Технологія десертів молочних з використанням карагінанів ГО Сабадош Харків, 2011 | 15 | 2011 |
Закономірності структуроутворення в технології десертів G Sabadosh, P Gavrilko Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні …, 2019 | 7 | 2019 |
Визначення основних фізико-хімічних показників якості молочних десертів з пінною структурою ГО Сабадош Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2010 | 7 | 2010 |
Вплив факторів на піноутворення в технології молочних десертів з використанням карагінану ГО Сабадош НТУ" ХПІ", 2010 | 4 | 2010 |
Оптимізація рецептурного складу молочних десертів з пінною структурою ГО Сабадош, АБ Горальчук, ТВ Трощий Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 158-161, 2009 | 1 | 2009 |
ГО САБАДОШ ВИЗНАЧЕННЯ МЕТОДОЛОГІЇ ФОРМУВАННЯ ФАХОВИХ НАВИЧОК У ЗАСТОСУВАННІ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У МАЙБУТНІХ ТЕХНОЛОГІВ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ ГО Сабадош Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні …, 2021 | | 2021 |
Визначення методології формування фахових навичок у застосуванні інноваційних технологій у майбутніх технологів ресторанного бізнесу Г Сабадош Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні …, 2021 | | 2021 |
ОСНОВНІ КОМПОНЕНТИ ФОРМУВАННЯПРОФЕСІЙНИХ УМІНЬ І НАВИЧОК У МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСА ГО Сабадош Харківський торговельно-економічний коледж КНТЕУ, 50-53, 2019 | | 2019 |
ІННОВАЦІЙНЕ УПРАВЛІННЯ У РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ ГО Сабадош, ВС Морохович Харківський торговельно-економічний коледж КНТЕУ, 41-45, 2019 | | 2019 |
СТВОРЕННЯ КОНЦЕПЦІЇ ЗРГ–ОСНОВНИЙ ФАКТОР ЙОГО ВПЛИВУ НА СПОЖИВАЧА ГО Сабадош, ОА Нетребський Харківський торговельно-економічний коледж КНТЕУ, 45-50, 2019 | | 2019 |
Карагінан, як перспективний рецептурний компонент в технологіях сучасних десертів ГО Сабадош | | 2019 |
Дослідження змін карагінанів при гелеутворенні методом інфрачервоної спектроскопії ГО Сабадош НТУ" ХПІ", 2017 | | 2017 |
Вплив факторів на піноутворення в технології молочних десертів з використанням карагінану G Sabadosh Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Інноваційні …, 2016 | | 2016 |
АНАЛИТИЧЕСКОЕ ОБОСНОВАНИЕ РАЗРАБОТКИ МОЛОЧНЫХ ДЕСЕРТОВ АБ Горальчук, ТВ Трощий, ГО Сабадош Праці Таврійського державного агротехнологічного університету 12 (4), 124-132, 2012 | | 2012 |
Аналітичне обґрунтування розробки молочних десертів АБ Горальчук, ТВ Трощий, ГО Сабадош Праці Таврійського державного агротехнологічного університету, 124-132, 2012 | | 2012 |
Дослідження міжфазних властивостей білків молока в технології отримання молочних десертів ГО Сабадош, АБ Горальчук Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного …, 2009 | | 2009 |
ГО САБАДОШ, ПП ГАВРИЛКО Закономірності Структуроутворення в технології десертів ГО САБАДОШ | | |