітчизняної юриспруденції, 112-115, 2018 | 3 | 2018 |
Effect of hydrocolloids on the stability of fruit fillings O Lysyi, V Pichkur, O Zapotocka, O Hrabovska, V Kovbasa, Y Smirnova Ukrainian journal of food science, 217-222, 2013 | 3 | 2013 |
Issledovaniye reologicheskikh svoystv gidrokolloidov (Study of the rheological properties of hydrocolloids) E Zapototska, V Pichkur, A Lysyj Science and education a new dimension 2, 207-210, 2013 | 3 | 2013 |
Upravlinnia sferoiu bezpechnosti ta yakosti kharchovoi produktsii v Ukraini: administratyvno-pravove doslidzhennia.[Management of food safety and quality in Ukraine … OV Zapototska | 2 | 2018 |
Поняття адміністративно-правового механізму публічного адміністрування у сфері безпечності та якості харчової продукції ОВ Запотоцька Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Серія …, 2018 | 2 | 2018 |
Нагляд як засіб публічного адміністрування у сфері безпечності та якості харчової продукції ОВ Запотоцька Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Серія …, 2018 | 2 | 2018 |
Аналіз теоретичних точок зору щодо відповідальності юридичних осіб у публічному праві ОВ Запотоцька Новітні тенденції сучасної юридичної науки: матеріали міжнар. наук.-практ …, 2016 | 2 | 2016 |
Дослідження реологічних властивостей різних видів модифікованого крохмалю ВЯ Пічкур, ОВ Грабовська, ВМ Ковбаса | 2 | 2012 |
Сравнительно-правовой аспект публичного администрирования сферы безопасности и качества продуктов питания Украины и Канады Е Запотоцкая Legea şi Viaţa 320 (8/2), 35-38, 2018 | 1 | 2018 |
Направления совершенствования публичного администрирования в сфере безопасности и качества пищевой продукции Е Запотоцкая Legea şi Viaţa 319 (7/2), 27-32, 2018 | 1 | 2018 |