Управління персоналом: практикум. Навчальний посібник ВМ Селютін, ЛМ Яцун Харків: ХДУХТ, 2018 | 18 | 2018 |
Организация питания школьников ИМ Мокшанина, ПЯ Коган, ЛВ Терещенко, ЛН Яцун М.: Экономика, 1989 | 14 | 1989 |
Сфера харчування населення як природно-соціально-економічна система: методологія формування та розвитку ЛМ Яцун Економічний аналіз, 155-166, 2014 | 12 | 2014 |
Інтелектуальний капітал як чинник збільшення вартості підприємства НО Кравчук | 8 | 2017 |
Етапи життєвого циклу інновацій підприємств харчування ЛМ Яцун, ОВ Борисова Вісник ДонДУЕТ.–Донецьк: ДонДУЕТ, 79-85, 1999 | 8 | 1999 |
Теорія організації ВМ Селютін, ЛМ Яцун, ОВ Ольшанський Харків: ХДУХТ, 2017 | 7 | 2017 |
Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності ОВ Ольшанський, ЛМ Яцун, ВМ Селютін X.: ХДУХТ, 2019 | 6 | 2019 |
Тенденції розвитку роздрібної торгової мережі ЛМ Яцун, ГС Винокурова Економічний простір.–2009 22 (2), 79-87, 2009 | 6 | 2009 |
Управління персоналом: навч. посіб. ЛМ Яцун Х.: ХДУХТ, 2013 | 5 | 2013 |
Харчування населення: теорія, методологія та практика управління: монографія/Яцун ЛМ ЛМ Яцун Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі.–Х.: ХДУХТ, 2013 | 5 | 2013 |
Бенчмаркінг бізнес-процесів підприємств торгівлі ОВ Ольшанський, ЛМ Яцун Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг, 211-220, 2018 | 4 | 2018 |
Стратегії та моделі управління розвитком підприємств сфери харчування ЛМ Яцун Управління розвитком, 106-119, 2016 | 4 | 2016 |
Управління інноваційною діяльністю туристичних підприємств. Монографія ГВ Андрієнко, ВМ Селютін, СВ Селютін, ЛМ Яцун Харків: ХДУХТ, 2016 | 4 | 2016 |
Шляхи відродження кулінарної спадщини українського народу ЛМ Яцун, КВ Батаєва Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг, 681-687, 2010 | 4 | 2010 |
SWOT-F-аналіз ресторанного господарства м. Харкова V Seliutin, L Yatsun, O Olshanskiy Економічний аналіз 30 (1 (1)), 192-200, 2020 | 3 | 2020 |
Інклюзивний туризм: досвід Європи, проблеми та перспективи України ІВ Власенко Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2018 | 3 | 2018 |
Дослідження конкурентного статусу підприємства сфери послуг як основа розробки маркетингової стратегії ТС Пічугіна, ЛМ Яцун, ВМ Селютін, ВА Куценко Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2010 | 3 | 2010 |
Методологія формування національної політики харчування населення ЛМ Яцун, ОВ Карпенко, ВД Карпенко Проблемы экономики, 130-138, 2017 | 2 | 2017 |
Управління підприємствами сфери харчування: теорія, методологія, практика. Монографія ЛМ Яцун Харків: ХДУХТ, 2015 | 2 | 2015 |
Управління туристичною діяльністю підприємств: концепція розвитку та стратегія модернізації ЛМ Яцун, СА Маркарова Бізнес інформ, 213-219, 2015 | 2 | 2015 |