Олег Григорьевич Бурдо, Oleg Burdo
Олег Григорьевич Бурдо, Oleg Burdo
Підтверджена електронна адреса в onaft.edu.ua
Назва
Посилання
Посилання
Рік
Экстрагирование в системе «кофе-вода»
ОГ Бурдо, ГМ Ряшко
О, 2007
572007
Эволюция сушильных установок
ОГ Бурдо
422010
Функциональные напитки
ЛА Осипова, ЛВ Капрельянц, ОГ Бурдо
Одеса: Друк, 2007
372007
Энергетический мониторинг пищевых производств
ОГ Бурдо
Одесса: Полиграф 244, 2008
342008
Наномасштабные эффекты в пищевых технологиях
ОГ Бурдо
Инженерно-физический журнал 78 (1), 88-93, 2005
332005
Nanoscale effects in food-production technologies
OG Burdo
Journal of Engineering Physics and Thermophysics 78 (1), 90-96, 2005
292005
Nanoscale effects in food-production technologies
B O.G.
Journal of Engineering Physics and Thermophysics 78 (1), 88-93, 2005
29*2005
Прикладное моделирование процессов переноса в технологических системах: Учебник
ОГ Бурдо, ЛГ Калинин
Одесса: Друк, 2008
282008
Intensification of the processes of low-temperature separation of food solutions
OG Burdo, EA Kovalenko, DA Kharenko
Applied Thermal Engineering 28 (4), 311-316, 2008
242008
Intensification of the processes of low-temperature separation of food solutions
DAK O.G. Burdo , E.A. Kovalenko
APPLIED THERMAL ENGINEERING, 311-316, 2007
24*2007
Evolyutsiya sushilnyih ustanovok
OG Burdo
Odessa: Poligraf 368, 2010
182010
Rotating heat pipes in devices for heat treatment of the food-stuffs
OG Burdo, IV Bezbah
APPLED TTIERMAL ENGINDERING, 341-343, 2007
182007
Нанотехнологии. Флагманские, перспективные и фундаментальне проекты в АПК
ОГ Бурдо
Наук. праці Од. націон. акад. харчових технологiй.–Одеса, 242-251, 2006
182006
Development of wave technologies to intensify heat and mass transfer processes
O Burdo, V Bandura, A Zykov, I Zozulyak, J Levtrinskaya, E Marenchenko
Восточно-Европейский журнал передовых технологий, 34-42, 2017
172017
ЭЛЕКТРОМАГНИТНЫЕ ТЕХНОЛОГИИ ОБЕЗВОЖИВАНИЯ СЫРЬЯ
БАА Бурдо О.Г., Терзиев С.Г., Яровой И.И.
«Problemele energetici regionale (Про-блемы региональной энергетики)»,, с.69-79, 2012
17*2012
Термомеханический агрегат для дисперсных продуктов
ИВ Безбах, ОГ Бурдо
Наукові праці ОДАХТ.–1999. Вип 21, 234-237, 1999
141999
The Nanotechnological Innovation in Food Industry
B Оleg, Z Alexander, T Sergey, R Nataliya
International Journal of Engineering Research and Applications (IJERA) 6 (3 …, 2016
10*2016
Пищевые наноэнерготехнологии
ОГ Бурдо
Херсон: Гринь ДС 294, 2013
102013
Процеси переробки шламу в технологіях виробництва розчинної кави
ОГ Бурдо, СГ Терзієв, ВВ Швєдов, НВ Ружицька
Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій], 252-255, 2010
102010
Тенденції розвитку зерносушильної техніки/ОВ Воскресенська, ВІ Донкоглов
ОГ Бурдо
Зернові продукти і комбікорми, 48-53, 2006
102006
У даний момент система не може виконати операцію. Спробуйте пізніше.
Статті 1–20