Підписатись
Леонид Яцун
Леонид Яцун
Харьковский государственный университет питания и торговли
Немає підтвердженої електронної адреси
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Управління персоналом: практикум. Навчальний посібник
ВМ Селютін, ЛМ Яцун
Харків: ХДУХТ, 2018
182018
Организация питания школьников
ИМ Мокшанина, ПЯ Коган, ЛВ Терещенко, ЛН Яцун
М.: Экономика, 1989
141989
Сфера харчування населення як природно-соціально-економічна система: методологія формування та розвитку
ЛМ Яцун
Економічний аналіз, 155-166, 2014
122014
Інтелектуальний капітал як чинник збільшення вартості підприємства
НО Кравчук
82017
Етапи життєвого циклу інновацій підприємств харчування
ЛМ Яцун, ОВ Борисова
Вісник ДонДУЕТ.–Донецьк: ДонДУЕТ, 79-85, 1999
81999
Теорія організації
ВМ Селютін, ЛМ Яцун, ОВ Ольшанський
Харків: ХДУХТ, 2017
72017
Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності
ОВ Ольшанський, ЛМ Яцун, ВМ Селютін
X.: ХДУХТ, 2019
62019
Тенденції розвитку роздрібної торгової мережі
ЛМ Яцун, ГС Винокурова
Економічний простір.–2009 22 (2), 79-87, 2009
62009
Управління персоналом: навч. посіб.
ЛМ Яцун
Х.: ХДУХТ, 2013
52013
Харчування населення: теорія, методологія та практика управління: монографія/Яцун ЛМ
ЛМ Яцун
Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі.–Х.: ХДУХТ, 2013
52013
Бенчмаркінг бізнес-процесів підприємств торгівлі
ОВ Ольшанський, ЛМ Яцун
Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг, 211-220, 2018
42018
Стратегії та моделі управління розвитком підприємств сфери харчування
ЛМ Яцун
Управління розвитком, 106-119, 2016
42016
Управління інноваційною діяльністю туристичних підприємств. Монографія
ГВ Андрієнко, ВМ Селютін, СВ Селютін, ЛМ Яцун
Харків: ХДУХТ, 2016
42016
Шляхи відродження кулінарної спадщини українського народу
ЛМ Яцун, КВ Батаєва
Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг, 681-687, 2010
42010
SWOT-F-аналіз ресторанного господарства м. Харкова
V Seliutin, L Yatsun, O Olshanskiy
Економічний аналіз 30 (1 (1)), 192-200, 2020
32020
Інклюзивний туризм: досвід Європи, проблеми та перспективи України
ІВ Власенко
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2018
32018
Дослідження конкурентного статусу підприємства сфери послуг як основа розробки маркетингової стратегії
ТС Пічугіна, ЛМ Яцун, ВМ Селютін, ВА Куценко
Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2010
32010
Методологія формування національної політики харчування населення
ЛМ Яцун, ОВ Карпенко, ВД Карпенко
Проблемы экономики, 130-138, 2017
22017
Управління підприємствами сфери харчування: теорія, методологія, практика. Монографія
ЛМ Яцун
Харків: ХДУХТ, 2015
22015
Управління туристичною діяльністю підприємств: концепція розвитку та стратегія модернізації
ЛМ Яцун, СА Маркарова
Бізнес інформ, 213-219, 2015
22015
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20