Follow
Ганна Сабадош
Ганна Сабадош
Ужгородський торговельно-економічний інститут
Verified email at utei-knteu.org.ua
Title
Cited by
Cited by
Year
Технологія десертів молочних з використанням карагінанів
ГО Сабадош
Харків, 2011
152011
Закономірності структуроутворення в технології десертів
G Sabadosh, P Gavrilko
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні …, 2019
72019
Визначення основних фізико-хімічних показників якості молочних десертів з пінною структурою
ГО Сабадош
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2010
72010
Вплив факторів на піноутворення в технології молочних десертів з використанням карагінану
ГО Сабадош
НТУ" ХПІ", 2010
42010
Оптимізація рецептурного складу молочних десертів з пінною структурою
ГО Сабадош, АБ Горальчук, ТВ Трощий
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 158-161, 2009
12009
ГО САБАДОШ ВИЗНАЧЕННЯ МЕТОДОЛОГІЇ ФОРМУВАННЯ ФАХОВИХ НАВИЧОК У ЗАСТОСУВАННІ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У МАЙБУТНІХ ТЕХНОЛОГІВ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ
ГО Сабадош
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні …, 2021
2021
Визначення методології формування фахових навичок у застосуванні інноваційних технологій у майбутніх технологів ресторанного бізнесу
Г Сабадош
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні …, 2021
2021
ОСНОВНІ КОМПОНЕНТИ ФОРМУВАННЯПРОФЕСІЙНИХ УМІНЬ І НАВИЧОК У МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСА
ГО Сабадош
Харківський торговельно-економічний коледж КНТЕУ, 50-53, 2019
2019
ІННОВАЦІЙНЕ УПРАВЛІННЯ У РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ
ГО Сабадош, ВС Морохович
Харківський торговельно-економічний коледж КНТЕУ, 41-45, 2019
2019
СТВОРЕННЯ КОНЦЕПЦІЇ ЗРГ–ОСНОВНИЙ ФАКТОР ЙОГО ВПЛИВУ НА СПОЖИВАЧА
ГО Сабадош, ОА Нетребський
Харківський торговельно-економічний коледж КНТЕУ, 45-50, 2019
2019
Карагінан, як перспективний рецептурний компонент в технологіях сучасних десертів
ГО Сабадош
2019
Дослідження змін карагінанів при гелеутворенні методом інфрачервоної спектроскопії
ГО Сабадош
НТУ" ХПІ", 2017
2017
Вплив факторів на піноутворення в технології молочних десертів з використанням карагінану
G Sabadosh
Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні …, 2016
2016
АНАЛИТИЧЕСКОЕ ОБОСНОВАНИЕ РАЗРАБОТКИ МОЛОЧНЫХ ДЕСЕРТОВ
АБ Горальчук, ТВ Трощий, ГО Сабадош
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету 12 (4), 124-132, 2012
2012
Аналітичне обґрунтування розробки молочних десертів
АБ Горальчук, ТВ Трощий, ГО Сабадош
Праці Таврійського державного агротехнологічного університету, 124-132, 2012
2012
Дослідження міжфазних властивостей білків молока в технології отримання молочних десертів
ГО Сабадош, АБ Горальчук
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009
2009
ГО САБАДОШ, ПП ГАВРИЛКО Закономірності Структуроутворення в технології десертів
ГО САБАДОШ
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–17